Nastasa
Aktivan član
- Poruka
- 1.410
jbga kasnim sa pitanjem a nisam reefresh stranicu hihi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

..a i postujesh o dojenju pa ne stizesh..![]()

Nije ona, nego Phe, i ja ih mesam zbog avatara.![]()
Samo ako niste slinavi, Phe!![]()
![]()
.Sto ste nevaljale...
A moram na onu temu, pa to je pis zivi.

izgleda da ima i temperaturicu
vidim da joj se i spava,sad joj je i vreme al opet neko u zgradi renovira kupatilo pa lupaju ko blesavi
ona bi mozda i zsspala i pored lupanja al bi odspavala pola sata,taman da malo odmori i probudili bi je mozda
vise mi je dosadilo da idem od stana do stana svakih nedelju dana i molim da prave pauzu od 2 do pola 4 bar da na miru odspava
svi navalili da renoviraju,niko ne pazi na sat a ko za baksuz sve stanovi blizu naseg pa se cuje ko po glavi da nam lupaju
prvo molis pa posto su uglavnom bezobrazni,svadjas se i ispadas vestica
jedan matori me cak pito jel mora dete bas sad da spava...reko mora to je njeno vreme od 2 do 4...kad da spava? ionako lupaju po ceo dan...

...Kistina on je kao med medeni....i vidis da ume dete lepo da se zaigra, a ti sve
kukas dosadno mu![]()

Ma, divno, sa mokrom majicom oko vrata!![]()
...nisam ukapirala da je iz mokrog vesa
Uveseljava meOooo, kako te ne mrzi?![]()
.
nego koja tema o dojenju![]()
.Ma, divno, sa mokrom majicom oko vrata!![]()

a mi namerno greshili sve glasno istichuci razlike izmedju onih za koje smo "pomislili da su par".. 
Ne znam kako uspevaju da nas pobrkaju, ja ni blizu nisam kao ta riba u tvom avataru.

ahahah ekstra..mi smo kad su veliki bili mali za kishnih popodneva vadili sve charape iz fijoka, tatine, mamine, njene i njegove,
rasparili i izmeshali u korpi za vesh.. pa se takmichili ko ce da nadje vishe istih...
..ladno se josh secaju toga..
..i kako smo pushtali najmanjeg da pobedjuje..a mi namerno greshili sve glasno istichuci razlike izmedju onih za koje smo "pomislili da su par"..
![]()
Zene, majke, domacice...jel nijedna nije uzimala maticne celije?
ovde je o tome masovno pocelo da se prica kada se A vec rodio.. znam da se chichak raspitivala ne znam da li su uzeli.. ..mi smo kad su veliki bili mali za kishnih popodneva vadili sve charape iz fijoka, tatine, mamine, njene i njegove,
rasparili i izmeshali u korpi za vesh.. pa se takmichili ko ce da nadje vishe istih...
..ladno se josh secaju toga..
..i kako smo pushtali najmanjeg da pobedjuje..a mi namerno greshili sve glasno istichuci razlike izmedju onih za koje smo "pomislili da su par"..
![]()