Davis Cup

Ti si baš nedovoljno upućen u suštinu stvari. Novak plaća redovno poreze Srbiji za sve firme koje je u njoj otvorio. Šta tebi u stvari od svega smeta? :sad2:
Pa ti Srbiji ni dinara poreza nisi platio jer nigde nisi radio i ne radiš, pa nemaš od čega. Onda ti smeta neko ko zaradjuje milione. :manuikir:

Radio sam i uplaćivao porez, a Novak nije. Kraj priče :D

EZy9x4k.jpg

Kad budu pustene karte ja cu da uzmem hoklicu i cebe i cekacu od 3 ujutru dok se ne otvori blagajna (kao oni sto su cekali ajfona). Samo da se nesto ne iskundaci :D Ovo je sad il nikad da vidimo PeRFektnog :D

Đoković i Štepanek otvaraju finale Dejvis kupa, posle njih na terenu Lajović i Berdih

Znam da svi zelimo pobedu ali mislim da je nepotrebno izlagati Noleta riziku da igra i dubl.
Pod ovim uslovima dovoljno je sto smo u finalu.Neka pobedi ko je spremniji u ovom trenutku.

Ajmo, sutra...

NOVAK

i...

DUŠAN

uz

da ponovo doživimo ovu sliku...

do pobede i početka nove ere teniskog vladanja, za...

SRBIJU!!!

Uz našu publiku, podršku svih Srba, ma gde da su, naša srca u naredna tri dana kucaju samo za Vas, za tenisku istoriju, za slavu Srbije, za ponos i naciju, do pobede, verujemo u Vas!!!

Dokažimo da ma koliko nas oslabljivali u ovih par meseci, mi smo i dalje jaki, najjači, Dušane, ti to možeš!!! Nole, za tebe to već znamo, ti si veliki, ti si nosilac Srpskog ponosa i vođa u sutrašnjoj konačnoj bitci za pobedu i slavu najbolje teniske nacije na svetu i zvanično, jer ti si najbolji teniser sveta!!!

NAPRED SRBIJA! :hej:

Back