MajaVA
Ističe se
- Poruka
- 2.186
Prijem do 8
Dorucak 8.30
Rucak 11.30.
Spavanje oko 12
Uzina 13.30
Obdaniste radi do 16h.
Dorucak 8.30
Rucak 11.30.
Spavanje oko 12
Uzina 13.30
Obdaniste radi do 16h.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..i moja deca su ruchala sa nama oko 16h, pa vecherala kod kuce..
..vrtic radi 6-18h..

Tara jaslena smena je 6 sati. Nije 8 sati kao za vecu decu!
Nasa u NS-u u,drzavnom bome bila 8h. Tacnije, od 7.30-16.30, mada su se deca mogla voditi kuci od 14h. Mm I ja nikada nismo mogli otici pre 15.30 po klinca...
Ne znam meni je bilo tesko i Juniora od godinu dana da ostavim a ne bebca od 3 meseca. I to po 8 sati dnevno 
Tara jaslena smena je 6 sati. Nije 8 sati kao za vecu decu!
) ... ponekad preskochi, ali onda vechera malo ranije ... oko 18 h ... baka ide po njega, svaki put mu ponese 1-2 bananice
... nikako da je odviknem od toga ...Armin ide u jaslice u NS ... drzhavni vrtic, shto ce reci "Radosno detinjstvo" ... deca se primaju od 06(ili od 05,30 nisam sigurna, mislim da je prva opcija) do 7,45 i mogu da ostanu do 17 sati ... I jaslena i grupa i svaka druga ... ne znam za popodnevnu smenu, tu se ne bih izjashnjavala
on jede kuci kada stigne oko 16 h, ako mu se nije bash svideo ruchak ( uglavnom kada je testo sa sirom u pitanju) ... ponekad preskochi, ali onda vechera malo ranije ... oko 18 h ... baka ide po njega, svaki put mu ponese 1-2 bananice
... nikako da je odviknem od toga ...
A da je nagovoris da mu ponese voce? Mislim da bi i baka lakse prihvatila ako joj objasnis da je bolje voce da jede zbog imuniteta. Ako vec hoce nesto da mu nosi![]()
... jbg, i rodjeno dete me ponekad iznervira
... Armin sad vec sam trazhi "kokoladu"... mada mu je sada bolje, valjda necu da ureknem pu pu pu ... valjda mu je pomogao chaj od majchine dushice i kiseli kupus (ne zezam, majke mi jede presan kiseli kupus )