Debele metalke!

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma vazi, das li ikad obracas paznju na metal ribe dok prolazis gradom, ima cak dosta i lepsih i zgodnijih nego na ovim klipovima..Nekad je bilo mozda to `debele metalke`, ali sada kad metal populacija nenormalno raste imas bas dobrih cica za videti..

Ima nesto u tome sto ti pricas, jer ja sam izlazio na takva mesta krajem 90-ih...

Ali i dalje... Debele metalke! :mrgreen:

Ma da fenseri samo pricaju- DEBELE METALKE! A to sto balave kad nas vide u gradu pa krenu da prosipaju lose fore je duga prica..Pa onda krenu da placu sto ih odbijemo zato sto nose roze majce i kratku frizuru..Onda krece prica- ma pusticu kosu i obuci crno samo za tebe, al kad i to ne vredi..Ma frustracije su to, zato cemo uvek ostati `debele metalke` :)

bolje debele metalke nego one mrsave,te mrsave kad se obuku u HM opremu,izgledaju kao smrt,kod debelih mozes da se uhvatis za nju i oslonis kad si pijan a mogu i da te kuci odnesu sto se ne moze reci za one mrsave...

Ma da fenseri samo pricaju- DEBELE METALKE! A to sto balave kad nas vide u gradu pa krenu da prosipaju lose fore je duga prica..Pa onda krenu da placu sto ih odbijemo zato sto nose roze majce i kratku frizuru..Onda krece prica- ma pusticu kosu i obuci crno samo za tebe, al kad i to ne vredi..Ma frustracije su to, zato cemo uvek ostati `debele metalke` :)

:hahaha::hahaha::hahaha:

ala se neke osobe tripuju...:roll:

Pa znas sta,ja slusam metal i mogu ti reci da sam prilicno mrsava i da imam jos par ortakinja koje su takodje mrsave.....inace nisam zapazila nijednu puniju metalku(ne bih da kazem debele jer je to prilicno uvredljivo)ali verujem da one postoje.....
po meni izgled i muzika idu jedno sa drugim,ali zasto da zapostavim sebe ako slusam metal?ja bas i zelim da izgledam ok,ali imam svoj stil i drzim se toga i ne jedem mnogo!z:D
z:lol:....

a naravno da se stvari ne mogu generalizovati,ali ima istine..
mada, ja npr.slusam rock, haus, pop, cak i metal volim da cujem, a imam pirsing, oblacim se fancy kada izlazim, a ovako preko dana opustene varijante, farke, majicice, cizme,patike, sminka, nakit i sl., a narodnjake slusam iskljucivo po diskotekama... ima nas raznih:)

p1010074eg0.jpg

a naravno da se stvari ne mogu generalizovati,ali ima istine..
mada, ja npr.slusam rock, haus, pop, cak i metal volim da cujem, a imam pirsing, oblacim se fancy kada izlazim, a ovako preko dana opustene varijante, farke, majicice, cizme,patike, sminka, nakit i sl., a narodnjake slusam iskljucivo po diskotekama... ima nas raznih:)

Isti slucaj,od reci do reci z:kiss:
s tim da metal najvise slusam,pa onda rock,rep,volim i dobar stari narodnjak da cujem.

Pa znas sta,ja slusam metal i mogu ti reci da sam prilicno mrsava i da imam jos par ortakinja koje su takodje mrsave.....inace nisam zapazila nijednu puniju metalku(ne bih da kazem debele jer je to prilicno uvredljivo)ali verujem da one postoje.....
po meni izgled i muzika idu jedno sa drugim,ali zasto da zapostavim sebe ako slusam metal?ja bas i zelim da izgledam ok,ali imam svoj stil i drzim se toga i ne jedem mnogo!z:D
z:lol:....

po meni izlged i muzika ne idu jedno sa drugim, ali okej, svako ima svoje misljenje:)

Nesto mi zapada za oko odavno....

A kako je ovaj forum krcat intelektom verujem da cu sigurno naci odgvor... ;)

Kako to da se metalke uvek debele!!!? (kada kazem "uvek" ne generalizujem nego mislim "uopste") Ne samo metalke, nego uopste ribe koje slusaju neku stranu muziku r'n'r, ili uopste neku OK muziku su obicno nikakve... Nose martne... :shock: I tako dalje... Da ne detaljisem! ;)

S druge strane ribe koje u glavi imaju samo grand paradu (i zicu da im drzi usi) uvek izgledaju sredjene ko bombone!!! Ono solarijum fitnes, tetovaze (na ledja gola :mrgreen: ) pirsinzi, oblace se sexy... Pravo meso!! :lol:

Kako to dolazi?? Da li sexy telo ima neke veze sa izborom muzike ;) ??

:eek: :roll:

svasta

Ja muziku obicno slusam usima te ostatak tela nema nikakve veze s tim.
Bas nikakve.
A kad se ponekad ugojim koji gramcic , to je zbog klope , a ne metal albuma... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back