Charlie Harper
Ističe se
- Poruka
- 2.333
Podsećaš na njega, iako se trudiš da ne ostavljaš takav utisak...i to ne samo meni nego i drugimaA i nikad ne pišete u isto vreme, tako da je i to sumnjivo.
Po toj teoriji si ti možda jahve ili onaj gold

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podsećaš na njega, iako se trudiš da ne ostavljaš takav utisak...i to ne samo meni nego i drugimaA i nikad ne pišete u isto vreme, tako da je i to sumnjivo.
Po toj teoriji si ti možda jahve ili onaj gold![]()
Haha nisam. Da si duže ovde primetio bi da imamo prilično različit stil pisanja. A i nalog mi je malo stariji od tvog, tako da....![]()
A Boki i ja nemamo različit stil?![]()
A to?Pa malo je simptomatično da nakon prozivanja tebe kako si borisov klon, sam boris se pojavljuje sledećeg dana i sve redom napada
I pored toga laže da nikada nije imao klona a jeste...a možda si mu ti drugi klon?
![]()
Imate, ali ti deluješ kao uzdržana verzija bokija, to mi je zanimljivoNe spominješ familiju, nacionalnost i slično a sa druge strane čačkaš iste ljude kao i on
![]()
Šta bi, boki? Popušta koncentracija? Ne možeš lako da pišeš sa 2 naloga![]()
Šta bi, boki? Popušta koncentracija? Ne možeš lako da pišeš sa 2 naloga![]()
Bogovi su na strani Đoleta-ti si neki švajcarski božić...He,he...Hi,hi...Ako se Roger pridruzi timu full oprema i pravac u arenu
https://sport.blic.rs/Tenis/240016/Svajcarska-ceka-odgovor-Bez-Rodzera-ne-mozemo-u-Srbiji-a-on-nista-jos-nije-rekao
![]()
![]()
Ako se Roger pridruzi timu full oprema i pravac u arenu
https://sport.blic.rs/Tenis/240016/Svajcarska-ceka-odgovor-Bez-Rodzera-ne-mozemo-u-Srbiji-a-on-nista-jos-nije-rekao
![]()
![]()
jel ima neki roze boje za Machony-a?![]()
Eto sad znaš
![]()
Kako si ti duhovit!Još malo pa ćeš dostići nivo osnovne škole
![]()
Biće čupavo ako Nemcima bude igrao Novicki.
Argentinci sa Mesijem lagano prolaze Italijane...
Dule, pitanje je da li će uopšte Novak i igrati, s obzirom na to kad osvojimo novu titulu, on će se povući iz repke uz izgovor da mora da se posveti isključivo sebi i svojoj karijeri
- - - - - - - - - -
![]()
Pa zasto bi on placao kad to mogu da odrade holivudski milioneri kroz "dobrotvorne vecere"![]()
Ne znam ste ce biti,ali valjda ce biti dobroNe znam zašto je bokica ponovo pobegao? Nije valjda da nema odgovor na moje jednostavno pitanje oko plaćanja poreza? Nije dobro...![]()
E, ljudi, od koga vi očekujete obraz...![]()
Ti si baš nedovoljno upućen u suštinu stvari. Novak plaća redovno poreze Srbiji za sve firme koje je u njoj otvorio. Šta tebi u stvari od svega smeta?Ne mislim na uvrede nego na pominjanje familije. Ti si očigledno lagao da mi nisi pominjao familiju, i mogu ponovo da ti zakačim onaj screenshot gde se sam sebe ubijaš, što bi ti rekao
Što se tiče poreza, ne znam da li se slažeš sa mnom da je Novak prijavljen u Monaku gde je poreska stopa 0 ?Ako kažeš da ni to nije istina, ja dalje neću debatovati...