Kosminica
Aktivan član
- Poruka
- 1.050
ijao neizreciva, jel bas hotel porto koufo?
ja gledala neke slike, pa ono je raj ako sam lepo videla, hotel je u zalivu bukvalno, izolovan, divno izgleda!
Mi nas trazimo gde cemo? Sta to preporucujete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja gledala neke slike, pa ono je raj ako sam lepo videla, hotel je u zalivu bukvalno, izolovan, divno izgleda!
nije hotel nego privatno, nasli smo bas povoljno za 35 evra studio 3+1 odlicno ocenjen sa bebi krevetom na raspolaganju, to je mala luka u zalivu, malo seoce....meni deluje prelepo ali i divlje, hranu cemo poneti pa i ne brinem, vazno mi je da je plaza pescana i da je mirno i da nije guzva....Aleksa ce tada imati 16 meseci i nadam se da ce vec tada stabilno hodati....
ma da, divno izgleda stvarno, ja obozava, ta poludivlja mala mesta, nista lepse
komsinice, ovo je isto malo mesto, hotel jos 1,5km od gradica, ima svoju plazu, polupnasion je, sto mi je super da ne razmisljam o hrani dodatno
isto ima krevetac za bebe, ne mora da se nosi, prilagodjen je ceo hotel deci i uglavom borave porodice, a odatle ima jos dosta lepih plaza na 15-20 max minuta voznje
Kako ste se organizirali? Daj link hotela ili agencije. Mi bas u lovu na nesto dobro. Hvala :trljaruke:
..evo jedne slatke pesmice, da podstakne malisne na pranje zubica
..
u ovom uzrastu deca ne treba sama da peru zube, oni to jako neozbiljno shvataju
vazno je da zubi budu dobro oprani
oni se jedno vreme bune i protive, ali vremenom odustanu, ne sme im se popustiti
zube peremo tako sto mi je njegova glava u krilu i ja mogu dobro da vidim sta radim. bilo je cupavo ranije nekad stisne zube i ne da mi da perem ali onda sam pranje prepustila tati posto je on ozbiljniji od mene i on ga je vremenom doveo u red.
Preko koje to agencije? Ja trazim apartmanski smestaj za troje odraslih i dvoje dece, ali ponude su daleko bolje za hotele nego za apartmane. Bebac ce imati 9-10 meseci kada planiramo letovanje a ne zelim da je hranim iz teglice posto ne moze da jede hotelsku hranu. Moradem kuhat.taro gde ste bili na bazenu? mi idemo u Segedin, ali mi već dosta ustajanja u zoru, pa bi da nađem nešto bliže...
i ja gledam more, ali nešto ne smem da uplatim za septembar, šta ako uspem da zatrudnim, pa onda ću se porađati na plaži ahahahahhhaha
a našla sam super varijantu za sitoniju, vurvuru, bili već 2 puta tamo, odlično je za male, voda do članaka jedno 30 metara![]()
taro gde ste bili na bazenu? mi idemo u Segedin, ali mi već dosta ustajanja u zoru, pa bi da nađem nešto bliže...
i ja gledam more, ali nešto ne smem da uplatim za septembar, šta ako uspem da zatrudnim, pa onda ću se porađati na plaži ahahahahhhaha
a našla sam super varijantu za sitoniju, vurvuru, bili već 2 puta tamo, odlično je za male, voda do članaka jedno 30 metara![]()