masha_love_metal
Obećava
- Poruka
- 60
E saki ajde mi objasni kako si uspela tu sliku da postavis, posto ja ne znam a imam nekih super slicica...nemojte da mi se smejete...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

odma' sam ushla u galerijuAngelOnYourShoulder:Da,da,da...fenomenalan je......da li si videla fan photos od njih dve.......uskoro dobijam nove slike iz Zagreba,pa cu ih staviti na forum,zajedno sa slikama iz Beograda koje ce tek da dodju![]()

saki8050:preeeeeeeeeesladak je![]()
![]()
...OMG mi vecj na dve stranice se divimo kako su lepi
![]()
dobro i eicca je........eiccaAngelOnYourShoulder:A to znaci.....da smo totalno odlepile![]()
Mogu misliti kako ce tek da bude sutra,sigurno jos loodje nego na Apocalyptici
(al' sam mudra).....saaaaaamo sliiiiiiiikaj i sliiiikaj.....i onda postavi na sajt pa da skidam 

masha_love_metal:Na apocalyptici je stvarno bilo nezaboravno!!! i svi su mnogo lepsi uzivo pogotovo eicca![]()

saki8050:aha...pretpostavljam da cje sutra biti sooper
![]()
![]()
...a josh ja na EXITU u prvom redu bila...jao ala sam balavila na bubnjara
![]()
zezas da je bio u terranovi :shock:masha_love_metal:E ljudi jel se spremate za koncert?jeste kupili karte? Jeva cekam sutra!!
Danas sam videla gitaristu benda Cat-a u teranovi(haha)!!!!!!!!!!!! Nisam mogla da verujem! Decko super izgleda i bas je extra kao pojava,strci iz masei tako....