Deca 1-3 godine (toddlers)

Opet nocas T 37 sa 5
a na grlu ima neke male crvene tackice
:eek:
cu se utepam majke mi

:cmok:

Junior isto imao juce popodne T=37.3. Isli smo prepodne da gledamo neku manifestaciju o mornarici ali je usput toliko duvao vetar da je mene zabolela glava. MIslim da je i na njega uticao vetar, plus mu jos izlazi trojka, pa nam je bas "veselo" :dash: Samo da se jos malo zagreje more, pa mozemo na kupanjac :super: Mislim, mogli bi smo i sada, ali se plasim da bi se prehladio. Nije jos vreme za brckanje, jer je voda oko 17'C

krv je kao ok, ne pokazuje nista posebno
kaze dr da je garant hronicna upala krajnika....prave skotovi haos u organizmu
u cetvrtak idemo kod orl da vidimo jel ce da nam zakaze operaciju ili sta da radimo
ovako vise ne ide stvarno
ona se nocu prakticno gusi, a ne moze ni da prica lepo od ta dva chuda
ko dva ogromna oraha su...grozni su...ima 1 cm prostora izmedju njih

Joj i mojoj, popizdecu... I dalje prica nazalno, izmedju krajnika pola cm, kao dva krompira u grlu. Sinoc je imala 37,7, boli je uvo. Danas ok, ali cim nos zaskripi, uvo je zaboli. Ove nedelje cu i ja kod orl da vidim sta cu sa tim uvetom. Predlozio da sacekamo II, III razred pa da vadimo i ova dva ako ne bude bolje...

jao ljudi
sto mi dete place kad ide ujutru u vrtic
jutros je plakao, i plakao i plakao
doduse, prestao je cim ga je vaspitacica uzela i unela u sobu
al place cim pridjemo vrticu
i to se dere najstrasnije
jutros sam i ja otplakala sa njim, isto kao kad je krenuo na adaptaciju
kaze vaspitacica da se ne sekiram, da je to normalno, faza, proci ce
a on je bas super i bas veseo isao u vrtic, a sad...kao da ga vodim neznamtinijagde
sutra cu da ustanem ranije da se sakrijem da ga vode baba i deda, da vidimo hoce li biti bolje

jos umalo jutros nisam jednoj mami svasta rekla
dosla sa muzem da ostavi curicu pa kaze muzu, eto kako je nasa mala dobra a kako ovaj decko place...a ja stojim tu
mislim se, doci ce i njoj faza...

tako da sam sva nikakva, sve pomisljam i da ga nije grdila vaspitacica ili nesto tako pa sad place

a sto mene boli glava i sto mi je muka
i sto sam sva kilava i samo bih spavala
e bem ti prvo tromesecje...

Tsuy, kako je curica danas?
Si uzela Buspljus?

ja bila juce kod one endo...magistarke, rekoh ti luda zena...jos mi dala i cokoladu zato sto sam dosla
a hvalila se sestrama "ovo mi je jos jedna trudnica, preporucila joj jedna druga moja trudnica da dodje"
i pokazala mi tvoje rezultate, super ti je sve
u cetvrtak cu da idem kod te njene na GAK, zvala ona odmah da joj najavi da cu da dodjem, da izmuvam da uradim kod nje dabl test
kaze "ti si moja trudnica i ti svuda imas prednost" cool

e tako, da prozborim koju, sad odoh da perem neki ves
aj zdravo detlici

Jex, i Irina je prosla tu fazu sa plakanjem...isto sam mislila da je mozxda neko grdio ili da je nije neko dete udarilo ili nesto...i proslo je...
sad je dobro, pu,pu nema T
ako ostane bez T vodicu je sutra u vrtic
moram da idem u gradsku na pregled i u petak idem kod voje po bus plus :lol:
sad cu u gradsku ici na taj dabl i to,pa cu preci i ja kod te mirine u visegradsku mozda....blize mi je jbg,gradska mi daleko...tamo cu samo kad krene porodjaj...posto mm oce da bude tu a tamo se ne placa
ustvari ne znam sta cu...videcu kako mi dune
kazem ti da je blesava skroz...i meni je dala cokoladu za Irinu :lol:
a ja i ne znam sta je ona meni radila to....jel hormone za stitnu ili reproduktivne...sta je radila?
vazno da su ok sta godf da su :lol:

Uff, zasele ste sve trudnjache na temu, a ja sve neshto premotavam u glavi ... pa rachunam ovo-ono ... josh kad bih mogla da ostanem trudna ahahahhahahaaha ...:zcepanje: ... uglavnom juche me na poslu 'ladno pitali kad ce mali da dobije brata ili sestru ... Bog te mazo, k'o da mi nije i ovako teshko ... reko' : nikad, stara sam za josh jedno ... pa mi jedna, shto se razmishlja o trecem a ima 3-4 godine manje od mene , dokazivala da sam ja u najboljim godinama .. reko' ajd' da ti poverujem, a sad dokazhi da sam u najboljim kilogramima ahhhahahahahaaa :zcepanje:

elem, ovo moje malo chudo bash pochelo da brblja, ponavlja prve slogove i pokushava sve da objasni ... jeste da zvuchi kao marsovski jezik, al' nema veze :zcepanje:

dala sam mu sok od crne ribizle, sve super... a jagode obozhava, jede kao mecava i viche : eprrr (eper - jagode) ... ja sretna kao mali mish, mozhda necemo morati kod alergologa .... :super:

Joj Tsuy, nista ja nju pod milim Bogom nisam razumela
em prica brzo, em nepovezano
prati nam tsh, t3 t4 i jos neke hiper ultra mega giga senzitivne hormone, neke gene...valjda tako
nebitno
meni je skroz ok ovo ispalo
i taman 'vatam i dr na GAku posle za porodjaj i milina
kad ces u petak kod Voje? ja imam zakazano u 8,15h

Uff, zasele ste sve trudnjache na temu, a ja sve neshto premotavam u glavi ... pa rachunam ovo-ono ... josh kad bih mogla da ostanem trudna ahahahhahahaaha ...:zcepanje: ... uglavnom juche me na poslu 'ladno pitali kad ce mali da dobije brata ili sestru ... Bog te mazo, k'o da mi nije i ovako teshko ... reko' : nikad, stara sam za josh jedno ... pa mi jedna, shto se razmishlja o trecem a ima 3-4 godine manje od mene , dokazivala da sam ja u najboljim godinama .. reko' ajd' da ti poverujem, a sad dokazhi da sam u najboljim kilogramima ahhhahahahahaaa :zcepanje:

elem, ovo moje malo chudo bash pochelo da brblja, ponavlja prve slogove i pokushava sve da objasni ... jeste da zvuchi kao marsovski jezik, al' nema veze :zcepanje:

dala sam mu sok od crne ribizle, sve super... a jagode obozhava, jede kao mecava i viche : eprrr (eper - jagode) ... ja sretna kao mali mish, mozhda necemo morati kod alergologa .... :super:

:zper: Ma nas dve cemo u sledecoj turi, sa Zsuki&co :cmok:

Kod nas je epeL ili epe :cepanje: ma isti su njih dvojica ko braca. Bas cekam da vas vidimo :zaljubljena:

@Jexy: Bas opaljena ova dr, kako moze da pokaze rezultate jednog pacijenta drugom? Oh Boze :roll: Vazno je da je sve ok :cmok:

Ovo sa crvenim sam skontala tek kada sam krenula citati temu o trudnicama (tada sam primetila da sam citala toddlerse, pa skontala zasto pises ovo crveno) :cepanje: Izlapela sam skroz.

Poslednja izmena:
Joj Tsuy, nista ja nju pod milim Bogom nisam razumela
em prica brzo, em nepovezano
prati nam tsh, t3 t4 i jos neke hiper ultra mega giga senzitivne hormone, neke gene...valjda tako
nebitno
meni je skroz ok ovo ispalo
i taman 'vatam i dr na GAku posle za porodjaj i milina
kad ces u petak kod Voje? ja imam zakazano u 8,15h

ma ja tek u 10 i 45

a da ona tako brblja li brblja i onako te gleda ko sa marsa da je stigla :lol:
al nema veze nek me bocka...
igraju se naucnici sta ces
sve dok nam ne daju neke koktele ja sam za :lol:

ako vadite treci,moj ti je savet da vadite i ta dva ako su vec tako veliki
da se ne maltretira dete dva puta
mi smo treci vadili al se vratio,pa sad moramo opet al ovaj put sva tri

M vadili mi treci, i maloj i velikoj ceri. Nego velika ima te probleme sa hipertroficnim krajnicima (s'o bi rekao dr), sad mi zao sto nisam dala da se vade odmah sva tri.

- - - - - - - - - -

:zper: Ma nas dve cemo u sledecoj turi, sa Zsuki&co :cmok:

Kod nas je epeL ili epe :cepanje: ma isti su njih dvojica ko braca. Bas cekam da vas vidimo :zaljubljena:

@Jexy: Bas opaljena ova dr, kako moze da pokaze rezultate jednog pacijenta drugom? Oh Boze :roll: Vazno je da je sve ok :cmok:

Ovo sa crvenim sam skontala tek kada sam krenula citati temu o trudnicama (tada sam primetila da sam citala toddlerse, pa skontala zasto pises ovo crveno) :cepanje: Izlapela sam skroz.

Mi cemo sve zajedno...ova tura su ova deca sto ne pamte Tita :)

moje malo dete izbacilo mleko. otkako je bio bolestan i nista nije jeo 2 dana, tako je prestao i mleko da pije. uvece nosi flasicu vode, povuce 2,3 puta i to je to. probacu da mu dajem soljicu ujutro uz dorucak, mozda ce da prihvati. mislim da bez mleka ne unosi 500ml mlecnih proizvoda, zapravo sigurna sam. uvescu griz i sutlijas cesce, mozda i mlevenu plazmu, mada sve to generalno izbegavam, imam otvoren milupin griz i cokolino vec 2 meseca, nikako da ih potrosim.
inace, otkako mu se vratio apetit, samo trazi sta ce da jede, a slatko obozava. morala sam sve da posakrivam, posebno coko smoki :lol:
juce poslepodne mu objasnjavam da idemo ranije kuci jer mama mora da sprema pitu za veceru. kako smo usli u stan, on poceo da mi govori "ajde mama, pita", mislio je kako je to odmah gotovo :lol:
sinoc lezem u krevet, on vec spava i u snu pljesne rucicama i kaze sa razocarenjem u glasu "nema pita" :lol: samo o hrani misli :mrgreen:

moje malo dete izbacilo mleko. otkako je bio bolestan i nista nije jeo 2 dana, tako je prestao i mleko da pije. uvece nosi flasicu vode, povuce 2,3 puta i to je to. probacu da mu dajem soljicu ujutro uz dorucak, mozda ce da prihvati. mislim da bez mleka ne unosi 500ml mlecnih proizvoda, zapravo sigurna sam. uvescu griz i sutlijas cesce, mozda i mlevenu plazmu, mada sve to generalno izbegavam, imam otvoren milupin griz i cokolino vec 2 meseca, nikako da ih potrosim.
inace, otkako mu se vratio apetit, samo trazi sta ce da jede, a slatko obozava. morala sam sve da posakrivam, posebno coko smoki :lol:
juce poslepodne mu objasnjavam da idemo ranije kuci jer mama mora da sprema pitu za veceru. kako smo usli u stan, on poceo da mi govori "ajde mama, pita", mislio je kako je to odmah gotovo :lol:
sinoc lezem u krevet, on vec spava i u snu pljesne rucicama i kaze sa razocarenjem u glasu "nema pita" :lol: samo o hrani misli :mrgreen:

..joooj, srecica.. :heart:
..i ova dvojica, od kad su prezdravili, ne mogu da se nahrane.. :lol:

imamo i novi hobi. svaki dan smo na autobuskoj stanici, ispracamo autobuse :lol:
postali smo inventar, svi nas poznaju, znaju i termine kad dolazimo. najsrecniji je predvece, oko pola 7, tada najvise autobusa dolazi i odlazi, on samo cici od srece, mase, procenjuje, koji je veliki, koji mali, udje u neki manji koga se ne plasi :lol:

imamo i novi hobi. svaki dan smo na autobuskoj stanici, ispracamo autobuse :lol:
postali smo inventar, svi nas poznaju, znaju i termine kad dolazimo. najsrecniji je predvece, oko pola 7, tada najvise autobusa dolazi i odlazi, on samo cici od srece, mase, procenjuje, koji je veliki, koji mali, udje u neki manji koga se ne plasi :lol:

I nama je to hobi, jos kaze "pa-pa bus" i mase. Kada smo u setnji redovno govori "pa-pa bus" i "pa-pa ka(mion)" cim vidi jedno od to dvoje. Na svu srecu pa busevi idu na 5-10 minuta, pa na putu do igralista sretnemo njih 2-3. Ako ga jos koji sofer primeti i mahne mu ili zatrubi, njegovoj sreci nema kraja :heart: I drugi hobi je da dok smo kuci i cuje nesto tipa pas, kamion, bus, macka itd mora podici kaziprst i svi stanemo na trenutak da poslusamo sta se desava. Jos i komentarise "va-va" , "ka", "ni-no" itd

Back