- Poruka
- 12.559
Ja se lozim na gothic ribe strashno. Uh uh uh. Inache, video sam brdo bash bash vrh riba koje su u tom fazonu, ono, crne, ali crne skroz. I izgledaju mi tako je*eno mocno
Objektivno, ova podela ti skroz ne valja. Prvo, shta su uopshte fenseri? Pazi, ja se na primer oblachim " fensi ", ali ne slusham narodnjake ( osim kada se mnogo zapijem, ali to je onda prava narodna muzika, a ne Viki/Stoja/Seka and co.), niti izlazim po splavovima. Tako, vidish, ima mnogo devojaka, koje se tako oblache, a ne slushaju torbo folk, i nisu glupe, na primer...
Iskreno, kada mi neko kaze da slusha metal, ja ne mogu da pomislim nishta loshe o tome, naprotiv. Kvalitetna muzika ( Znachi ne rachunam komercijale, ono, pravi metal, nebitno koje vrste ), kvalitetni tekstovi, i ono, u vecini sluchajeva - psihoza i bes. I to ima nekog smisla. I odmah pomislim da osoba koja slusha tako neshto ima ukusa. Shto nije sluchaj sa osobama koje slushaju turbo-folk
Znachi kontam ja da imam predrasude, ali stvarno, razumem kada su ljudi pijani, pa da slushaju i naj tresh narodnjake, ali, brate, neko ko sedi kuci, i ceo dan samo to slusha, ono ... Inteligencija mu se dovodi u pitanje odmah sa moje strane... I neka je predrasuda, ja stvarno nisam video nikada pametnu osobu koja to radi... I tako... Ja kazem... Metal je kul, metalci su kul
Kul.

Iskreno, kada mi neko kaze da slusha metal, ja ne mogu da pomislim nishta loshe o tome, naprotiv. Kvalitetna muzika ( Znachi ne rachunam komercijale, ono, pravi metal, nebitno koje vrste ), kvalitetni tekstovi, i ono, u vecini sluchajeva - psihoza i bes. I to ima nekog smisla. I odmah pomislim da osoba koja slusha tako neshto ima ukusa. Shto nije sluchaj sa osobama koje slushaju turbo-folk