Deca 1-3 godine (toddlers)

..mi smo kad su veliki bili mali za kishnih popodneva vadili sve charape iz fijoka, tatine, mamine, njene i njegove,
rasparili i izmeshali u korpi za vesh.. pa se takmichili ko ce da nadje vishe istih... :lol:
..ladno se josh secaju toga.. :lol:
..i kako smo pushtali najmanjeg da pobedjuje.. :aha: a mi namerno greshili sve glasno istichuci razlike izmedju onih za koje smo "pomislili da su par".. :heart:
A, neee, taman smo se resili menjanja carapa na 3 minuta! :lol:

...skupo je to na zalost za nase uslove, malo ko moze da priusti to sebi...raspitivali se mi kad je cerka trebala da se porodi njoj receno 2.000e...nije odradila,
a posle sam ja negde citala da se mogu uzeti iz mlecne trojke...ili je to bilo samo u teoriji ne znam bas...

...daleko bilo da nekom treba za lek kao toj zenici...strasno...

Ja mislim da je bilo 1300-1500 e, sad lupam, pa sam pitala dal neko ima info iz rukava. Potaklo me sto je jedna poznanica dobila leukemiju, iz cista mira...:sad2: bas me sokiralo.
moja komsinica je imala drugara koji je imao leukemiju i ja sam htela da damo te celije njemu al u nasoj zemlji to nije moguce...mislim ne mozes tek tako kao da das,nego se nesto papreno isto valjda placa
vise se i ne secam sta je tacno bio problem

Pa kilava je...mislim vesela je al joj curi nos ko lud i cinilo mi se da je vruca al nema temp.
nece da jede
sad joj kuvam jabuku,da joj dam tu vodu da popije i mozda pojede jabuku isto
nemam u kuci nikakav caj koji bi ona smela pa se snalazim :roll:

..jaksha je u poslednjih par nedelja otkachio sa brbljanjem, sto na sat..
..ali je pocheo i da vrlja slova, shto nije radio dok su mu rechenice bile od jedne ili dve rechi.. :lol:
..pa menja K za T u svim rechima
"..mamaaaa, pada Tisha, a mi smo imamo Tucu pa nam nije mok'a Tosa.."
i menja V za L
".. Lidi, mama, kako Lozim auto.. " :lol:
..jedino je ostalo od ranije da je svako G ustvari D, "lete DuDe" :rotf: i "dole i Dore" :rotf:
i peripetije sa glasovnim promenama "sipaj josh soCa" i "perem ruCe".. :)

..a juche sam prvi put chula da je za sebe rekao JA, kaze mu brat "laku noc, ja tebe puno volim" a on odgovara "i ja tebe" :heart:

Back