Neo-wolf
Ističe se
- Poruka
- 2.475
sta dajete deci za dorucak i veceru?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fala bogu ovde u vrticu ne daju to...daju samo slaninu i nekad ali retko sunku od tih gluposti
a kod kuce imamo nekad kulen,koji ona ne jede...pa nekad prsutu....to hoce
i neka pecena pileca prsa kupujemo...
pastete i virsle jako retko
jbga nekad jede gluposti...ali uglavnom se ok hrani
misim sta dati detetu za veceru...jedino non stop neke pite da pravis...ili salate..mada i u salate se cesto stavlja neka sunka i statijaznam
ja stvarno ne znam sta bi dala detetu...ne moze uvek isto da jede
cesto joj za veceru dam ono sto imamo za rucak,posto ruca u vrticu,pa taman kod kuce za veceru jede nesto drugo kuvano
ili peceno
Možete praviti domaće paštete ako dijete voli.
Od svega. Sardina, tuna, jetrice, može i meso bez žila, dodate luk, neki začin koji smije, maslac i napravite malu količinu da se ne pokvari
Ovo i ja radim jer moj rucak padne u vreme vecere moje djecepa onda svi jedemo kuvanje i za veceru..
A djeca ce jesti ono sto vide da jedu vrsnjaci, ja npr jako retko kupujem te razne preradjevine jer moj otac pravi domace i slaninice, i kobasice, kulen i svasta nesto pa povremeno i djeca to jedu mada ne cesto, najvise me nerviraju mame koje kupe svom djetetu cips a posle taj isti trpaju svoj drugoj djeci bez obzira na uzrast
I kako se postavljate prema suhomesnatom i prerađevinama?
Salame, paštete, viršle, eurokremovi... itd...
Ja to ništa medi ne dajem.
Inače to ne kupujemo, baš retko, kad se zadesi, ja ga ponudim ako traži, ali on obično pljune.npr.suvi vrat.
U vrtiću im je sve to na meniju, ali su mi izašli u susret i njemu izbegavaju to da daju, pa dobije pavlaku, sir, dzem itd.
Ali on sad meni kad dođe kući, kaže ,SaMe(salame). ahahhah...
Nisam neki zaluđenik, ne nipošto itd...
ali dok god mogu, ja bih to izbegavala da mu dajem...
kad poraste neće me ni pitati već će sam jesti šta želi, pa bar sad dok se pitam ja,
da mu dajem nešto zdravo.
Ali ne znam čime da mu zamenim salamu, kad traži?
Paštetu napravim domaću, dam mu domaći džem,
Moje starije dete, da nema koka kole, umrlo bi žedno.![]()
Шта ли би Саул Гудман рекао на ово?sally,to je emisija o krajnosti u ishrani. ne mogu da je uporedim sa bilo cim, ono je potpuno nenormalno. ali, tako se hrane roditelji- u delu emisije koji sam gledala, rec je o nezrelim tinejdzerima. nisam gledala do kraja -jel iko uspeo da promeni navike?
cicak, ne znam sta ima u koka koli (garant neku drogu stavljaju), ali deca je obozavaju. moj stariji sin je sportista, pravi atletski tip, grama sala na telu nema. hrani se zdravo, sad bogami I obilno jer ulazi u pubertet I trudim se da to bude sto zdravije I raznovrsnije. ali, on kad vidi koka kolu, poludi od srece
za njega je praznik kad moze da je pije, jedva ceka neki rodjendan da se nacvrca kokiske
. odlazak u mek je za njega ko odlazak u crkvu-duboko postovanje i ljubav gaji prema istom
ne znam u cemu je for a, nije da mu branimo,ali maksimalno ogranicavamo.
sally,to je emisija o krajnosti u ishrani. ne mogu da je uporedim sa bilo cim, ono je potpuno nenormalno. ali, tako se hrane roditelji- u delu emisije koji sam gledala, rec je o nezrelim tinejdzerima. nisam gledala do kraja -jel iko uspeo da promeni navike?