..a oko shljepanja - ja shljepam, bogami..posle najdirektnijeg moguceg upozorenja koje stize posle nekoliko puta ponovljenih zahteva..
..ne shljepam kad je u napadu besa, ne shljepam zato shto je uradio ovo ili ono (sve shto se bzvz zavrshi (prospe, obori, pocepa, preturi, slomi..) pochinje kao dobra ideja u njihovim glavama)
nego samo kad kazem pet puta "nemoj" ili "stani" ili "pusti" ili slichno, a on divlja i ne odustaje ili se pravi da ne chuje..umeju da foliraju da ne chuju i kad chichish ispred njih i govorish im u lice..
..i ne shljepam malu decu, negde do godinu i po, svesna sam da ne rade namerno to shto rade, a taman tu negde pochinje i toj "daj da vidim shta ce da bude ako ne uradim shta mi kaze" motiv..
..jasno mi je da se odushevljenje shto razumeju shta hocemo od njih i shto se raduju nashim pohvalama
moze meriti samo sa odushevljenjem kad skontaju da mogu i da ne poslushaju, vec da urade shta oni zele,
ali kad su u pitanju neke stvari nema mrdanja i vrdanja..hocu u da se na "stani" ukopa u mestu, a samostalnost i slobodnu volju cemo bildovati na onome oko chega moze da se pregovara..
..tajm out je u njihovoj sobi, kazem "vrati se kad hocesh lepo da prichash" i odu sami i vrate se sami..