november child
Elita
- Poruka
- 18.222
...ona je "porasla" sa odraslima oko sebe, uvek jedino dete, ii navikla je da uvek bude stao bi rekla
moja majka "glavna fora" 7/24....u vrticu naravno to ne moze, i ocigledno da joj to ne odgovara ni
malo
...buni se, ne histerise, ali nekad place, nekad samo ljuto kaze da nece kod dece, sta jos tamo
radi, ne znam...ne stizem da se ispricam sa cerkom pa ne znam te detalje
...inace je "besna" kad nije po njenom, zna da se zaigra sama i da sve izignorise maximalno
ako joj se ne ugadja...prosto ne znam na koga li je![]()
..iz istih razloga sam ja dala cerku u vrtic sa tri pune godine, iako je imao ko da je chuva,
da ne bi bila starmala i da bi shvatila da nije centar sveta..

..bice to sve ok, sad uchi "shkole" koje nema nachina da joj vi svi ukupno prenesete, a znachice joj puno..

.... bili juche na druzhenju, i video od dLugaLa
.... tako i sa silazhenjem, a ja sam pre toga poginula pokazujuci mu kako se silazi NE naglavachke ... i video jednom i ponovio
... ovo me uvek baci u dilemu da li ga dati dogodine u jaslice, ili da sacheka 3, pa u vrtic ... ali rachunam, bice i tad dovoljno mali ... 

) mozda je bolje da bude kuci. Ceo zivot ce biti u obavezama. I meni je zao dati Juniora u jaslice jer nekako imam osecaj da ce sledeci put biti bez obaveza za ustajanje i poslaka u jaslice/vrtic/skolu/posao tek kada ode u peMziju
Nekako su mi jos mali. Ali tako je kako je. Kada nema druge opcije, onda su i jaslice super resenje. Ali ako ne mora, mozda je bolje ostaviti ga u prve tri godine kuci. Naravno uz raznorazne druzenja