Deca 1-3 godine (toddlers)

Ovo je nesto novo u nasoj Mesnoj zajednici,bilo bi lepo kad bi svi to praktikovali jer nemaju sva deca mogucnosti da vide Deda Mraza,ni kod nas nije bolja situacija,ni u tatinoj firmi nisu nista organizovali,a ja ne radim,jer je firma u kojoj sam radila zatvorena.Ovo je bio jedini nacin da vidi Deda Mraza i nije mi zao sto joj nisam dala da spava u to vreme,spavala je kad smo se vratili a ona je uzivala u predstavi.

intersantno deluju ovi flomasteri
ija, ja kontam da nije cilj da ih pustas da saraju svuda nego da, dok su bas mali i teze rukuju flomasterima ako npr ako ubrljaju neki deo namestaja ili zida ili sebe : ) ne mogu nista da uniste, a svakako ih ucis da se crta po papiru ili tabli...

sto se tice deda mraza ja planiram da ga vodim 31. na trg otvrenog srca, ima predstava i kao docek deda mraza
predstave su svaki vikend, vosdila ga jednom, bilo mu zanimljvo, mislim nista on kontao nije ali je gledao, nesto se desavalo, muzika, gomila dece itd
a isto nemam ni paketice iz firme, ni deda mraza za dodelu paketica ni nista slicno

meni se isto svidjaju
ovi prvi koliko sam skontala, valjda ne gresim, crtaju samo po tohj specijalnoj podlozi, ako krenu na namestaj, zid, bilo sta drugo, nista se ne vidi jer je obicna voda... tako bi trebalo? ili gresim?
u tom slucaju nema opasnosti da ce se navuci na saranje namestaja jer nista i ne mogu da isaraju

..shator je odlichna stvar za njihov uzrast, narochito preko zime kad nema mnogo spoljashnjih aktivnosti..
..nash ima dva shatora i tunel koji ih povezuje, a spakuje se u torbicu malo vecu od ranca za vrtic, plus je pop-up - znachi dva poteza za sklapanje, nijedan za rasklapanje :lol:
..uzeli smo ih taman u tom nekom uzrastu, kad je jaksha imao nepune dve, a bebac tek puzao, vredeo je svaku paru.. :)

pade nam teme skroz dole bre
sali, lepo ste okitili, mi imamo jelku ali je jakov ne rusi uopste, nesto je tek jutros poceo da je konstatuje, pridje, opipa malo i de dalje, nema vremena da se zadrzava : )

mi otvrili poklone, naravno da sam se vise ja radovala otvaranju nego on : ))
ali igrao se lepo, cini mi se da su pogodak, videcemo

i da, skroz je prohodao definitivno, sad tek nema sanse da se svrti duze od 3 min na nosi : )

da, ksilofon im je super sada, mi smo ga dobili odavno i ja ga sklonila i izvucem mu pre neki dan, presrecan je, udara i vuce onu udaraljku po dirkama
sada im je valjda ta faza sa udaranjem i ispitivanjem kakav zvuk ce proizvesti

Sretna vam nova godina, da nam deca rastu zdrava i nevaljala z:lol::zjelka2::zblesav:

Armin je u ponedeljek zavrshio uveche turu AB, u u torak anaveche je vec imao T oko 38 ... od tada na sirupima :dash:... nema stalno, ali kad spichi, onda ide do 39 ... mislim da cu ga odvesti kod nekog privatnika, jer nemam nameru da mu dajem josh jednu turu AB, ili da mi svi slezhu ramenima ... a ako je do zuba, mislim stvarno ... on jeste kao beba imao skakanje T i do 39 kada su mu nicali prvi zubici, ali to je posle prestalo ... ovo vec nije normalno ... nishta kashalj, nishta nos, samo zezanje ... meni ce da proradi chir, jbgaja z:(

Danas dobila 2 jaja i jednu mandarinu za dz Sara :D Ahhahaha kakva je bezobrazna, dodje i sarmira prodavce, cvrkuce nesto, i evo danas joj deda sto prodaje jaja na pijaci kaze uzmi, uzmi slobodno, ona uzme pa se vrati po jos jedno, ja kazem, ne, a on nekaaa neka nosi..haos. A mandarine sama krene da pipka, obozava ih, i redovno dobije jednu, pa i kad kupim, pored toga..

Imamo par novih reci: ljulja, duda i auto :) Bas sam ponosna nesto, jedva cekam da skroz proprica, mnogo mi je slatko kako ima smesan naglasak i kako smesno izgovara neke reci

Back