Poslednja Igra Leptira
Veoma poznat
- Poruka
- 14.117
Труднице пију пиво. Недавно је у друштву била дјевојак која каже да јој је доктор који води трудноћу допустио да попије када јој се прохтије. И она слободно наручи чашу пива кад изађе. Чашу од пола литра.
Каже како је одлично због витамина Б. Питала сам је што не пије комплекс у таблетицама или квасац, каже ружно је, ко би то пио.
И ако љекар не сматра да шкоди храњење још неформиране бебице у стомаку криглама пива, тешко да има замјерку на мазање непца бијелим вином док се беба не ошамути или давање на прстић већ рођеној.
Каже како је одлично због витамина Б. Питала сам је што не пије комплекс у таблетицама или квасац, каже ружно је, ко би то пио.
И ако љекар не сматра да шкоди храњење још неформиране бебице у стомаку криглама пива, тешко да има замјерку на мазање непца бијелим вином док се беба не ошамути или давање на прстић већ рођеној.

grrrr Nekada me iznenadi koliko brzo napreduje a nekada imam osecaj da je jedna velika beba. Ni ja ne znam nekada kako da se postavim. Nekako procenim. Nekada odem iz sobe u kojoj je, pa kada se smiri dodje zamnom, nekada mu odvucem paznju necim drugim, nekada je dovoljno samo da ga podignem i jako zagrlim. Sve zavisi u kojoj je fazi. I to je najgore, sto nikada ne znam zbog cega je i sta izaziva kod njega tu "kmezavost". Sve se tasim kada mu se malo prosiri vokabular, bice sve mnogo lakse 

... uh, al' sam nekaaa 

.... I hteo je da joj mashe ... prvi put
i pevali divan dan i tukli se oko igrachaka uchetvoro..