Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
Opet nocas T 37 sa 5
a na grlu ima neke male crvene tackice

cu se utepam majke mi

cu se utepam majke mi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Opet nocas T 37 sa 5
cu se utepam majke mi

Samo da se jos malo zagreje more, pa mozemo na kupanjac
Mislim, mogli bi smo i sada, ali se plasim da bi se prehladio. Nije jos vreme za brckanje, jer je voda oko 17'C

... uglavnom juche me na poslu 'ladno pitali kad ce mali da dobije brata ili sestru ... Bog te mazo, k'o da mi nije i ovako teshko ... reko' : nikad, stara sam za josh jedno ... pa mi jedna, shto se razmishlja o trecem a ima 3-4 godine manje od mene , dokazivala da sam ja u najboljim godinama .. reko' ajd' da ti poverujem, a sad dokazhi da sam u najboljim kilogramima ahhhahahahahaaa 

Uff, zasele ste sve trudnjache na temu, a ja sve neshto premotavam u glavi ... pa rachunam ovo-ono ... josh kad bih mogla da ostanem trudna ahahahhahahaaha ...... uglavnom juche me na poslu 'ladno pitali kad ce mali da dobije brata ili sestru ... Bog te mazo, k'o da mi nije i ovako teshko ... reko' : nikad, stara sam za josh jedno ... pa mi jedna, shto se razmishlja o trecem a ima 3-4 godine manje od mene , dokazivala da sam ja u najboljim godinama .. reko' ajd' da ti poverujem, a sad dokazhi da sam u najboljim kilogramima ahhhahahahahaaa
elem, ovo moje malo chudo bash pochelo da brblja, ponavlja prve slogove i pokushava sve da objasni ... jeste da zvuchi kao marsovski jezik, al' nema veze
dala sam mu sok od crne ribizle, sve super... a jagode obozhava, jede kao mecava i viche : eprrr (eper - jagode) ... ja sretna kao mali mish, mozhda necemo morati kod alergologa ....![]()
Ma nas dve cemo u sledecoj turi, sa Zsuki&co 
ma isti su njih dvojica ko braca. Bas cekam da vas vidimo 

Izlapela sam skroz.Zato sto smo nas dve drugarice![]()
Joj Tsuy, nista ja nju pod milim Bogom nisam razumela
em prica brzo, em nepovezano
prati nam tsh, t3 t4 i jos neke hiper ultra mega giga senzitivne hormone, neke gene...valjda tako
nebitno
meni je skroz ok ovo ispalo
i taman 'vatam i dr na GAku posle za porodjaj i milina
kad ces u petak kod Voje? ja imam zakazano u 8,15h

http://www.filedropper.com/voice001-copy
http://www.filedropper.com/voice002-copy
..brbljivac..
..neshto sam se igrala sa audio hosting principom sa ovim fajlicima sa telefona, pa da vam ih prosledim..![]()

ako vadite treci,moj ti je savet da vadite i ta dva ako su vec tako veliki
da se ne maltretira dete dva puta
mi smo treci vadili al se vratio,pa sad moramo opet al ovaj put sva tri
Ma nas dve cemo u sledecoj turi, sa Zsuki&co
Kod nas je epeL ili epema isti su njih dvojica ko braca. Bas cekam da vas vidimo
@Jexy: Bas opaljena ova dr, kako moze da pokaze rezultate jednog pacijenta drugom? Oh BozeVazno je da je sve ok
Ovo sa crvenim sam skontala tek kada sam krenula citati temu o trudnicama (tada sam primetila da sam citala toddlerse, pa skontala zasto pises ovo crveno)Izlapela sam skroz.

... loode ste skrozMi cemo sve zajedno...ova tura su ova deca sto ne pamte Tita![]()
Dogovoreno. Znaci u sledecoj turi idu Titovi omladinci![]()

samo o hrani misli 
moje malo dete izbacilo mleko. otkako je bio bolestan i nista nije jeo 2 dana, tako je prestao i mleko da pije. uvece nosi flasicu vode, povuce 2,3 puta i to je to. probacu da mu dajem soljicu ujutro uz dorucak, mozda ce da prihvati. mislim da bez mleka ne unosi 500ml mlecnih proizvoda, zapravo sigurna sam. uvescu griz i sutlijas cesce, mozda i mlevenu plazmu, mada sve to generalno izbegavam, imam otvoren milupin griz i cokolino vec 2 meseca, nikako da ih potrosim.
inace, otkako mu se vratio apetit, samo trazi sta ce da jede, a slatko obozava. morala sam sve da posakrivam, posebno coko smoki
juce poslepodne mu objasnjavam da idemo ranije kuci jer mama mora da sprema pitu za veceru. kako smo usli u stan, on poceo da mi govori "ajde mama, pita", mislio je kako je to odmah gotovo
sinoc lezem u krevet, on vec spava i u snu pljesne rucicama i kaze sa razocarenjem u glasu "nema pita"samo o hrani misli
![]()

imamo i novi hobi. svaki dan smo na autobuskoj stanici, ispracamo autobuse
postali smo inventar, svi nas poznaju, znaju i termine kad dolazimo. najsrecniji je predvece, oko pola 7, tada najvise autobusa dolazi i odlazi, on samo cici od srece, mase, procenjuje, koji je veliki, koji mali, udje u neki manji koga se ne plasi![]()
I drugi hobi je da dok smo kuci i cuje nesto tipa pas, kamion, bus, macka itd mora podici kaziprst i svi stanemo na trenutak da poslusamo sta se desava. Jos i komentarise "va-va" , "ka", "ni-no" itd