Cranberry
Primećen član
- Poruka
- 875
Stvarno, Ija, kako si opisala ja pomislila da dete spava u nekom cumezu gde ce zaraditi klaustrofobiju za dozivotno, kad ono prava soba 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj muz ne da.
A onda i meni bude zao, mada mi je to bio prvobitni plan jos odavno
Mozda bi on to prihvatio sada ali kad dodje beba,
sigurno bi hteo sa nama, jer nije fer da je samo on odvojen
a beba da spava sa nama u sobi...
Ne znam.sta cu
..tsuy, ponavljaj kao sumanuta da je to njena seka/bata..
..njena, njena, samo njena, vi cete da je chuvate da poraste da se igraju..
..a ona ce sve da da radi sa bebom, da je presvlachi, kupa, vozi u kolicima
(tj da dodaje pelene i benkice, mozda i navlachi charapice, da pere rukice i nogice i poliva vodom i nabacuje peshkir, i da se drzi uz kolica kad shetate, tachnije - ali ona to ne zna)
i da joj peva, da je ljulja u kolevci, da je cheshlja,
da je hrani (to je ono kad beba sisa sa jedne strane a ti drugom rukom grlish nju i listash knjigu ili mesish plastelin ili crtash)
ili da je uspavljuje (to je ono kad svi shapucete dok se bebac ne onesvesti od mleka)..
..mladja deca su tolerantnija na buku i svahsta neshto, to je neminovnost ukljuchivanja starijih u celu prichu..
..takva je, ili joj je bar takav period, moje pa moje, ovo verovatno upali..
..tako sam ja sa cerkom i najstarijim sinom..
(..razlika nepune chetiri godine..)
..i funkcionisalo je savrsheno..
..sad mi dodje da iskopam slike kako ga je "odgajala"..
![]()
Da, nadam se da ce voleti.
Znam.da moze biti plakanja posle nekog vremena,
Desava se i to...
ali verujem da ce on voleti... jer je bas drustven...
Kazu mi da ih bude 10ak u grupici.
Jel to malo ili puno?
- - - - - - - - - -
Ako imate neke savete vezane za pocetak, otvorena sam za sve?
Evo i ja da vam mahnem...
kupili smo najzad sedishte za biciklO, pa se sad Armin vozi iza mene gde god krenem ... samo pridjem biciklu i vec hoce "opa bisikli"... a komentarishe, kao najbolji sportski komentator, non stop
... kola,kola,kola,kamion, kommmmbi(sa ovoliko m) teta bisiklo, motor, ide motor, otishao motor (motori su mu manija) ajde, mama voziiii (kad malo usporim) , A'min gura (kad idemo uzbrdo, gura mi ledja) ...
Da se pohvalim, obnovila sam Arminovu garderobu... za male pare u Tescu, FandF ... izvi'te, malo je pobacano
![]()
![]()
žene. upadam na vrlo kurvanjski način, ali nema mi druge.
Luca već tri dana ima belu ili jako svetlu stolicu. zanime me vaše iskustvo ako ste imale to...
čitam gadosti na netu, tipa jetra, žuč....
a u međuvremenu se nadam da je zapatila neki gadan stomačni virus.... ima ponekad i baš retku stolicu, ali ništa sem toga nisam primetila, tipa T ili bilo šta...
jede slabije nego inače.
hvala vam unapred na savetima iskustvima i izvinte što dolazim samo kad zagusti![]()
hvala vam cure...izgleda da je ipak neki virus, kaže mi drugarica da su i oni dobili a mi smo bili kod njih....i ja sam imala proliv i boleo me stomak pre neki dan. Birice možda i vi dobijete nešto, bile smo zajedno prošle nedelje kod drugarice.
.