Дебакл у Интерполу

Пет најјачих економија света су и две монархије, али Цупика није баш добра са тим детаљима.

мене од тих ''ситница'' више запањује њена увереност да ће њу неко нешто да пита. као да је сад неко пита. не знам где ови људи уопште живе.

мене од тих ''ситница'' више запањује њена увереност да ће њу неко нешто да пита. као да је сад неко пита. не знам где ови људи уопште живе.

Знаш како, пола века - и дуже, ако се сетимо Пашића и његових штеточина - је најпростијем народу уливано у главу да се они питају, да су они најбољи и најчистији, да је држава њихова, и тако даље.

Требаће им мало времена да схвате не само да нису паметни, не само да нису најбољи, не само да се не питају, већ и да не треба да се питају. Ни по коју цену.

Достојевски је једном приметио, у оно доба хожденија в народ, да "нико од нас прост народ не воли онакав какав јесте, већ онакав каквим га замишљамо." За то постоје разлози који се не мењају.

Ипак је блам не узвратити подршком, посебно ако се пре тога цвили и богоради, а након тога победоносно кукуриче.

Некако је све то јадно, бедно, траљаво, слузаво, никакво и чак и ја као Србин кад тако нешто прочитам осетим потребу да Србију згазим као бубашвабу, а такве спознаје ми покваре уживање у првој јутарњој шољи чаја.

У ствари не треба читати ништа нити гледати ишта где се Србија на било који начин појављује, учествује и сл.

Svecka kultura.

Ti si bolestan, ali iz takvog brloga predetnicke svesti si potekao.

Nema tebi pomoci,ali samo nastavi da cmizdris u dekadenciji

Знаш како, пола века - и дуже, ако се сетимо Пашића и његових штеточина - је најпростијем народу уливано у главу да се они питају, да су они најбољи и најчистији, да је држава њихова, и тако даље.

Требаће им мало времена да схвате не само да нису паметни, не само да нису најбољи, не само да се не питају, већ и да не треба да се питају. Ни по коју цену.

Достојевски је једном приметио, у оно доба хожденија в народ, да "нико од нас прост народ не воли онакав какав јесте, већ онакав каквим га замишљамо." За то постоје разлози који се не мењају.

Да Пашић је крив.

Бољшевици и деца комунизма као ти нису криви.

Све је то последица ваших болести.

Pa jeste evo najjacih 5 ekonomija sveta su listom bezgacnici a republike, iako ranije kraljevine. Nemojmo da brkamo babe i zabe i ubacujemo drzavno uredjenje gde mu nije mesto.

To je stvar izbora a ne nuzde.

Ако си већ на пдф политика, било би добро да схватиш да политичка филозофија дефинише економију, а не обрнуто.

Back