dobrodosla u klub zaposlenih mama

ja dolazim kuci u 17h (nema prekovremenog, ne radim vikendom), mali me ceka jos na vratima, zalepi se kao cicak i do spavanja ne pusta. odmah izlazimo napolje, setnja, igranje, povratak kuci oko pola 8 (ako spremam veceru) ili oko 8.15, ako veceru lovimo u frizideru

za kupanje i spavanje je zaduzen tata, da bi mama mogla da pregleda domaci velikom detetu, propita ga, napravi kontrolni, vezba engleski. onda ide brisanje 100 kvadrata parketa visokog sjaja

, brisanje prasine, peglanje, kuvanje rucka (ne sve svako vece, prolupala bih

)
najvise volim da kuvam za dva dana i onda sam prilicno ogranicena izborom, pa je na jelovniku pasulj, boranija, grasak, rizoto u raznim varijantama,cufte u paradajz sosu, paprikas, gulas. onaj ko cuva malog popodne skuva samo krompir ili testetinu. ponekad, kad veliko dete ide poslepodne u skolu, kuvam cim se vratim neku brzinsku kombinaciju kao sto je belo meso sa susamom u neutralnoj pavlaci, morski plodovi sa spagetama, ili nesto slicno za sta ne treba vise od pola sata.
kada mm ne radi, on uglavnom kuva. ispadne da kuvam 3 noci (dana) nedeljno. kada za veceru pravim proju, spanske pitice, burek, pitu sa spanacem i sirom, pokriveni su i za dorucak.
nekada kuvam i po povratku iz setnje, da bih sto pre sve zavrsila i onda, ako sam sama, pustim malom pesmice na youtube, da bih mogla da iseckam povrce i meso za dinstanje.
uglavnom, mm puno pomaze, a i veliki sin kad smo sami (tata radi i nocne smene). veliki je u predpubertetskoj fazi i trazi pomoc samo oko skole, za sve ostalo ga uglavnom smaram

srecom, mali mu jos uvek nije smor i lepo se igraju. ne bezi i ne zakljucava se u svoju sobu jos uvek
e, da. na sve to, tri puta nedeljno pre spavanja vozim sobni bicikl pola sata, a pre nedelju dana sam ubacila i trbusnjake
kada ne vezbam, onda pijem 
sedim u tisini u dnevnoj sobi, sipam pice i cutim

dan mi se zavrsava oko ponoci, a ustajem u 8. nekada padam na nos od umora, nekada ni ne osetim kako dan prodje.