A
Aleksej_BASO
Gost
Pipi Langstrumpf:Hello Kitty! Ovo pishe moja maca....
U jea 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pipi Langstrumpf:Hello Kitty! Ovo pishe moja maca....
ja sam cuo da neki likovi lupaju patkom po stolu/tastaturi al da to moz djanom da se uradi nisam znao ... svaka cas'Hello Kitty! Ovo pishe moja maca....
HelloKitty:Hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
Pitali smo de da li ce se neko navuci...
Hahahaha.....!!!....
Crna maca se zove Mana.....i to je decak......pevac Malice Mizer-a............
Hahahahaaaa

Ja stvarno ne znam gde se ti kreces....?sve neka cudna iskustva, u tom tvom zivotu....."debele metalke"hm....Aleksej_BASO:Nesto mi zapada za oko odavno....
A kako je ovaj forum krcat intelektom verujem da cu sigurno naci odgvor...
Kako to da se metalke uvek debele!!!? (kada kazem "uvek" ne generalizujem nego mislim "uopste") Ne samo metalke, nego uopste ribe koje slusaju neku stranu muziku r'n'r, ili uopste neku OK muziku su obicno nikakve... Nose martne... :shock: I tako dalje... Da ne detaljisem!
S druge strane ribe koje u glavi imaju samo grand paradu (i zicu da im drzi usi) uvek izgledaju sredjene ko bombone!!! Ono solarijum fitnes, tetovaze (na ledja gola) pirsinzi, oblace se sexy... Pravo meso!!
Kako to dolazi?? Da li sexy telo ima neke veze sa izborom muzike??
SargeBG:U Americi najpoznatije i najbolje ribe su u vezi i udaju se za rockere(Pam-Tommy,etc)u Srbiji je kontra,kao sto je i milion stvari kontra.Da,tacno je da su najbolje ribe po turbo splavovima i sa "biznismenima" ali metalke ili druge koje nisu u tom fazonu su pametnije od njih,pamet i lepota ne ide zajedno,cast izuzecima.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/66/AngelaGossowWOA2006.jp
g/399px-AngelaGossowWOA2006.jpg
izuzetak znaci malo,nisam rekao puno.....maricicak:Boga mi izgleda onda ima puno izuzetaka!!!!!
SargeBG:izuzetak znaci malo,nisam rekao puno.....![]()
![]()

HvalaPipi Langstrumpf:Ti si izgleda neki lep covek...
It's a bravery to...:Ja stvarno ne znam gde se ti kreces....?sve neka cudna iskustva, u tom tvom zivotu....."debele metalke"hm....

SargeBG:.Da,tacno je da su najbolje ribe po turbo splavovima i sa "biznismenima" ali metalke ili druge koje nisu u tom fazonu su pametnije od njih,pamet i lepota ne ide zajedno,cast izuzecima.
SargeBG:Pa nisam mislio da su sve pametnije od ovih sa splavova, ali dobrih 90% jeste,da razumem te,hebo pamet kada te smori u pojam sa filozofiranjem,u stilu ja sve znam,to sto kazes"natripovane"

Ma ne mislim na tebe,sad i ti ispade pajserAleksej_BASO:Pajseru! Vidi u kojoj ulici zivim!Ja sam tebe lepo shvatio i slozili smo se...![]()
Ali dusmani nas zavadise.
@Verka, pa kazu da jesam.Lep crn visok...
![]()
SargeBG:Koji je racku ovom pajseru iz NS-a,sve pogresno shvata sta napisem,90% nije 100%...nisam mislio na metalke samo nego i na devojke koje nisu splavuse...i gde sam napisao debele metalke?Nije ti dobro.