AngelOnYourShoulder
Primećen član
- Poruka
- 523
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mada lici na jednog mog ortaka samo sto on ima pirsinge skoro po celo faci
pitam se dokle ce to tu da stoji 
Imam istogsaki8050:nightmare je baaaaaaaaash sladak...on i cat su tako :crush: :inlove:
...
....hmm.... ja idem ali mi i dalje nisi poznataAngelOnYourShoulder:@Saki,hvaalaaaa
@Ocean State.....hmmmm....ako si iz Beograda,mozda iz Voodoo-a ili KST-a

ma bre kada vidi mene ima da je vishe nemaAngelOnYourShoulder:Ali nightmare ima devojkuuuuneku Eveline :we.hate.her:
![]()

Jesam iz Beograda ali ne znam kako da dodjem do Voodoo-a. Tj ne znam gde je. Ali sto posto sam te vido na ulici jer imash autentican izgled. Ko veshtica(u dobrom smislu).AngelOnYourShoulder:@Saki,hvaalaaaa
@Ocean State.....hmmmm....ako si iz Beograda,mozda iz Voodoo-a ili KST-a
Inace pevac ima na grudima neku seljacku tetovazu ruze.....bilo mi je smesno kada sam je videla,i jos uvek je![]()

Pa dodj u BG pa ih muvaj slobodno. Jer ovde ce ostati. CAT-a ce samo moci bufla da smuva mada ne verujem da ce hteti jer nije gej. Mog' se kladit' da je CAT gej.saki8050:aaaaa ne!saki je rekla svoje![]()
![]()

Evo i ja tugujem sa tobom. Bilo takih riba. Rekla mi drugarica. Kazhe bilo joj SUUUPER!Fency_Killer:steta sto nisam bio![]()
Ocean_state:Jesam iz Beograda ali ne znam kako da dodjem do Voodoo-a. Tj ne znam gde je. Ali sto posto sam te vido na ulici jer imash autentican izgled. Ko veshtica(u dobrom smislu).
E bass to. Stvarno malo licish na vesticu.AngelOnYourShoulder:Witch &Famous![]()
Pa ne bih znao. Nego gde je Voodoo? Ae mi objasnish. Nikada tamo nisam bio. Bass razmishljam kad mi drugarica dodje da odem snjom.AngelOnYourShoulder:Da li si siguran da samo licim......
priznaj, ljubomoran siOcean_state:Pa dodj u BG pa ih muvaj slobodno. Jer ovde ce ostati. CAT-a ce samo moci bufla da smuva mada ne verujem da ce hteti jer nije gej. Mog' se kladit' da je CAT gej.

a gde ti biti izlazitiOcean_state:Pa ne bih znao. Nego gde je Voodoo? Ae mi objasnish. Nikada tamo nisam bio. Bass razmishljam kad mi drugarica dodje da odem snjom.