Deca 1-3 godine (toddlers)

jexy- koji dormeo? onaj anatomski ili obican? koja visina je otprilike? ja imam dormeo onaj obicni pa sam izvadila nesto od punjenja iz njega jer ne volim visoke jastuke. passim se d aje mnogo mali da krivi kicmu na jastucima

Anatomski dormeo onaj klasicni
Mislim, spava na jastuku je rastegljiv pojam...on zaspi na njemu ali 80% noci provede negde drugde u krevetu na ravnom

laural jel malena ima suženje disajnih kanala? jer ako ima to nit krajnici nit paracenteza neće dovesti u red,jedino proširenje disajnih kanala posle 18 godine kada kosti više ne rastu...to nas čeka nažalost... :(

i ja sam tako prosla i operisala sam nosne kanale sa nekih 30 godina, jedva su mi postavili dijagnozu....izla sam kod mnogih orl strucnjaka :)))) i samo mi je jedan dr (radio je na vma i kad sam ja dosla do jega vec je bio u penziji i raido samo privatno) dao dobru dijagnozu i uradio operaciju....a do tada mi je operisan 3 krajnik sa 3 g, lecena sam od rinitisa godinama i naravno, nista nije pomoglo do operacija....lepo je disati na nos :mrgreen:

Pa to, razmisljam kako cemo s dvoje na put :-D
Jos malo, blizu smo.... Ukocih se od sedenja, mali opet spava, boli ga uvce

I ja sam to pomislila letos kad smo isli na Zlatibor
bio nam auto pun kao sibica, a kako cemo tek sa jos jednim detetom...

valja investirati u neki karavan :zblesav:

planirala sam, ukoliko bude lepog vremena i budemo svi zdravi, da idemo u selo kod mojih na Pavlov rodjendan, krajem meseca
kako cu, ne znam
pozadi sediste i nosiljka, a ja ne volim da budem napred a deca pozadi
moracu da se smanjim na pola :D

odakle ti dvoje dece? :)

:D i ja to pomislih - mozda su necije jos poveli

Bokice, lepo se provedite, mogu misliti kako cete uzivati..meni se tako putuje negde..ali nista jos do proleca..
Za kola sam isto razmisljala - punto krcat bio nas dvoje i beba, jos letnje stvari..svakako planiramo da uzmemo bolja kola..samo cimanje je to, i rizik..ovaj nas sluzi fino, i sve..treba prodati njega, pa dodati nesto i uzeti veca kola..

Baš je nezgodno kada je auto mali, a deca sitna. :) Sestra od ujaka mm ima dvoje klinaca, od 2 godine i 4 meseca, u gepeku boca za gas, sačuvaj bože kada negde krenu. Prošlog meseca su otišli na mesec dana u Francusku. Do aerodroma su jednim autom išli oni, a u drugom autu njeni mama i tata sa prtljagom. :)

reno 4 je bas ogroman bio. jbg dobar dizajn. ja ne bi uzimala ni reno ni citroen. em nista posebno em skupo za odrzavanje, bolje neki koreanac ako se nema para, a ako se ima zna se neki nemac..

- - - - - - - - - -

P.S. Mi smo u reno bili 4 odraslih, 2 dece sto i 6 stolica, pa ti vidi sta je dizajn :S

sto i stolice na rasklapanje, al opet

Back