november child
Elita
- Poruka
- 18.222
..jes vala, preterashe ga tu,..
..ali ima dosta istine u svemu ostalom.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tekst je super, odlicne su smernice, i uvek se zacudim koliko stvari radim instiktivno, a neko nauku o tome napravio i prodaje je nama
moj stariji sin savladao boje sa teskom mukom sa oko 3,5 godine, vec sam mislila da je daltonista
mladjeg jos ne forsiram, ne ispitujem, sve kontam da je rano.
Ija opusti se. Vazno je da klinci znaju ko koji jezik govori. Tako oni definisu sa kim ce kako govoriti. Ako ti pricas madjarski, nastavi da sa njim tako govoris, videces kako ce brzo poceti da govori engleski u vrticu. Bilo bi dobro da tata sa njim prica srpski, onda biste napravili malog poliglotu sa 5 godMoja drugarica je bila dadilja jednoj porodici u kojoj klinci govore 4 jezika, najstarije ima 9 a najmladje 4 god. Dadilje su ima uvek sa Balkana, mama prica svedski, tata francuski, a u skolu idu na engleskom. Ludilo.
..pa to sam i rekla, chich, zapamtio shta ga zanima..
..naravno, razlog je shto je (ja mislim) najstariji u grupi,
a devojchice su naprednije po govoru i veshtinama socijalizacije, pa su se nashli..
..a oko pamcenja, to ide s godinama, mada rad sa ljudima polira tu sposobnost,
ja uredno otpozdravljam svima koji mi se jave na ulici, na koncertima, po kaficima, autobusima,
iako pojma nemam jesu li mi komshije, drugari velike dece iz shkole ili bivshi djaci..
..one tekuce popamtim likom odmah, a imena iza nove godine, ako i tad
pa se ispomazem onima koji se zalepe iz nekog razloga u prvim danima
(zapamtish peru, a ostali su "ti ispred pere, ti pored pere" itd)
..neka imena brkam (ukrstim imena) do poslednjeg dana, naviknu se ljudi, ustaju obojica..
..mada taj trip rodbinsko-komshijski nemam,
prevelika je sredina da bih to imala ikakve shanse da dozivim..![]()