- Poruka
- 13.940
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rafa je najbolji svih vremena, pa vi vristite koliko god hocete. Jos samo malo pa ce tako biti.
Federer ce ostati naravno upamcen za sve sto je ucinio u tenisu, to ne sporim.
Ali ce mi uvek biti drazi Nadal od Federera, kao i mnogima iz Srbije. Period. Tacka. Punctum.
I da ne zaboravim: 100 nedelja, No1etove vladavine na teniskom vrhu.
Karikatura je karikatura. Ne ljutim se na vase vristanje jer ne znate sta je to karikatura.
Samo se vi lepo zabavljajte.
Moze da bude smesna, ne sporim.
Ali ponekad moze da ima i podsmevajucu potku.
Samo sam to htela da napisem.
Federera ne mrzim, postujem ga, to sam vec bezbroj puta napisala, Nadala isto tako, ali mi je simpaticniji i nekako blizi po temperamentu.
A za No1eta navijam. To je sve.
Tebi treba da se crta da broj osvojenih GS ne odredjuje najboljeg. Fedja Mali, lazni kalj, nema osvojene sve masterse a nema ni pozitivan bilans sa svim teniserima koji su bili u top 10. O kakvom ti najboljem svih vremena pričaš?Zar karikatura ne može da bude smešna? O čemu ti pričaš?
Nadal će biti najbolji svih vremena kad obori rekord od 17 GS titula koje je osvojio Feđa...a što se tiče ljubavi, pitanje je vremena kada će Novakovi fanovi početi otvoreno da mrze Nadala (to zavisi kako će igrati sa Noletom u međusobnim duelima)...ako nastavi da ga dere, mrzećete više njega nego Federera. Čast izuzecima naravno![]()
Definiši šta si hteo da kažeš. Fotografija ili karikatura?Najjača fotografija IKADA to mu odajem![]()
Tebi treba da se crta da broj osvojenih GS ne odredjuje najboljeg. Fedja Mali, lazni kalj, nema osvojene sve masterse a nema ni pozitivan bilans sa svim teniserima koji su bili u top 10. O kakvom ti najboljem svih vremena pričaš?![]()
Ćuti ne javljaj se bre, u RL je još ružniji, glava mu k'o u konja...Definiši šta si hteo da kažeš. Fotografija ili karikatura?![]()
Nemoj tako Gold.
Niko nije birao kakav ce da se rodi.
Ja sam postavljala sliku u profilu, ne stidim se kako izgledam.
A No1etu ama bas nista ne fali. Cak sta vise.
Pa i sami vidite da su teniseri, svi odreda koji su na turu, simpa momci koji mogu da ``iznesu`` jednu modnu reviju. Svaki modni dizajner bi pozeleo da mu neko od njih ``proseta`` modnu kolekciju.
To se i desavalo toliko puta.
Machony, pa kako nisu lepi, simpa su svi, vi muski gledate drugacije na druge muske, ja sam zensko, pa znam.
Zene su sa Venere, a muskarci sa Marsa - bar tako kazu.
Ako nekog zanima mogu da postavim top deset najlepsih i najzgodnijih tenisera iz moje perspektive, mada je off pricati o tome na ovoj temi.
Ali, ako hocete, mogu.
Naravno, o ukusima ne treba raspravljati...
1. Felisiano Lopez
2. Robin Soderling
3. Ernests Gulbis
Oni su mi prvi pali na pamet. Ima ih jos koji plene svojom harizmom, igrom, pa i tim izgledom, jer se u tenisu ama bas sve racuna, gleda...
Simpatican mi je Bagdatis, onaj njegov neodoljivi osmeh, pa Indijanac (kako ga neki zovu) - Huan Monaco. Itd.
Judy,ti li si?Naravno, o ukusima ne treba raspravljati...
1. Felisiano Lopez
2. Robin Soderling
3. Ernests Gulbis
Oni su mi prvi pali na pamet. Ima ih jos koji plene svojom harizmom, igrom, pa i tim izgledom, jer se u tenisu ama bas sve racuna, gleda...
Simpatican mi je Bagdatis, onaj njegov neodoljivi osmeh, pa Indijanac (kako ga neki zovu) - Huan Monaco. Itd.
Lep je Nadull,ali zavisi mnogo i od frizureOk vidiš li da na toj listi nije nijedan od najboljih tenisera današnjice?Zar to nije ono što sam ja rekao? Teško je reći da su Novak, Federer, Marej i Delpotro lepi ljudi. Simpatični mogu da budu ali su daleko od neke lepote, realno. Nadal je na granici, jer iz nekih uglova deluje kao majmunče a kad ga dobro slikaju deluje prilično dobro. Zavisi dosta i od fotografa
![]()
Prejakohttp://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2013&mm=09&dd=18&nav_id=755053
Veselje već u prvom kolu.
Prejako![]()
Ne smem da zamislim kakve ce zvizduke kralj dobiti ako dodje![]()