Debele metalke!

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e nisam ni ja.... al videla sam poster u queens-u jednom..... ono stoji baya u bordo sakou.. taj dan sam odluchila da nikada vishe necju oticji u queens....
+also.. ima samo jedna mama.... a to pokojni Farrokh Bulsara.. bog da mu dushu prosti.... ave farrokh!
on je verovao u zaratustru i govorio gujarti.. pa vi vidite

Nesto mi zapada za oko odavno....
A kako je ovaj forum krcat intelektom verujem da cu sigurno naci odgvor... ;)

Kako to da se metalke uvek debele!!!? (kada kazem "uvek" ne generalizujem nego mislim "uopste") Ne samo metalke, nego uopste ribe koje slusaju neku stranu muziku r'n'r, ili uopste neku OK muziku su obicno nikakve... Nose martne... :shock: I tako dalje... Da ne detaljisem!
:rotf: :rotf: :rotf: ovu temu sam trazila!!!!

pa jes oduvek su metalke bile debeljuskaste i niske vecina bar, mada bilo je i lepotica, mrsavica ,dugokosih ,sredjenijih u tom fazonu odece ali opet super za metalce, pankere, skinse, korovce, rokere i te kojima je namenjeno jelte :D

Jednom sam video mnogo debelu metalku koja je dobro izgledala.

Eto ali ipak je bila kao iz naslova autora teme. a inace metalke su bile ili skroz mrsave, kao trska, senka ili bas krupne preterano, tesko da se mogla tu naci sredina, pa je smesno bilo gledati odecu koju su nosile i jedne i druge istu samo ovoj stoji kao na metli ,a ovoj se majica rastegla samo sto ne pukne sa sve natpisom 'Metallica' ili 'Sepultura',Iron Maiden' :hahaha:

Eto ali ipak je bila kao iz naslova autora teme. a inace metalke su bile ili skroz mrsave, kao trska, senka ili bas krupne preterano, tesko da se mogla tu naci sredina, pa je smesno bilo gledati odecu koju su nosile i jedne i druge istu samo ovoj stoji kao na metli ,a ovoj se majica rastegla samo sto ne pukne sa sve natpisom 'Metallica' ili 'Sepultura',Iron Maiden' :hahaha:

Nema veze, cesto sam toj metalki menjao zice na gitari.

Nesto mi zapada za oko odavno....

A kako je ovaj forum krcat intelektom verujem da cu sigurno naci odgvor... ;)

Kako to da se metalke uvek debele!!!? (kada kazem "uvek" ne generalizujem nego mislim "uopste") Ne samo metalke, nego uopste ribe koje slusaju neku stranu muziku r'n'r, ili uopste neku OK muziku su obicno nikakve... Nose martne... :shock: I tako dalje... Da ne detaljisem! ;)

S druge strane ribe koje u glavi imaju samo grand paradu (i zicu da im drzi usi) uvek izgledaju sredjene ko bombone!!! Ono solarijum fitnes, tetovaze (na ledja gola :mrgreen: ) pirsinzi, oblace se sexy... Pravo meso!! :lol:

Kako to dolazi?? Da li sexy telo ima neke veze sa izborom muzike ;) ??

Ova ti je teza potpuno netachna,ja je demantujem;)

ne znam...meni je to oblacenje u fazonu: stiklice, sminkica,
izbacene grudi i sve na izvolte...nekako skroz bez stila i ukusa.

treba furati svoj stil u svemu, pa i u oblacenju.
ono sto mi najvise odgovara i u cemu se ja osecam lepo i zenstveno...

:rotf: :rotf: :rotf: ovu temu sam trazila!!!!

pa jes oduvek su metalke bile debeljuskaste i niske vecina bar, mada bilo je i lepotica, mrsavica ,dugokosih ,sredjenijih u tom fazonu odece ali opet super za metalce, pankere, skinse, korovce, rokere i te kojima je namenjeno jelte :D

Evo nama jos jedne "pametnice",koja vadi krajnje glupu i sovinisticku temu iz naftalina.
Dokle ce se ovde forsirati idiotizmi koji zenu stavljaju na niske grane i posmatraju je kroz prizmu homoseksualno-iskomleksirano-ogavnih kriterijuma?
Pretpostavljam da je "postavljac" teme princ na belom konju-mlad,lep,bogat,obrazovan svetski covek,sa citavom armijom plejbojevih zecica za sobom i Monikom Beluci kao potencijalnom zenom.
FUJ!
Neke stvari uopste nisu duhovite,odrastite! Ili na pdf "tinejdzeri" i to iskomleksirani!

Evo nama jos jedne "pametnice",koja vadi krajnje glupu i sovinisticku temu iz naftalina.
Dokle ce se ovde forsirati idiotizmi koji zenu stavljaju na niske grane i posmatraju je kroz prizmu homoseksualno-iskomleksirano-ogavnih kriterijuma?
Pretpostavljam da je "postavljac" teme princ na belom konju-mlad,lep,bogat,obrazovan svetski covek,sa citavom armijom plejbojevih zecica za sobom i Monikom Beluci kao potencijalnom zenom.
FUJ!
Neke stvari uopste nisu duhovite,odrastite! Ili na pdf "tinejdzeri" i to iskomleksirani!

:D sto se nerviras? da nisi ti jedna od ''metalki''? :mrgreen:

vidim cesto citiraju deo iz teme 'debele metalke' pa rekoh da vidim sta je tu tako spektakularno. :D

:D sto se nerviras? da nisi ti jedna od ''metalki''? :mrgreen:

vidim cesto citiraju deo iz teme 'debele metalke' pa rekoh da vidim sta je tu tako spektakularno. :D

Majo, Kanterela nije metalka, to ti tvrdim, ima žena raznih kvaliteta ali muzički ukus joj definitivno nije jača strana (bar po mom mišljenju). Ja recimo sad jesam debela ali to je ovde nebitno radi se o tome da, dok sam mogla da se svrstam u kategoriju metalki, rokerki ili čega već, bila sam baš u onoj idealnoj sredini, niti sam bila mršava niti debela, na svojih 170cm sam imala 60kg čiste mišićne mase. Održavane vrlo brižno u teretani i na atletskoj stazi. I većina devojaka s kojima sam se družila su bile neki prosek, možda je bilo par mršavica i jedna jedina debela. Toliko o klišeima i stereotipima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back