Debeli Bugarin Azis

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo vam jos dve fotke... :D

azis_350.jpg

69575.jpg

nisam znao da mogu dvaput da umrem......eh sta sve covek nece da sazna za vreme zagrobnog zivota..

E ako vidiš nekog tamo u zagrobnom životu javi da ti dam spisak ljudi koje ćeš pozdraviti
ja ovde vidim samo gomilu riba koje hoce da me siluju, tako da ne verujem da znas nekog....cak su i bog i djavo dve ***** koje se rvaju u bazenu od cokolade..

hehehe... vidim da chesto posetjuje kozmetichare! ima bolje izdepilirane noge nego neke od mojih drugarica... :p:p:p:wink::wink: elem, chitala sam josh pre jedno 3 godine o njemu i stvarno sam se najezila... ali, nishta nisam chula... ko zna zashto je to dobro... :wink:

In the 2006 TV programme Velikite Balgari (the Bulgarian version of the 2002 Greatest Britons from BBC), Azis was elected as the 21st greatest Bulgarian of all time (and was in fact the second ranking living person on the list, after football player Hristo Stoichkov, who was 12th).

ko kaze da nema nista gore od grandovca, nek razmisli jos jednom

DJM, koja si ti likčina!!!!!! :D :D :D
Pa ja se još uvek valjam od smeha, nije mi dobro...naslov ti je prvi!!!!!! :D
Pa genijalnije nisi mogao da nazoveš temu...Ahahahah, evo još uvek se smejem :D

*tema- Kad ga vidim na Balkanici, teško mi je da se skoncentrišem na muziku, zato što nekako ona silikonska usta dolaze u prvi plan...Meni su ovakvi likovi poput Azisa strava :D ja najviše volim da umirem od smeha...a takve greške prirode me samo čine nasmejanom :D To je on, greška prirode...Napred Azise ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back