Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Pa reci tako.
Reci joj.
Ili je ignorisi.
Ruzno je pricati tako o nekome ko ti je prijatelj
Reci joj.
Ili je ignorisi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa reci tako.
Reci joj.
Ili je ignorisi.
Pa nije mi prijatelj, nego rodjaka, rekla sam.
Ju, izvini moralna gromado, ne smem reci sta mi ide na zivce sledeci put nikako, sram me bilo![]()
Šta je ružno, reći da je neko dosadan, i da smara, i da je naporan, a on sve to jeste?
Pre nego što nešto ovako napišeš, seti se kakvim si sve "epitetima" kitila svog muža, oca svoje dece, ovde na Forumu.

jao cicak, pa pre neki dan si se zgrazavala nad onom svojom druagricom sto je kupila detetu igracku od 150 evra a nema za patike deci ili sta vec, dosla ovde da se zgrozis nad tim i zacudis i pljucnes je, a sad ti ovo smeta
al ono jes, nije ti rodjaka : )))

I ne brini se za mm-a, on sve to cuje u cetiri oka.
Kao sto verujem da tvoji ukucani cuju tvoje komentare.

Ono što si ti na ovim stranama pisala za svog muža, ja ni za kog od svojih ukućana nisam ni pomislila, a kamo li izgovorila, ni u lice, ni iza leđa. Nemoj me sada terati da tražim kakve si sve izraze koristila, posle me optužuješ kako iznosim ovde stvari iz tvog privatnog života.Ono što si ti ovde o njemu pisala, i izraze koje si koristila, pa to pas s maslom ne bi mogao pojesti. Tako da mi je skroz neverovatno da si mu iste stvari sasipala u lice. Takav način komunikacije ja ne mogu ni da zamislim, a ne da upražnjavam.
![]()

Lela ima 17 meseci,bila sam kod drugog pedijatra ne naseg,prepisao joj je enbecin kremu,a muz i ja pokusali,samo smo je jos vise uznemirili,njen pedijatar sutra radi od 12 sa bolesnom decom,da li je pametnije onda da sacekam i odem sutra,ne vredi mi ici odma ujutro,jer pedijatar radi u savetovalistu,cistila sam joj okice kamilicom i cini mi se da se malo povuklo?
Kamilica vec stoji spremna na stocicu,krecem sutra kod pedijatra oko 11h,ne vredi ranije,jednostavno cu reci da nisam uspela kremu da joj namazem na oko,toliko me steglo srce kad sam krenula da joj stavljam cak ni muz nije mogao da je drzi koliko se batrgala i vriskala vec sam pomislila sad ce komsije da zvone da vide sta se desava.
Sad spava,andjeo mali,hvala ti Komsinice na savetu,pomoglo mi je puno.
Najbolje je kad odes kod svog pedijatra a ne kod nekog drugog,ne jednom sam se uverila da svi oni imaju neke svoje metode lecenja i svaki se razlikuje,i to ne malo.

Lela dobila konjukvitis,a ja prvo pomislila da se udarila,uzas od dana,jutros sve u redu,igrala se sa kutijom i lopticom,krenula da uzme lopticu i udarila se,umirila je,nista oko ociju nije bilo,posle toga je uspavala jer je doslo vreme popodnevne dremke,proudi se a oci pune krmelja,zovi dispanzer da vidis da li radi tvoja doktorcia,niko ne dize slusalicu,odem dok doktorice,sestra cim je videla,posumljala na konjukvitis i kaze mali ima,a ona curica,lekarka je pregledala,prepisala neku kremicu i ispiranje kamilicom,ako joj se ne poboljsa sutra kod nase doktorice.
Uzas,ne mozes da imas nikad mira,ili su zubici pa se prehladi,ili dobije virozu i sad konjukvitis,siznucu![]()