Deca 1-3 godine (toddlers)

ja patike obozavam, meni su fetis
njemu cu sigurno uzeti sledece godine
ja sam gledala male adidas
divne su, sa tim ojacanjima za zglobove
nije to neka leva kineska patika

ja prva cipele ne nosim, patike i zimi....
naravno zna se, nosice ih napolju, u parkicu i td, necu ga obuvati ako ne moram, leti sto vise bos, u kuci isto i tako....

realno izmedju dooobrih patika i tih nekih cipela decijih sto sad se kupuju i nema razlike, bitan je kvalitet po meni i da drzi nogu dobro....

Samo da vam prijavim da smo danas na plazi biliu bodicu i bosi, pa smo malo oprali nogice u moreTu :heart:

Malo sam se brinula da nece hteti izaci, ali sam ga ubedila da cemo doci i sutra, pa se nije zalio. Tako da smo mi danas i zvanicno otvorili sezonu kupanja.

@November: Kako je prosao danas vrtic?

@Birice: Da li ste kupili karte? Bas cekam da se ispricamo uz kaficu :zurka: A i dva distrojera da se malo druze :zper: Ima bas lepih devojcica :per: Ova plaza nam je na 5 minuta kolicima, a ima i jedna mnogo lepsa na oko 1-1.5 km. I planiraj da ces poneti kolica, jer je jako tesko bez njih (besplatno is prenose u avionu, samo im trebas napomenuti na check in-u da ti ih obeleze trakom)

Poslednja izmena:
Joj ljudi mene ovo medino ne spavanje ubijaaaaaaaaaaaa!!!!

Sve radim.isto vec godinu dana! Ista rutina!!!
Ali on nece da spava!
Dam.mu da sisa, on posisa i onda dudli po sat vremena, ako izvadim momemtalno ustaje i igra se
evo ga skakuce po krevetcu a ja pizdim jer sam sama i ne mogu nista od njega a treba milion stvari da uradim?!?!?!?!?!!!!!!!
Ne mogu da radim a sutra moram.neke papire predati
ne mogu da se okupam
ne mogu da jedem
ne mogu da spavam

a ujutru se budi u 6-7.

Pa stvarno mi je muka vise!!!

Joj ljudi mene ovo medino ne spavanje ubijaaaaaaaaaaaa!!!!

Sve radim.isto vec godinu dana! Ista rutina!!!
Ali on nece da spava!
Dam.mu da sisa, on posisa i onda dudli po sat vremena, ako izvadim momemtalno ustaje i igra se
evo ga skakuce po krevetcu a ja pizdim jer sam sama i ne mogu nista od njega a treba milion stvari da uradim?!?!?!?!?!!!!!!!
Ne mogu da radim a sutra moram.neke papire predati
ne mogu da se okupam
ne mogu da jedem
ne mogu da spavam

a ujutru se budi u 6-7.

Pa stvarno mi je muka vise!!!

ja sam je pustala da se gomba po krevecu kad moram da uradim nesto
sta ces....
ako se ne dernja, neka ga, mozda zaspi usput...ubaci mu neke igracke i prigusi svetlo(meni je od devet meseci do nekih 15 mozda, uvek morala da se igra i onda usput zaspi....neka faza bila....jedino sam tako mogla da je ostavim i uradim nesto)
doduse, Irina nikad nije umela da izadje iz kreveca a dubok je bio, pa nisam brinula da ne ispadne...ne znam kako je vama

Neka deca, medju kojima i moje starije, jednostavno ne spavaju. Kako, zasto, nemam objasnjenje. Citala sam, slusala detetove potrebe, prilagodjavala, tezila da dete ima uobicajeni ritam svakog dana. Sa podocnjacima do poda isla na posao a tamo sam morala biti izuzetno skoncentrisana i sabrana. I tako pune tri godine nespavanja. Mladje je imalo ritam od rodjenja, nisam to ja napravila vec samo i spontano, znala sam i kad spava i kada jede, opet nemam objasnjenja, da imam rado bih ga podelila sa drugima jer znam sta to znaci ne spavati godinama. Sada kada je krenula u skolu spava, ne mogu ujutru da je probudim:roll:.Ali kada sve sabere, sve to prodje, sto neko rece ovde, sve to bude juce:D

Me moze on nigde iz krevetca ali nece da je sam.
Mora da me vidi da sam tu.

Inace nece on ni da se igra u krevetcu ako mu se ne spava, ne!
Evo veceras prvi put da hoce i skakuce a ja na krevetu pored gledam.ga.
Inace odmah hoce u dnevnu, pa.se buni za ljulju ali ja ne dam!
Ako neces da spavas mpzes samo u ljulju i uzivaj!
Ali i tu mora da nas vidi.

Samo da vam prijavim da smo danas na plazi biliu bodicu i bosi, pa smo malo oprali nogice u moreTu :heart:

Malo sam se brinula da nece hteti izaci, ali sam ga ubedila da cemo doci i sutra, pa se nije zalio. Tako da smo mi danas i zvanicno otvorili sezonu kupanja.

@Birice: Da li ste kupili karte? Bas cekam da se ispricamo uz kaficu :zurka: A i dva distrojera da se malo druze :zper: Ima bas lepih devojcica :per: Ova plaza nam je na 5 minuta kolicima, a ima i jedna mnogo lepsa na oko 1-1.5 km. I planiraj da ces poneti kolica, jer je jako tesko bez njih (besplatno is prenose u avionu, samo im trebas napomenuti na check in-u da ti ih obeleze trakom)

Nisam josh ni gledala karte, ne znam gde udaram vishe od posla ... ako prezhivim ovaj 'ebeni april, o'ma rezervishem neshto ... I ponecu ona njegova kishobran-kolica, bar da ih iskoristim :lol: ... upravo sam vas googlala na wiki-ju :zper:... mnogo lepo mesto, moram priznati :heart: ... leto,leto,leto suuunceeeee... tralllalalaaa :super: :zag:

ija žuta sam od ljubomore. zovite me yellowžuki od sad :)

zlobnice isto ova moja šmizla. evo unazad već par nedelja. obavezno buđenje oko 12, 1 i ne spavanje. uspavljujemo je satima, jer ako je pustimo odmah kreće da se igra u krevetcu...
ajd za vikend, ali brate radnim danima....nema smisla. baš nema obzira :)

Zaspao je sam u krevetcu. Sokirana sam!
Ja sam lezala na krevetu i posmatrala ga.
Igrao se igrao skakao hodao(po krevetcu ladno sam hoda), i legao
Rekoh sigurno je zaspao ali ne micem se.
Posle 5 minuta ustane, pogleda i vrati se na spavanje... ahahahahahhah

Ja ustanem.posle 10 minuta...
Ajde sto je sve pobacao. Dohvatio neku garderobu pored sto sam slozila. Sve pobacano dole... ahahah

Ali uspeo je da izuje carape i skine donji deo pidzame! Ahahahahahahahha
i tako goluzdrav spava ahahhaahha
ja ga obukla i pokrila i evo jos se ne javlja... ;)

Uspela sam zavrsiti i posao i srediti kucu a i ispekla sebi batake i krilca u rerni pa sam se sad tako nakrkala... ejjjjj a oni se tope u ustima... ahahahah

@November: Kako je prosao danas vrtic?

..imao je prvi sukob sa autoritetom, rekli mu da vrati neke kocke poshto sad ne moze da se igra sa njima (jerbo su radili neshto drugo, jel.. :) )
..poslushao, ali nije zaboravio da prepricha kod kuce.. :aha:

..pravili cvetice od testa i igrali se kviza o zivotinjama, pohvalila ga vaspitachica na obe teme.. :zper:

..evo chekam ga danas, day 3.. :ceka:

Zaspao je sam u krevetcu. Sokirana sam!
Ja sam lezala na krevetu i posmatrala ga.
Igrao se igrao skakao hodao(po krevetcu ladno sam hoda), i legao
Rekoh sigurno je zaspao ali ne micem se.
Posle 5 minuta ustane, pogleda i vrati se na spavanje... ahahahahahhah

Ja ustanem.posle 10 minuta...
Ajde sto je sve pobacao. Dohvatio neku garderobu pored sto sam slozila. Sve pobacano dole... ahahah

Ali uspeo je da izuje carape i skine donji deo pidzame! Ahahahahahahahha
i tako goluzdrav spava ahahhaahha
ja ga obukla i pokrila i evo jos se ne javlja... ;)

Uspela sam zavrsiti i posao i srediti kucu a i ispekla sebi batake i krilca u rerni pa sam se sad tako nakrkala... ejjjjj a oni se tope u ustima... ahahahah

Super Cicak! To je tzv. tehnika kuliranja :) Udjes svako malo u sobu, da zna da si tu i da brines, ali drzis se prethodno dogovorenog. Pa zamislite sta su nase prababe radile sa, recimo, sestoro razlicite dece. Bas su se zabavljale pola noci sa njima. Kako da ne.

2013-04-11 10.10.24a.jpg

..shkolarac.. :)

2013-04-11 08.13.53a.jpg

..prvi shkolski rad.. :aha:

ija žuta sam od ljubomore. zovite me yellowžuki od sad :)

zlobnice isto ova moja šmizla. evo unazad već par nedelja. obavezno buđenje oko 12, 1 i ne spavanje. uspavljujemo je satima, jer ako je pustimo odmah kreće da se igra u krevetcu...
ajd za vikend, ali brate radnim danima....nema smisla. baš nema obzira :)

Veruj mi, nemas na sta biti ljubomorna. Znam da je na pocetku uvek tesko i stresno i da vremenom sve dodje na svoje, ali mi cesto dodje da sednem i placem :sad2:

Nema nekih osnovnih stvari na koje sam navikla i koje mi puno olaksavaju. Sve su to male stvari ali puno znace kada si navikla na njih. Plus jos ovo nam je prvi mesec pa sredjujemo papire za legitimaciju, suprug za firmu itd a ne mozemo jos proceniti koliko kosta mesec dana. Da li trosimo previse ili smo ok. Uz sve to sam non stop sa Juniorom koji kaslje i curi mu nos i dalje i kojem je ovo jedna nova, nepoznata situacija i koji je nekada bas tezak za saradnju. Ali danas nam stize stolica za hranjenje, imam najzad normalne sudove, instalirala sam zastitu na sva vrata od balkona (jedan cak ni ja mogu otvoriti, pa koristimo druga vrata, ali je najvaznije da rade posao), tako da polako stvari dolaze na svoje :D mozda za dva-tri meseca uspem naci i posao, pa da malo mrdnem iz kuce i da mizemo malo komotnije i opustenije kupovati.

Jedino ne znam kako cu kadai suprug ode na sluzbeni put na desetak dana. Valjda se do tada malo priviknemo na sve.

november, decak je bas bas porastao, ozbiljan momak :heart:
kistina (ti si mi asocijacija :lol:), pogledaj, sigurno ce te zanimati :D (a i ostale, naravno:D)

"U prodavnici Lindex, u Mercatoru Centru, u periodu od srede, 17. do nedelje, 21. aprila važiće akcija odaberi 3 artikla po ceni od 2, na kompletnu dečiju kolekciju"

Back