Deca 1-3 godine (toddlers)

...e pa tako je i meni bilo, zato nisam ni svoju decu sisala kad su bile male...a necemo ni nju, samo sto meni idu na zivce komentari i saveti koje ne trazis,
a pritom od osobe koja nije nista pitana, ali eto mora da bude malo "pametna"....

- - - - - - - - - -

...inace Cupavica je prehladila stomacic lubenicom, pa smo juce celi dan skidali T, malo je boleo stomacic, sad je bolje, ali nije raspolozena da jede, pa
smo se malo molili, i na kraju odustadoh, neka je pa ce kasnije, i vec je velika vrucina...

mi imamo veliki problem sa putovanjem jer je debelju strasno muka cim sedne u kola.:sad2:
gledamo da krenemo u vreme kad mu se spava, da bar deo puta ne povraca.
sada puni 2 godine, pa mozemo da pocnemo sa tableticom kada idemo na duzi put

:sad2:

Sestrin sin je tako povracao na putovanjima, a ako popije tabletu, bude mu ok na putu, ali posle bude pola dana agresivan. Kada je isao sa mojima na Divcibare odlucili su da je bolje cesce praviti pauze, nego mu davati te tablete protiv mucnina. Ovo sve pisem samo da se ne uspanicis ako i on tako odreaguje na iste.

Bas sitno brojite. Grcka?

ne, turska. prvo avion, onda bus. nemamo prilike da pravimo pause, pa cemo mu dati tableticu sigurno. sa starijim nisam primetila da je bilo nekih efektata, osim sto je bio kao drogiran ceo dan :lol:

Razumem, onda zaista ne zavisi od vas kada i gde su pauze. Mislila sam da idete kolima. Nadam se da ce put proci sto bezbriznije i da cete uzivati u letovanju :super: Kod nas je more vec 22'C, verujem da je u Turskoj jos toplije.

ne, turska. prvo avion, onda bus. nemamo prilike da pravimo pause, pa cemo mu dati tableticu sigurno. sa starijim nisam primetila da je bilo nekih efektata, osim sto je bio kao drogiran ceo dan :lol:

Postoje homeopatski lekovi protiv bolesti putovanja, pomogli su jednoj mojoj prijateljici kojoj nista do tad nije pomoglo. A kažu da su bezbedni i za bebe. Kupuju se u običnoj apoteci.

vi svi furate na letovanja a mi stigli kuci pre 2 sata :( :lol:

lepo se svi provedite :)
nama je bilo super
svaki dan grmelo i pljustalo i grom nam udario u bor koji je 20 m od kuce....srecom usli smo u kucu 15ak minuta pre udara groma :eek:
al sam uzivala kod ujke i ujne o0d mm-a
divni ljudi
nadisala se vazduha i tako...
videla tek rodjeno jagnje i finu kravicu :heart:
i sa malom hvatala bezobraznu kokosku sto je kljucala kupus u basti...i tako

Poslednja izmena:
Juce krenuli u 20h, stigli u 00:30h na Zlatibor. (da sam ja vozila stigli bi u 23:30h :roll: )
Pedja bio odlican, zaspao odmah, probudio se u pola 10, ja ga nahranila, malo bio budan, i nastavio.
Mm i ja legli u 02:00h, sve raspakovali i sredili.

- - - - - - - - - -

Vreme je super ali ceo Zlatibor nema vode danas

I mi smo se vratili juce sa Zlatibora
ali nismo u BGu, kod mojih smo u selu i bicemo tu do petka, ja u petak moram kod endo na kontrolu
dobar mi je bio Iva, al ga opet nesto zeza grlo, nema temp al zali se da ga boli

nama je na Zlatiboru bilo ok, samo je hebena kisa padala svakodnevno al nema veze, naspavali smo se....

srecan put i lep odmor svima koji su otisli/idu :bye:

I mi smo se vratili juce sa Zlatibora
ali nismo u BGu, kod mojih smo u selu i bicemo tu do petka, ja u petak moram kod endo na kontrolu
dobar mi je bio Iva, al ga opet nesto zeza grlo, nema temp al zali se da ga boli

nama je na Zlatiboru bilo ok, samo je hebena kisa padala svakodnevno al nema veze, naspavali smo se....

srecan put i lep odmor svima koji su otisli/idu :bye:

:super:

Drago mi je da ste lepo iskoristili vreme, koje je idealno za prvo tromesecje ;) Lepo se provedite na selu. Ivan ce sigurno uzivati :zaljubljena:

Iva je prepusten babi i dedi, a mama sad odmara i uziva
ionako treba da mirujem

juce me zove svekrva i pita kako sam
rekoh ok, samo sam se smorila od puta
a ona ce "kazem ja, treba da budes kod kuce, da lezis..."
mislim se nesto, sad cu da otvorim bolovanje, pa cu da legnem, a ti imas da obleces oko mene kao bela lala...

Moj Pedja nista ne slusa... to je jezivo
Ceo dan je juce dirao kantu za smece, otvara, ceprka, izbacuje...
Mm i ja naizmenicno objasnjavamo kako se to ne dira itd itd...
Ma kakvi ... ne slusa nista ...
Na kraju je dobio po guzi!!!
I jos krenuo da mi vrati, e onda je tek dobio!
Ne znam koji vrag se uvukao u njega ali ponasanje mu je zabrinjavajuce

Moj Pedja nista ne slusa... to je jezivo
Ceo dan je juce dirao kantu za smece, otvara, ceprka, izbacuje...
Mm i ja naizmenicno objasnjavamo kako se to ne dira itd itd...
Ma kakvi ... ne slusa nista ...
Na kraju je dobio po guzi!!!
I jos krenuo da mi vrati, e onda je tek dobio!
Ne znam koji vrag se uvukao u njega ali ponasanje mu je zabrinjavajuce

...a ti bas hoces da te dete od godinu ipo slusa kao da ima bar pet, e pa ne moze to tako,
mora da se prica i prica...strpljivo...Cupava jos nije dobila po guzi ni za sta, samo ide u
cosak, i onda obeca da ce da bude dobra:lol:hoce celih 15 minuta...ali neka polako sve
se nauci razgovorom i dogovorom...:heart:

On tek ne razume kaznjavanje.
Ne mozes da zamislis sta smo sve probali i nema sanse.
Kao da to namerno radi.
Jos je poceo da se koci i histerise u gradu ako nije po njegovom, npr.hocemo da ga stavimo u kolica
a njemu se ne ide... ili hoce da dira razne dzidza bidze uz put

Back