Pa svejedno da li ce ga kupiti sad ili za par meseci, ne moze da ga izbegne u svakom slucaju, ako je to do 13kg. Tek posle 18kg ide onaj booster, a do tad mora obicno sediste, pa ga ti ubrzaj. I ja bih malog drzala okrenutog na nazad, da mi je to sediste bilo ok, a i on bio nepodnosljiv u kolima jer mu je bilo dosadno, a kad smo uzeli novo sediste, kao da su nam i dete zamenili, jos kako je delovao malen u tom sedistu... Sad mi je i lakse jer kad se buni mogu da ga vidim i dam mu nesto, jer uglavnom smo nas dvoje sami u kolima, dok je bio u tom prvom sedistu ja sam retko i vozila, uvek sam gledala da sedim pozadi kod njega, a isli smo kolima negde samo kad je tata tu. Sad smo tati konfiskovali auto kad nece da nam kupi drugi, mi njega ujutru odvezemo na posao i onda landramo, dok je bilo lepo vreme isli smo u parkove, na plazu, po setalistima, a sad samo menjamo trzne centre, pa popodne odemo po tatu, a on ako hoce negde da nas vodi uvece super, ako nece bas nas briga icicemo sami ujutru.