Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
...sve sam ocekivao ali nisam ocekivao da ce kiksati u dublu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...a vidiš, ja sam očekivao da ćeš ti da očekuješ takvu glupost......sve sam ocekivao ali nisam ocekivao da ce kiksati u dublu...
)
Što Frangi? Pa zar nisam najavio poraz još pre par dana, mogla si da se pripremiš...Borise, bez obzira sta smo mi zeleli, ovo sto se danas desilo je bila neminovnost.
Cesi su bili bolji u dublu i ja to priznajem.
Imam ``gorak ukus u ustima``, poraz me boli.
Nadala sam se necemu, a opet sam znala da ih ne mozemo zaustaviti.
Bar da izgubimo dostojanstveno i da Nole pobedi ``hladnog``.
Lajovic ipak ne moze da se nosi sa Stepanekom.
Da su igrala ona dvojica, mislim na Viktora i Janka pa da se i necemu nadamo, ali... ne dade nam se ove godine.![]()

Naravno da bi bili bolji od braće Brajan...pa njih pobede Ziki i neki Ilija usred Amerike...Berdih i Stepanek da redovno igraju u dublu, bili bi u rangu brace Brajan, ako ne i bolji od njih. A i pobedjivali su ih.

Sutra ocekujem Janka u 5-om mecu. Ali on uzasno igra u poslednjih par meseci.

Što Frangi? Pa zar nisam najavio poraz još pre par dana, mogla si da se pripremiš...
A drugo nema razloga za tugu... kao što već rekoh, Davis cup je nebitno, neozbiljno, besmisleno, glupo-preglupo takmičenje...Izgubiš li, nemaš razloga za tugu. Pobediš li, nemaš razloga za radost...
![]()

Apsolutno...!Gold, na zalost i ja sam znala da cemo izgubiti dubl.
Mislim da sam to na nekoj temi i nagovestila.
Naravno da mi je zao sto nismo pobedili, ali Cesi su bili odlicni, kao i uvek. Uigrani i tako dalje i tako blize.
To nasi, nazalost, nisu bili.
Nisam bas toliko tuzna koliko mislis da sam.
Treba biti ponosan i u porazu... i to priznati.
Ko je jednoj sportskoj medjunarodnoj organizaciji dao ovlascenje da svojim naredbama OGRANICAVA SLOBODU KRETANJA GRADJANINA REPUBLIKE SRBIJE na pojedinim delovima Republike Srbije? Konkretno mislim na zabranu Troicki Viktoru da udje u sportsku halu Kombank Arenu i poput svakog gradjanina Srbije gleda sportski dogadjaj. Jedno je ako ITF kazni tenisera zbog ovoga ili onoga po pravilima organizacije, a nesto sasvim drugo ako svojim pravilima ili odlukama zadire u osnovna ljudska prava i pritom trazi od organa jedne suverene drzave da u krsenju tih prava ucestvuje izvrsavajuci takve zahteve. Ovde govorimo o krsenju osnovnih ljudskih prava, sto je prica koja izlazi iz okvira sporta. Sta je sledece, zabranice mu da trenira tenis u skolskom dvoristu?

Ko je jednoj sportskoj medjunarodnoj organizaciji dao ovlascenje da svojim naredbama OGRANICAVA SLOBODU KRETANJA GRADJANINA REPUBLIKE SRBIJE na pojedinim delovima Republike Srbije? Konkretno mislim na zabranu Troicki Viktoru da udje u sportsku halu Kombank Arenu i poput svakog gradjanina Srbije gleda sportski dogadjaj. Jedno je ako ITF kazni tenisera zbog ovoga ili onoga po pravilima organizacije, a nesto sasvim drugo ako svojim pravilima ili odlukama zadire u osnovna ljudska prava i pritom trazi od organa jedne suverene drzave da u krsenju tih prava ucestvuje izvrsavajuci takve zahteve. Ovde govorimo o krsenju osnovnih ljudskih prava, sto je prica koja izlazi iz okvira sporta. Sta je sledece, zabranice mu da trenira tenis u skolskom dvoristu?

Kod Ceha se ne zna ko je veci smrad Stepanek ili Berdih.
Igraju sa Lajovicem i Bozoljcem pa se malo okurazili. Palacaju jezikom.
Da, neverovatno da svaki "vrhunski teniser" šeta neku ribu, dok je KRALJ Rodžer oženio jako "skromnu" Mirku... Bem ti lebac koliko je samo skroman taj Rodžer Federer pa čak i u tome ccc...Go Tomas go
![]()

Jeste vala...BOGOTACDa, neverovatno da svaki "vrhunski teniser" šeta neku ribu, dok je KRALJ Rodžer oženio jako "skromnu" Mirku... Bem ti lebac koliko je samo skroman taj Rodžer Federer pa čak i u tome ccc...
Em dobio razne nagrade za humanitarni rad, za fer-play, za najomiljenijeg tenisera na turu, em je daleko najskrominji, em je po svim statistikama najuspešniji teniser svih vremena... stvarno je "sila'' taj Rodžer Federer![]()
) i nakon toliko problema, oslabljenja u timu, mi smo stigli do finala i mi smo parirali dostojno braniocu titule. 

Go Tomas go
Sikter vaško izdajnička...*ebla te oba čeha u bulju !Stepanek ponizio ovog naseg![]()