Deca 1-3 godine (toddlers)

evo nas kod kuce :D
ona je kao da se nista nije ni desilo :D
:heart:
hvala vam sto ste mislile na nas :heart:

ja sam bas bila pod stresom zbog svega i prvo sam se isplakala kad smo dosle kuci
stiglo me sad i ono sa tatom...valjda sto se ovo zavrsilo pa sad mozak uzeo na obradu drugi podatak...i tako

samo nek mi je ona ziva i zdrava ostalo cu vec nekako da sazvacem
:cao: :cmok:

evo nas kod kuce :D
ona je kao da se nista nije ni desilo :D
:heart:
hvala vam sto ste mislile na nas :heart:

ja sam bas bila pod stresom zbog svega i prvo sam se isplakala kad smo dosle kuci
stiglo me sad i ono sa tatom...valjda sto se ovo zavrsilo pa sad mozak uzeo na obradu drugi podatak...i tako

samo nek mi je ona ziva i zdrava ostalo cu vec nekako da sazvacem
:cao: :cmok:

...eto hvala Bogu da je sve ok proslo, i dobro je sto si se isplakala, malo si dala dusi oduska,
a suze su najbolji ventil za izbacivanje svega nagomilanog:heart: sve je inace za tebe bio
veci stres nego za nju, bice ona super:zag:

Да ли је неко од вас купио сликовнице, књижице ономатопеје за децу. Логопед то препоручио а не знам шта је то.

E Drinjaca, ovo je simpa stvar da uci to 'mjau" "av, av" i tako to

621404.jpg

oko dve iljke kosta
pritisnes kocku i ono kaze koja je zivotinja i kako se oglasava
e sad,
ribice i pauci i hobotnice i gusenice se malo cudno oglasavaju, ali je slatko :)

:lol:
nebuloze
uopste mi nije jasno sta ce tako mala deca kod logopeda
sve vise fantaziraju ti "strucnjaci"

Da se prati, bogati, kako ce bez logopeda da progovori?
Nemam pojma, Andrej ne zna kako kaze maca, a ni krava, kuca "laje", pre je govorio "ava" kad je tek propricao, ali zato sto ga je baba naucila.
Ne znam, ja sam mu pokazivala i govorila kako se zove koja zivotinja, a ne kako se oglasava, i nije zaostao, majke mi, lepo prica! :)

Da se prati, bogati, kako ce bez logopeda da progovori?
Nemam pojma, Andrej ne zna kako kaze maca, a ni krava, kuca "laje", pre je govorio "ava" kad je tek propricao, ali zato sto ga je baba naucila.
Ne znam, ja sam mu pokazivala i govorila kako se zove koja zivotinja, a ne kako se oglasava, i nije zaostao, majke mi, lepo prica! :)

...Cupavica macu zove "mja", psa "ava" zato sto imaju i mace i psa, pa je nekako to sama rekla i tako i dan danas govori, iako zna da kaze
i maca i kuca....a plasi se svih igracaka koje pustaju bilo kakve zvuke, ne dopada joj se nikako to sto svira, pisti...sve od toga sto je dobijala
za rodjendane stoji u velikim kutijama spakovano...verovatno se sa tim nikad ni nece igrati jer je prerasla vec dosta toga....voli bebu koja ima
cucu, ali je i njoj morala da se izvadi baterija da ne placi i doziva mamu i tatu...mukica plasljiva.....a opet se ne plasi mnogo toga cega se
druga decca plase...sve je to individualno kao i kod odraslih....
..za svoj uzrast prilicno lepo prica, cak zna i da se svadja:lol:
..tolika deca porasla bez ijedne slikovnice pa pricaju..e pa svasta stvarno...

..hehe..bilo bi cudo da Andrej ne prica lepi za svoj uzrast:D

..to za logopeda prvi put cujem u CG to nema, verovatno sto im 90% politicara ne prica cisto, ko da uvede taj zakon:rotf:

Back