Opet!!!!!
Opet ebene gliste!
Večeras se Mic žalila da je svrbi guza, ja pogledam, onako detaljno koliko sam mogla - nema ništa. Ma ona kuka i kuka, svrbi je i svrbi je... taaajoooo, molim te vidi ti... i kako je legla preko kreveta, kako je isturila guzu, tako smo videli belog crvića kako se praćaka
Znači, smučilo mi se sve, sve mi je preselo
Negde nam se očigledno ponavlja zaraza, u vrtiću ili u kući. Sa jedne strane logičnije je da je u vrtiću. A sa druge, nebi me iznenadilo i da je u kući, jer je baba ( moja draga svekrva, naravno, ko drugi

) prošli put uvredjeno odbila da pije soltrik
Ebaću joj mater ovaj put, ima da ga pije ili joj neću dati da pridje deci ni na metar!!! Ma boli me dupe više da budem obzirna i da vodim računa šta ću da kažem i kako ću da se ponašam. I mm-u sam večeras rekla to isto za svekrvu. Ebte, deca spavaju ponekad kod nje, retko ali ponekad vikendom je izmole da spavaju tamo, jedu, šalje nam hranu ovde...

Ima da pije soltrik, ili ću majke mi da zabranim da se uzme mrva hleba od nje, i da pipne decu, bebe pogotovo...
A ako je zaraza u vrtiću... onda ne znam šta da radim...
Pu, bre, poludeću na kraju... kako meni ovo teško pada, kako se loše osećam... Ne smem ni da pomislim šta ću ako su bebe dobile, do godine ne smeju soltrik, za beli luk su malene... uuuuuh, lepo ću poludeti....