Debele metalke!

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
W.A.S.P.:
macemojel.jpg

HOT!!! ;)

Ovo jos moze da prodje! Ali je daleko daleko, od onoga sto sam je vidjao!

Kakav plichak....
Goticarke su debele zato da bi im korset lepshe stajao, hipichke su debele zato shto se ne vidi ispod sirokih suknji,metalke su debele zato shto su tako cool,pankerke su debele zato shto ih bash briga,seljanke su debele zato shto je i Stoja...zene su debele zato shto treba da greju mladunce u pecini i to je u redu. Mrshave zene su izmislili ****** modne industrije....

Pipi Langstrumpf:
Kakav plichak....
Goticarke su debele zato da bi im korset lepshe stajao, hipichke su debele zato shto se ne vidi ispod sirokih suknji,metalke su debele zato shto su tako cool,pankerke su debele zato shto ih bash briga,seljanke su debele zato shto je i Stoja...zene su debele zato shto treba da greju mladunce u pecini i to je u redu. Mrshave zene su izmislili ****** modne industrije....
TOOO DJAVOLE JEDAN !!!! :-D :-D :-D , pa gde si ti ovih dana?

a ti Wasp budi srecan ako je ta uopste sposobna da radja...

Занимљиво,

у Сомбору последњу недељу-две у дворишту Грашкаловићеве палате свирају разни метал, хард рок и сл. бендови (типа Атеист реп из НС који су гостовали) и ја нисам видео ни једну дебелу металку. Све су прилично мршаве ("сасушене"). А и видим их свако вече јер седе на почетку Змај Јовине.

Tu je ipak presudan nacin razmishljanja i nacin zivota i sistem vrednosti a ne fizicki izgled niti "uniforma"- imidz sluzi za prepoznavanje odredjenog stila zivota...
dok je kod trenda nasledjenog iz veselih devedesetih josh uvek presudan stil jeftinog prodavanja seksualnosti zarad sticanja licne koristi kao i direktan udar na bazne ljudske nagone shto je i osnovna odlika kitscha.

Занимљиво,

у Сомбору последњу недељу-две у дворишту Грашкаловићеве палате свирају разни метал, хард рок и сл. бендови (типа Атеист реп из НС који су гостовали) и ја нисам видео ни једну дебелу металку. Све су прилично мршаве ("сасушене"). А и видим их свако вече јер седе на почетку Змај Јовине.
E primetio sam, misim jeste da sam cesto u somboru al ovo videh na myspace-u

P.S: Posto vidim da volis robotech, jesi gledao shadows cronicles ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back