Deca 1-3 godine (toddlers)

Mi smo se nocas bas namucili sa stomakom.. A vec par dana nece da kaki, vidim da mu se kaki ali se suzdrzava, i ako nas uredno izbaci iz prostorije kada sedne na nosu da kaki..dzaba..
Sinoc sam mu dala espumisan i nocas ga je probudio bol, grchevi uzasni, prevristao je pola noci da bi jutros u par navrata kakio onako u hodu jako tvrdu stolicu.. i tako se uplasio da nije hteo da sedne na nosu.. i cim sedne ustane :( .. jako mi ga je bilo zao
zato je on meni bio juce onako vruc.. danas je vec veseliji, jurca pravi haos..al se bas bojim kako ce se to odraziti nanjegov odnos sa nosom..

..kako jede..?
..skuvaj mu neki kompot i ohladi, nek pije ako voli..
..chokolada..? ..keks i 'lebac..? ..jel ljubitelj..?
..i jel pije dovoljno vode u toku dana, obichne..?

..kako jede..?
..skuvaj mu neki kompot i ohladi, nek pije ako voli..
..chokolada..? ..keks i 'lebac..? ..jel ljubitelj..?
..i jel pije dovoljno vode u toku dana, obichne..?

Skuvala sam mu jutros kompot od sljiva, jede lepo ali zadnjih par dana izmrljavi jedan obrok od kako ne kaki..
Jeo je po jednu cok. bananicu , keks i mleko i jede hleb normalno..
Pije vode ko kamila, obicne cesmovace.. i jede voce.. pije i neki sokic od kupina..
Juce je jeo suljpa i ako sam mu predhodno ponudila supu pilecu sa sargarepom i mesom.. ipak se odlucio za ovo.. i nije hteo da vecera.. sto mi je i bilo logicno jer ga zeza tibac..

20120516_175539.jpg

Mama u kavezu. :)

e ne znam jel smem da se hvalim da nesto ne ureknem :lol:
Irina piski i kaki u nosu :mrgreen:
pelenu nosi samo dok spava i kad idemo busem negde,samo sto trpi i peloena je suva...jedino nocna bude ...upotrebljena :)
jako retko se desi da se upiski ili ukaki u gace :)
naucila je i da se skine sama .. :D

e sad ako sam nesto izbaksuzirala onda jbga :lol:

e ne znam jel smem da se hvalim da nesto ne ureknem :lol:
Irina piski i kaki u nosu :mrgreen:
pelenu nosi samo dok spava i kad idemo busem negde,samo sto trpi i peloena je suva...jedino nocna bude ...upotrebljena :)
jako retko se desi da se upiski ili ukaki u gace :)
naucila je i da se skine sama .. :D

e sad ako sam nesto izbaksuzirala onda jbga :lol:

pu pu pu

novka slatki ste... sta reci.. a pomislih isto ko Kis.. hihihi

Back