@Micimacko: Mi idemo onim jeftinim letom, tako da nista od pica i jela. Pise da mogu poneti hranu i sve za presvlacenje za bebu, verovatno i neku igracku mogu prosvercovati, ali ne pise do koliko kg. Mislila sam podeliti u par kesa (kao kad sam isla u Betaniju da se porodim

) kao vazno, manje vazno i "ako prodje, prodje". Ponela bih dva tri mleka od pola litre, dve polulitarske Rose, tri mala pakovanja Plazme u obliku zivotinja i jednu-dve Hipp teglice. Mi krecemo sa Ferihegya, pa mi to jos komplikuje, jer moram misliti i na put do Peste. Sve kontam da mi je najvaznije da smislim zanimaciju i da ponesem para pa sto mi oduzmu da kupim u duty free shopu na aerodromu. I ja mislim da je sada teze putovati snjim nego sto bi bilo pre pola godine. Tacno je u fazi "trcanja" i "nema mira ni minut", ali je jos suvise mali da proceni situaciju, niti je dovoljno zreo da razume zasto treba izdrzati ta dva-tri sata na jednom mestu tj avionu. Gledala sam savete na YT-u i kaze zenica da ga pustim da se sto vise istrci pre nego sto udje u avion, pa da mu bude malo lakse da sedi mirno bar za vreme uzletanja. Ponecemo one povezane pesmice od 29minuta, pa bar neko vreme da mu drze paznju. Mislila sam kupiti onu malenu knjigu bebin dodir jer njih voli
i poneti par izolir traka raznih boja, pa da lepimo po odeci i sedistu. Ta bas ne ostavlja trag i pre nego sto sletimo mogu sve pokupiti (imam vec iskustva s tim), a drzi mu paznju. Da li je to profesionalna deformacija
@Affro:super vest za laptop, taman da mu pustam pesmice i da gledamo slike

Nadam se da ce sve proci kako treba. Imam tremu kao pred ispit
@Phe: verovatno je lakse sa bebom koja nije mobilna, nego sa ovakvim toddlerom. On vise ni u kolica nece, pa mi to jos dodatno otezava situaciju. Ali je bolje ovako da se pripremim na vreme i isplaniram koliko mogu, nego da odustanem od leta vec u startu
@Tsy: Kako ste? Kako ide? Imate li nekih vesti?