Debele metalke!

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kasno sam se ukljucila, ali da odgovorim na temu, ako nije vec apsolvirano. Ja bas imam drugaciji utisak. Sve, ali sve metalke koje znam, a i vecina koje sam videla, su iiiiizuzetno mrsave. Ono, sike u minusu, malo pogrbljene. Gradja pokojne Sonje Savic. Frizura, odeca i stajling su metalkama obicno identicni tako da i to doprinosi tome da lice. U faci su obicno lepuskaste, nema ono ogroman nos pa zato nosi dugu kosu da sakrije, ne ne, bas su slatke :D

Ova ti je teza potpuno netachna,ja je demantujem;)

Sta, ti si neka zgoljava (bez sisa)? A pa ima i takvih... :hahaha:

Dokle ce se ovde forsirati idiotizmi koji zenu stavljaju na niske grane i posmatraju je kroz prizmu homoseksualno-iskomleksirano-ogavnih kriterijuma?
Pretpostavljam da je "postavljac" teme princ na belom konju-mlad,lep,bogat,obrazovan svetski covek,sa citavom armijom plejbojevih zecica za sobom i Monikom Beluci kao potencijalnom zenom.
FUJ!

Takav sam! 8) A sta ti je tu "fuj"? Ti, kanda, vise volis debele metalce!? :rotf:

bas danas u busu,cepam kod babe,guzva i setam pogledom kroz marvu . . izmedju svih onih ljudi,zapazih lice jedne metalke(mozda ce nekobda pita,od kud si znao da je metalka?;)

pa vidi se,sminka,nekako se u faci prepoznaje)
slatka,simpaticna,no bedara mi da zevam,racisti se malo guzva,setih se ja nje i pogledam u tom pravcu,ista ona slatka faca,ali ogromno,debelo telo. . .

zanimljivo da sve debele metalke koje sam video su vrlo simpaticne. ..

ja se ne sećam da je bilo nekad
a eto, metal i nije toliko star pravac da ne bih mogao da kažem da nemam uvid od samog starta
Gothic... da li da ih nazovem ''babes'' ili lepotice?... su te koje se uvek poistovećuju sa svim ''metalkama''
kao manifestacija tamne anime oduvek su bile privlačne muškarcima
jer ''Eve'', prvi stepen anime, može veoma dobro da se uklopi u njohov opis
a pošto su svi, čak i oni koji su napredovali na tom polju, morali da idu stepenik po stepenik, u nekom momentu su bili privučeni takvim ženama, pomalo mi je degutantan pristup gde se to, doduše indiskretno, ismeva. ne volim kada se bilo šta ismeva i generalizuje, ali ovo mi dođe kao pljuvanje po samom sebi, bez obzira da li smo fatalne, tamne žene prerasli kao našu animu ili ne.
no, tema će se nastaviti, a ja kao da ništa nisam ni rekao
ne obraćajte pažnju
tako, malo pričam sam sa sobom...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back