MajaVA
Ističe se
- Poruka
- 2.186
Ja dajem Imunokind i Dunja samo trci za mnaom i pruzi ruku daj tableticu, daj tableticu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, znam da ste ti i mica pisale za ecomer
ja nasla neki sirup, probacu njega pa ako ne ide probacu sa ecomerom
kako im dajete?
Ja dajem Imunokind i Dunja samo trci za mnaom i pruzi ruku daj tableticu, daj tableticu...![]()
Ja dajem neki americhki vitamin, donela mi sestra, mnogo je praktichan, izgleda kao oni Haribo medvedici ... samo je ukus nikakav, ali malog to nishta ne uzbudjuje, uvek trazhi josh... sme 2 na dan ... projeo se od njega, frizhider bi progutao
Sretan Bozhic koji slave![]()
cekaj, patuljak, psiholog?joj, da vam kazem sto sam se rasplakala danas
bila predstavica kao u vrticu novogodisnja, al par nas roditelja je glumilo
bili smo patuljci
i na kraju kad se sve zavrsilo, zagrli mene moj sin i kaze "mama, bila si super patuljak"
rasplakah se ja onako kao kisa, eto...
![]()
Moram vam napisati ponsanje od juče pa vi recite da li je to u redu.
Prvo je ujutru plakao kako nece u vrtic, ali dobro, kad je video vaspitacicu usao je bez problema. Kad sam dosla po njega ispred vrtica sam ga pitala da li zeli da prošetamo do kuće, pošto nam je malo dalje, kaže-hoce. Krenuli smo i počeo je da kuka kako ga bole noge i da zovem Taxi. Ušli smo u tax, e onda je počeo da odvezuje pertle i da se žali plačnim glasom kako su mu odvezane. Kad smo izašli iz taxija, jedva se popeo do stana, i kad je ušao kreće histerija. Komšinica mu je dala neku fokicu, pošto već danima traži foku, ali nije on hteo takvu foku i kreće- Skloni je, ružna je, neću foku. Ja sklonim, prodje par minuta i kreće- Gde ja sad ta foka, treba mi.....
Posle nije hteo da spava, otimao se i bežao- neće u spavaću sobu....
Ceo dan je bio nemoguć a ja na izmaku snage. Kažnjavala sam ga više puta u toku dana,ma ništa nije pomagalo ni razgovor ni kazna. Sludeo me je. Uz to je i bacao igračke, a to najviše mrzim i stvarno će me dovesti u situaciju da zajedno odemo do kontejnera i da mu bacim ono što je bacao.![]()
Nije nista ne-standardno u tom uzrastu.
Par puta sam nakom milion opomena i sklanjanja&vracanja bacila igracku u smece. Naravno da sam gledala da to bude neka manje skupa igracka i da mu nije omiljena, ali sam rekal budes li jos jednom bacio, to znaci da ti ne treba, pa ce mama da baci u smece. Joj dreke, ali je naucio. Sada imam jednu veliku crnu vrecu sa smece koja stoji u gostinjkoj sobi i kada nesto baca, cupa, skace po to, prvo opomenem, ako ne prestane, ja je uzmem i stavim u "smece". To znaci da je igracka u kesi za smece i cim se kesa napuni ide u djubre. Naravno da ne bacam igracke u djubre,vec posle par dana izvadim igracku i skonim u ormar. Kada prodje 2-3 nedelje ili mesec dana ili kada primetim da bi dobro dosla ta igracka, ja samo neprimetno vratim medju ostale igracke. Za sada radio posao i retko se seti da baca. I primelila sam da uvek kada je ovekev kao sto si ti opisala, ili je gladan, ili ce biti bolestan ili mu nesto smeta a ni sam ne zna sta. Pa ceo dan ispadne pun stresa, vikanja i nesposobnosti za bilo kakav razgovor i dogovo[/B]r. Jbg ja sam prihvatila da ima i takvih dana. NIsam ni ja svakog dana vesela i nasmejana![]()