Deca 1-3 godine (toddlers)

Mi smo hteli citroen picasso, posto je veliki bas, a nije jaka cena, ali dosta su ga napljuvali, da nemam pojma..i reno scenic dolazi u obzir, i neki od tih mono-volumena..
Da moze i bernardinac da stane kad ga nabavimo :veseljaci:

ja sam jako zadovoljna Citroen Picassom,ali ako je benzinac guta gorivo samo tako...ako se odlučite za njega (što se komfora tiče besprekoran),tražite neki koji ima ugrađen gas...

..mi imamo c4 grand picasso, bez krovnog kofera,
chetvoro takoreci odraslih, dva AS, prtljag za tri nedelje letovanja koji ukljuchuje i putni krevetac i pola kubika igrachaka, shto za plazu shto za oko plaze.. :)

..zadovoljni smo 101%, ne bih ga menjala ni za shta, mada mm merka grand voyager ovih dana..

..aleksej sastavio prvu nedelju u vrticu.. :zurka:
..8-11h, bez plakanja.. :heart:

..mi imamo c4 grand picasso, bez krovnog kofera,
chetvoro takoreci odraslih, dva AS, prtljag za tri nedelje letovanja koji ukljuchuje i putni krevetac i pola kubika igrachaka, shto za plazu shto za oko plaze.. :)

..zadovoljni smo 101%, ne bih ga menjala ni za shta, mada mm merka grand voyager ovih dana..

..aleksej sastavio prvu nedelju u vrticu.. :zurka:
..8-11h, bez plakanja.. :heart:
Razmislite i o Hyundai trajet varijanti. Malo je veći gepek, kraći je prednji deo (onaj sa haubom) pa je pregledniji za vožnju, i, ima 7 sedišta koja su svako posebno vadljiva i pomerljiva pa može da se kombinuje lako prema potrebama.

1781042_783973001613620_827069424_o.jpg

:heart:

Razmislite i o Hyundai trajet varijanti. Malo je veći gepek, kraći je prednji deo (onaj sa haubom) pa je pregledniji za vožnju, i, ima 7 sedišta koja su svako posebno vadljiva i pomerljiva pa može da se kombinuje lako prema potrebama.

..merkali smo taj kad smo kupovali ovaj, pre par godina, ja videla vandin pa mi se bash svideo.. :)
..ali nije bilo u ponudi mladjih godishta, a to nam je znachilo..

A mi se vozamo u meganu I mali nam je :-D
Nama treba nesto s prikolicom jbg
Evo sad svratili u Rasku, pa kupuj sira, kajmaka, domacih kora, svega da imamo, sedimo na kesama...

Mi smo se prilikom kupovine dvoumili između megana i škode oktavia. Muž i deca su išli na Sajam automobila da kupe auto, i vratili su se kući sa priznanicom da su uplatili škodu. (Za koju sam ja navijala, a mm je bio više za reno megan.) Kada sam pitala šta je prevagnulo, rekao je da bi nam megan bio mali. :)

Реално што би рекао мој комшија аутоелектричар да нема италијанских аутомобила француски би били најгори.
ДаклеМ мој првенац из 91. један од последњих на тржишту:
images

И голфић јединица који сам добио од родитеља рода као полован(!!!) још на факсу 85. с троја врата, аутоматик, бензињара, троши ко Ентерпрајз!
images

Гањам немачке машине.:mrgreen:
Уосталом ко је опевао цитроене, реное, октавије, фабије, фордове...

Moram da pohvalim Lelu.Danas prvi put isle pesice u radnju koja je udaljena 20ak minuta od stana,bas je uzivala a bila je i dobrica i u pekari i u radnji i u mesari.Nije samo slusala na prelazima ali i to smo resili.Vice ne ruka,a ja samo za ruku i kreci,ona u plac i otima se,ja naravno ne pustam,dosli do semafora a ona lepo mami ruku i cim smo presle ne ruka.Mangupcina mamina:heart:

mi smo zato uzeli karavana, mazdu, bas zbog mesta, jer nam auto mnogo vise koristi za duza putovanja nego po gradu(mada sam ja uvek mrzela karavane, volela sam male automobile ), i kada smo isli u hrvatsku i on nam je bio mali, al dobro vozili smo jos jednu osobu, to je olaksavajuca oklonost : ))
sad za more, videcemo, dobra stvar je sto ne nosimo krevetac putni, ima ga u hotelu

ijao, poznavaoce, pa ovo mi je u 5 o miljenih pesama : )
obozavam je
Kад га стартујем дужина лима и дима је као у песми!
Иначе моја жена не може да га смисли и увек вози голфа иако је он 15 година старији и ненормално троши.

Poslednja izmena:
Danas bili kod dr, od juche ima T , pocheo i nos malo da curka, ali je zato u sredu popodne krenuo da kashlje, prvo samo tu i tamo, a posle katastrofa :confused:... a nije bilo moguce da mu se bash toliko slilo na pluca :(... Dobili Klacid na 12 sati, Berodual 2 puta u toku dana inhaliranje i skidanje T ... kontrola u sled. petak ... a taman je ishao u jaslice kontinuirano od 15tog. januara :dash::dash::dash:

inache mi imamo najoobichniji Yugo, bez ugradjenog gasa, ali i ovako jedva neshto stane, moram uvek veeeoma racionalno da pakujem stvari ... bar su to pozitivne posledice

Danas bili kod dr, od juche ima T , pocheo i nos malo da curka, ali je zato u sredu popodne krenuo da kashlje, prvo samo tu i tamo, a posle katastrofa :confused:... a nije bilo moguce da mu se bash toliko slilo na pluca :(... Dobili Klacid na 12 sati, Berodual 2 puta u toku dana inhaliranje i skidanje T ... kontrola u sled. petak ... a taman je ishao u jaslice kontinuirano od 15tog. januara :dash::dash::dash:

inache mi imamo najoobichniji Yugo, bez ugradjenog gasa, ali i ovako jedva neshto stane, moram uvek veeeoma racionalno da pakujem stvari ... bar su to pozitivne posledice

Blizanci.
Sreda kasljucka, cetvrtak kaslje, danas T, dr dao AB i sirup protiv kaslja. Skidamo T, borimo se da popije sve sto treba i ja uz sve to sutra radim :dash:

ja vozim megana komada dva :D
jedan obicni-onaj sa odsecenom guzicom I jedan novi grand tour iliti caravan. oba dizelasi. oba imaju velik gepek I jako su udbni. generalno fracuzi prave najudobnija vozila I ja sam prezadovoljna jer ovog malog vozim devet godina I proputovali smo pola evrope sa njim I svakodnevno idem na posao 60km tamo inazad I do sad me nije izneverio :D

iju nigde nikog

htedoh da vas pitam koje cipele kupujete deci?
trebaju mi neke za ovo prelazno vreme,dakle za februra i mart, nesto sto ce nosti par sati dnevno i ne bih da dajem previse para ako ne mora...
kakva je ona obuca pavle?

prve nehodajuće su nam bile pavle...preslatke. pa prve hodajuće, baldino. pa za leto naturino i ciciban. pa za jesen pavle. pa za zimu sad baldino čizmice. :)
nekeko su mi baldino "izdržljivije" od pavla, na jesenjim cipelama nam se malo ogulila koža napred, mada ih je baš drljala, puzala po igralištu, padala po šljunku :)
po cenama:
naturino - najjeftinije ako odeš do Rume, tamo je sve po fabričim cenama, najskuplje su oko 2000 din
pavle i baldino su tu negde slični - 3-5 hiljada
ciciban - od 5000 pa nadalje

meni su i froddo jaako slatke :)

Poslednja izmena od moderatora:
3iljke 3,5 se krecu pavle
Sta znam, ja sam ciciban samo kao poklon dobijala, skupe su mi
Prve za prohodavanje sam uzela neke piccoli, isto nasa proizvodnja, super su bile al te piccoli bas tesko nalazim.
Imam jedne polino dublje cipele dobili smo od rodjake al su 24 broj Ivan jos ne nosi 24

Back