Deca 1-3 godine (toddlers)

moja drugarica kaze da je iz prsta vise zaboli nego iz vene :lol:
nemam pojma
meni svejedno
al kao klinku su me drzali ko zivotinju kad je trebalo iz vene da se vadi....
i kad sam bila kod zubara isto :sad2:
sve je to ostalo u secanju :lol:
zubarka na kraju rekla mojima da me vise ne dovode
:rumenko:

moja drugarica kaze da je iz prsta vise zaboli nego iz vene :lol:
nemam pojma
meni svejedno
al kao klinku su me drzali ko zivotinju kad je trebalo iz vene da se vadi....
i kad sam bila kod zubara isto :sad2:
sve je to ostalo u secanju :lol:
zubarka na kraju rekla mojima da me vise ne dovode
:rumenko:

....juuuu Tsuy...jesi ti cerooo:lol:

....sve ovako ono moje veliko dete, i dan danas kad mora krv, zubar,
ima psihicke pripreme po nedelju dana...ljubi je majka kakva je to
kukavicaaa...ja mislila jedina takva:eek:

joj bre, svi bolesni :( :cmok:

ja necu nista da pricam,da ne ureknem
al preporucujem onaj sirup imuno...neki italijanski...neki meda je na kutiji...prirodan...i sadrzi i cink...
pu,pu
mada mozda bude da je samo to sto smo se resili zlotvora,al ja cu da joj dajem sirup do proleca za svaki slucaj
Ija ne znam ni ja kako cu sa dvoje, pogotovo sto je Irina ljubomorna...ne da mi da drzim kuminu bebu...mada to je bilo pre par meseci,mozda sad odreaguje drugacije...probacemo za vikend sad, treba da se vidimo
Birice, raduejmo se jer imam antitela pa ne moram da brinem dal ce Irina da mi donese boginje kad zatrudnim...mislim,ako zatrudnim...jel? :)

a treba mi vasa pomoc :lol: (novka?) :lol:

zeznula sam se sa uspavljivanjem
prvo sam samo lezala pored nje...
onda sam se pre neko vece opet zeznula pa sam je mazila po kosi
i ona zapamtila naravno i sad svako vece trazi da je mazim
i ako pokusam da iskuliram,ona krece da pishti i da se dere
a ako pokusam da je prevarim kao da odem po mleko ili u wc a da me ona saceka,ona posle nekog vremena umesto da zaspi ona izadje da vidi sta se desava :lol:

pomagajte ko boga vas molim
sta cu sad? :lol: :dash:

..prvo za ljubomoru - (i nemoj te AKO fore, ima samo KAD.. :zag: )
dzabe chekash da ona prihvati ideju da beba dolazi, njoj je to shpansko selo (kao prvo)
(a kao drugo) ako sachekash da te napadne sa "kad-ce-kad-ce-kad-ce-jel' sutra?" ima da se smori dok se ne rodi.. :lol:
..beba je (bar :zper:) osam meseci daleko, a njoj ce i dva poslednja biti kao vechnost, ne spominji joj nishta.. :hej: i ne gledaj kako reaguje na druge bebe :)

..uostalom, to nije njena beba seka/bata.. :aha:

..a za uspavljivanje, uzmi knjigu i chitaj.. :)
..ako nema svetla u sobi, improvizuj mikro lampu i chitaj..
..cheshkaj, budi pored nje, ali chitaj..
..nek vidi da je to neshto shto se ponavlja, shto odradjujesh i shto, u principu, nije bash zabavno.. :lol:
..tako ce, ako bash i ne dozvoli da odesh, da zaspi u roku od brzo.. ;)
..ja sam sa najstarijim sinom prochitala koliko nisam kroz celu gimnaziju, od prvog do skoro treceg rodjendana.. :aha: :roll:

Nista od MMR-a danas,nocas dobila temperaturu 38.5.
Odmah mukica pocela da se trese.
Kad je trebalo Eferalgan da popije vristala je i branila se kao da je koljem,pa jos i progovori...:sad2:
Sad 36.6...ona je super raspolozena,nos nije zapusen,ne curi............

Nista od MMR-a danas,nocas dobila temperaturu 38.5.
Odmah mukica pocela da se trese.
Kad je trebalo Eferalgan da popije vristala je i branila se kao da je koljem,pa jos i progovori...:sad2:
Sad 36.6...ona je super raspolozena,nos nije zapusen,ne curi............

:cmok: Samo da ostane na 36.6.

Junior celu noc 36.2 i justros merim 37.7. Zvala dr i rekao mi je da mu dam Efferalgan. Popio 150ml Humane (onaj specijalan za slucaj proliva) i Efferalgan i zaspao. Valjda sve to polako prolazi :sad2:

Jedino ga ne mogu namoliti da pije mnogo tecnosti. Dok je povracao morali smo mu vodu i Orosal davati na kasikicu, a sada kada bi trebao da pije sto vise tecnosti sada nece. Ne znam kako da ga namolim da popije vise. Ja ga nudim i pijem sama puno tecnosti da se i on zazeli, ali ne pali. Ima li ko ideju?

Kaze drugarica da je sezona boginja u zabavistu, jos nam je samo to falilo :roll:

I nisam dobila od novembra a tri testa su pokazala I. Moracu kod ginekologa i u laboratoriju da odem, samo da Junior dodje sebi. Ne svidja mi se ni najmanje :think: I uvek se tesim da ima slucaja na forumu da je neko saznao da je trudna tek u petom mesecu (ako se dobro secam) :whistling:. Samo ne znam da li je radila test?

:D Nije radila test,jer nije imala simptoma,a nemanje menstr. po tri meseca bilo redovno stanje.:lol:

:D

I kod mene je to redovno st(/r)anje, ali se ja uvek ponadam. Malo me cudno geldaju a apoteci kada trazim tri testa za trudnocu. Ne razumem zasto ih ne prodaju u paketu od 5 ili 10 komada :zcepanje:. Moja kuma je u svom zivotu uradila samo tri testa i sva tri su bila pozitivna :super: a ja sam uradila brat bratu jedno pedesetak, od tih dva pozitivna. Narocito dok sam bila na terapiji koju sam morala odmah prekidati cim saznam da sam trudna, pa sam se i samo za dan kasnjenja odmah radila test. I nije mi se desila situacija da navijam za jednu crtu
whistling.gif

Ni ja ne volim vadjenje krvi iz prsta. Redovno mi se zamanta. :zblesav:
Sisko misko, srecno!

Moje dete zadnjih nedelju dana ne zaspiva pre 22h :roll:
Njega je nemoguce maziti i tako uspavati ili citati knjigu. On nema sekund mira.

PS. I mom tati je zubar rekao kad sam bila mala , da me vise ne dovodi. Zagrizla zubaru prst i nisam htela pustiti. :rumenka:

Hello drugari, nema me sto godina. Citam vas na poslu i znam sta se desava, al kuci ne stignem da pisem. Paka ide na spavanje oko 10, ja dok sve zavrsim bude minimalno 11, i onda sam mrtva, jer ustajem u pola 6. Nocu lose spava jos uvek i to me ubi. Izasle su mu cetvorke, sad idu i neke trojke, nikako da se izborimo sa zubima. na svakih sat vremena nocu kmeci i prevrce se, osecam se ko da imam bebu od mesec dana. Nadam se da ce i to proci kad izadju zubi. Nekad nocu nista ne pomaze pa moram da ga nosim, a ima 12 kg. To me ponekad baca u depresiju, valjda od umora. Danju sam ko zmaj, a nocu se pretvaram u azdaju!
Eto, samo sam htela da vas pozdravim, videla sam slike, deca su medenjaci pravi! Cmok

Veliki decko :heart:

Da li je krenuo nesto da prica?

...brlja, papagajise
vaspitacica odusevljena, kaze prica kao navijen
a on u stvari ponavlja sve sto cuje
nesto izbrblja, ja ga pitam "sta kazes" on ponovi...'ta kazes'
ponavlja do te mere da je pre neko vece, kad sam zaljucala auto, ponovio zvuk alarma 'biip' :zcepanje:
danas mu tata rekao "ti si papagaj" i on ceo dan ide kroz kucu "ti ci papagaj"
mislim da je papagaj prva rec koju je ispravno lepo rekao

malopre sam ambiciozno htela da mu citam pricu pred spavanje
i stavim ga pored sebe, on nesto galami a ja prislonim prst na usne i kazem "psssst, mama cita pricu sad"
a on se okrene prema mmu, koji je lezao tu sa nama, stavi prst onako pored-promasi nosic i kaze "sssss, tata, mama cita p'icu" :D

...brlja, papagajise
vaspitacica odusevljena, kaze prica kao navijen
a on u stvari ponavlja sve sto cuje
nesto izbrblja, ja ga pitam "sta kazes" on ponovi...'ta kazes'
ponavlja do te mere da je pre neko vece, kad sam zaljucala auto, ponovio zvuk alarma 'biip' :zcepanje:
danas mu tata rekao "ti si papagaj" i on ceo dan ide kroz kucu "ti ci papagaj"
mislim da je papagaj prva rec koju je ispravno lepo rekao

malopre sam ambiciozno htela da mu citam pricu pred spavanje
i stavim ga pored sebe, on nesto galami a ja prislonim prst na usne i kazem "psssst, mama cita pricu sad"
a on se okrene prema mmu, koji je lezao tu sa nama, stavi prst onako pored-promasi nosic i kaze "sssss, tata, mama cita p'icu" :D

Meden je. Mogu misliti kakav je kada pocne pricati :zaljubljena:

Junior nesto krece govoriti, ali kaze samo prvi slog. Razume 90% stvari koje mu se kazu, ali nekada nas stavi na "ignore" :roll: pa uradi po svom. Novi fazon mu je da kada mu kazemo da nesto ne sme onda odmahuje prstom. Od koga li je to naucio :rumenka:?

bumbar se razboleo, a uspust dobio jos dva zuba! svaki, ali svaki put kad idu zubi, ide i virus. poslednji put je bilo pocetkom novembra. ne mogu vise ni da izbrojim, ne da mi, ali puna su mu usta zuba:lol:
danima vec gura flasicu od vode na jednu, pa na drugu stranu usta i grize je besomucno. ne da mi da pridjem i da pipnem, a sinoc kad se rasplakao, ja mu se unela u facu i brojim zube:lol:

Back