De administrando imperio

A kakve veze ima sve sta pises za DAI.

Ko u svetu gleda na DAI kao bajku, to je jedini izvor koji sam morao u celom mom studiju istorije da citam o istoriji balkana.

Takve veze što nije istina to što si rekao, da mi se ne sviđa DAI.

Tvoj argument sam shvatio tako da DAI treba Srbima da se sviđa jer daje Bosnu Srbima, a na to sam odgovorio da oni koji su imali moći da od Srba oduzmu i Bosnu i Krajinu i Crnu Goru, na DAI gledaju kao na bajku za malu decu. U tom smislu, za orijentaciju svetskih sila i njihovo postupanje irelevantno je što su vas na Bečkom univerzitetu terali da čitate DAI kao i sam sadržaj DAI. Prema tome, za nas je bitno da imamo slobodu da to delo analiziramo, a ne da ga se držimo ko pijan plota. Jer, čini mi se, ostaćemo opijeni.

Poslednja izmena:
Opet, iskompleksirana budala ne moze bez dnevne politike.

Nisi imao sposobnosti da shvatiš Konstantinovu argumentaciju o sviđanju DAI ili smatraš da nije dnevno-politička?

Dobro sad sam imao na facebooku razpravu za Bosnjacima koji odbacuju De Administrando Imperio jer je Bosna deo Srbije.

Bratski ti kažem, bolje se drži fotokopir-aparata, jer dok si ga se držao i Pivosok je kad poraste hteo da bude - ti.

Nisi imao sposobnosti da shvatiš Konstantinovu argumentaciju o sviđanju DAI ili smatraš da nije dnevno-politička?

Bratski ti kažem, bolje se drži fotokopir-aparata, jer dok si ga se držao i Pivosok je kad poraste hteo da bude - ti.

Ti pronadji vise polovan teleci mozak, jer taj ti ocito ne koristi.

A kakve veze ima sve sta pises za DAI.

.

Skoro svaku temu upropastis politickim izdrkotinama. Tukac na kvadrat.

Молио бих Ројалисту да мало смири овог Тандурија зато што вређа људе. Мене је вређао више пута а већ неколико дана вређа Мркаља!!!

Prestani da postavljas dosadne YouTube isjecke i drzi se price o istoriji, kad nisi mogao da se skoncentrises onomad na Serbinum. Vas dvojica odvratnih kretena ste upropastili ovu sekciju.

Prestani da postavljas dosadne YouTube isjecke i drzi se price o istoriji, kad nisi mogao da se skoncentrises onomad na Serbinum. Vas dvojica odvratnih kretena ste upropastili ovu sekciju.
Молим Ројалисту да казни Тандурија зато што је управо Мркаља и мене назвао кретенима, а није му први пут. Тандури нас је називао чак и горим именима, а промовише и усташке идеје!

Молио бих Ројалисту да мало смири овог Тандурија зато што вређа људе. Мене је вређао више пута а већ неколико дана вређа Мркаља!!!

Ne može da me uvredi, on pokušava. Ja insistiram da se njegovi ispadi ne cenzurišu jer tako oni koji čitaju forum ne stiču pravu sliku stvari.

Zašto on imap potrebu stalno da ponavlja jedno te isto, naročito o kompleksima, tuposti, imbecilnosti i sl. a ja imam kod kuće dva papira sa dva testa inteligencije na jednom piše 1.53, a na drugom 1.60. :lol:

Takvih kao on ja sam se naslušao i nagledao do 4. razreda osnovne škole. To ti je "baba o uštipcima".

Молим Ројалисту да казни Тандурија зато што је управо Мркаља и мене назвао кретенима, а није му први пут. Тандури нас је називао чак и горим именима, а промовише и усташке идеје!

Koje to ustaske ideje promovisem? Budalo, vise sam ovdje podijelio materijala o srpskoj istoriji nego sto ces ti ikada.

Ti si stvarno umislio da ti učeni ljudi s kojima se dopisuješ sticajem okolnosti, što imaš pristup "prvorazrednoj istorijskoj i arhivskoj građi", stvarno misliš da će te više doživljavati jednim od njih ako ovde braniš njihove stavove, tačnije ono što ti smatraš da su njihovi stavovi? Ta nemoj.... :kafa:

Ne može da me uvredi, on pokušava. Ja insistiram da se njegovi ispadi ne cenzurišu jer tako oni koji čitaju forum ne stiču pravu sliku stvari.

Zašto on imap potrebu stalno da ponavlja jedno te isto, naročito o kompleksima, tuposti, imbecilnosti i sl. a ja imam kod kuće dva papira sa dva testa inteligencije na jednom piše 1.53, a na drugom 1.60. :lol:

Takvih kao on ja sam se naslušao i nagledao do 4. razreda osnovne škole. To ti je "baba o uštipcima".
Можда си праву. Тандури не може ни мене да увреди, а ја уживам у томе да се он нервира и пуца од муке. Он показује своје право лице, ипак је то Влај са љутог камена, савршено познајем њихов ментални склоп и од којих комплеска и фрустрација пате.

Koje to ustaske ideje promovisem? Budalo, vise sam ovdje podijelio materijala o srpskoj istoriji nego sto ces ti ikada.

Kako "koje?"; već sam ti objasnio da je ideja kako su Srbi zapadno od Drine većiskog romanofonog porekla bečki i frankovski ideologem u cilju asimilacije Srba u Hrvate. Šta tvoje zalaganje za romanofonu etničku osnovu zapadnih Srba ako ne propagiranje ustaštva među Srbima? Dobro te načela srpska varijanta stokolmskog sindroma. :zzzz:

Kako "koje?", već sam ti objasnio da je ideja da su Srbi zapadno od Drine većiskog romanofonog porekla bečki i frankovski ideologem u cilju asimilacije Srba u HRvate. Šta je to ako ne propagiranje ustaštva među Srbima? Dobro te načela srpska varijanta stokolmskog sindroma. :zzzz:

Kako mogu da promovisem ustaske ideje kad sam postavio brdo originalnih dokumenata i citata na Slavenovoj temi "Dokumenti o Srbima kroz istoriju zapadno od Drine" koja je pokrenuta upravo zbog sirenja ustaskih ideja, tj. Cipurovog trolovanja kad je svakodnevno pripisivao romansko porijeklo Srbima zapadno od Drine?

Ti si poremecen covjek, definitivno.

Kako mogu da promovisem ustaske ideje kad sam postavio brdo originalnih dokumenata i citata na Slavenovoj temi "Dokumenti o Srbima kroz istoriju zapadno od Drine" koja je pokrenuta upravo zbog sirenja ustaskih ideja, tj. Cipurovog trolovanja kad je svakodnevno pripisivao romansko porijeklo Srbima zapadno od Drine?

Okej,

1) da li su Bunjevci etnički Srbi tj. da li su poreklom od Porfirogenitovih Srba ili

2) su poreklom od većinskog predslovenskog većinski romanofonog stanovništva?

Можеш те језуитске фалсификоване документе да окачиш мачку о реп. Срби западно од Дрине су махом I2a и R1a, а Власи су углавном R1b и J2b2.

Можеш те језуитске фалсификоване документе да окачиш мачку о реп. Срби западно од Дрине су махом I2a и R1a, а Власи су углавном R1b и J2b2.

Kako srpske privilegije i dokumenti o prisustvu Srba zapadno od Drine mogu biti jezuitski falsifikati? Imam osjecaj da pricam sa nevidjenom balvancinom.

Kako srpske privilegije i dokumenti o prisustvu Srba zapadno od Drine mogu biti jezuitski falsifikati? Imam osjecaj da pricam sa nevidjenom balvancinom.

Колико још пута морам да поновим да код Срба западно од Дрине доминирају I2a и R1a a код Влаха J2b2 и R1b. Код крајишких и босанских Срба R1b скоро да не постоји, а Власи имају највиши проценат R1b на Балкану.

Poslednja izmena:
Колико још пута морам да поновим да код Срба западно од Дрине доминирају I2a и R1a код Влаха J2b2 и R1b.

Koliko puta moram da ponovim da sam ovdje postavio toliko dokumenata o Srbima i srpskoj istoriji (pogotovo u raspravama s hrvatskim ucesnicima, nekim od njih, sovinistima), da ti to neces uraditi ni za 20 godina.

Koliko puta moram da ponovim da sam ovdje postavio toliko dokumenata o Srbima i srpskoj istoriji (pogotovo u raspravama s hrvatskim ucesnicima, nekim od njih, sovinistima), da ti to neces uraditi ni za 20 godina.

Tih dokumenata više nema. Neke si sam poskidao sam sa Imidž Šeka, neke je pojeo sam Imidž Šek kad je ukinuo besplatan hosting. Ne može čovek da vidi kad nema.

Генетика је прецизнија од било каквих докумената. Моја хаплогрупа је I2-CTS10228 (I2a Din-north) дај молим те реци ми, јесам ли ја влашког порекла по мушкој линији??

Генетика је ударила глогов колац у срце хрватско-усташким покушајима кривотворења историје. Хрвати су склепани с конца и конопца од стране католичке цркве и аустро-угарске. Какве везе има Хрват из Загорја са Хрватом из Херцеговине например? Осим вере никакве, све друго им је различито :hahaha::hahaha:

Генетика је ударила глогов колац у срце усташко-хрватским покушајима да кривотворе историју. Хрвати су склепани с конца и конопца од стране католичке цркве и аустро-угарске. Какве везе има Хрват из Загорја са Хрватом из Херцеговине например? Осим вере никакве, све друго им је различито :hahaha::hahaha:

Glupane, meni je jedan Opacic najbolji prijatelj.

Back