mini_me
Iskusan
- Poruka
- 6.119
Yula, hvala ti na opsirnom tekstu.
Zao mi je sto ste se namucili i sto si morala prestati dojiti ali bitno je da je sad sve ok i da ce biti.
Vidi se da si ozbiljno prisla problemu, i resila ga.
Ja se jos uvek nadam da ce se taj mali ekcem na obrazu povuci, jer on nekad skroz skoro nestane, cak i koza bude skoro glatka... pa se opet vrati i tako u krug...
Ne mogu da kontrolisem svoju ishranu bas do detalja ali se trudim da jedem zdravo. Jedem i mleko i jaja i mislim da mu nije od toga. Sumnjam ili na kikiriki ili na paprikas koji sam jela, ali kao sto kazes treba vremena da se nas organizam iscisti od tih namirnica i bas sad ti znaj od cega je.
Ni kod mene nema niko alergije ni sklonosti alergijama a kod mm ne znam, mislim da je on imao bronhitis kao mali, ne znam jel to ima veze?
Ma uvek nesto sa decom, nikad nisi miran.
Ljubi svoje mace...
I jos jednom hvala na tekstu, i na saznanju da se alergije prerastaju... mene sveki ubedjuje da ako je beba alergicna na kikiriki da ga nece moci jesti do kraja zivota... a ja mislim da se to vremenom menja ...
Mali od moje drugarice je imao sličan ekcem kakav opisuješ, na obrazima takodje. Imao je oko godinu dana tada. Prvo je počelo kao da je rumen, tako izgledalo a onda kao da se koža sve više suši da bi kasnije baš ružno bilo. A ona je takva da baš pazi šta mu je davala, sve polako uvodila, inače nutricionista i nije mogla da skonta od čega je, kao ni dr. Dr je rekao da kao izbacuje po malo sve moguće izazivače alergija, tipa kikiriki, citrus i to... Poizbacivala ona detetu sve živo i ništa. Na kraju je bio na tom testu za alergije i ništa nisu skontali a testirali ga na sve moguće... Konačno se povuklo samo od sebe.
Vodili smo ga na Palić u ZOO vrt, super se proveo, hteli smo na izložbu dinosaurusa al nismo stigli, zna li neko dal još uvek traje?? Čula sam da je postavka blizu Indjije, ili tamo negde...

Pa ne stižem da pišem...
, vidim da nema nekih dečijih bolesti, šizova mama i tako to