David Cameron: Britanija će braniti Falklande,spremna je na rat sa Argentinom

wellmanicuredman

Početnik
Poruka
46
Замисли, Британија брани тако неке Фокланде.
А Чедина Србија би продала, чуј продала, поклонила Косово Албанцима, како Косово не би било баласт на путу ка обећаној, демокрацијској Еуропи.
Шта се кога сматрају преци и скорени, када обећана будућност Чедина просрбије не може да чека.

Тврдим да смо народ са најмање израженом националном свешћу у Европи.

А Чедина Србија би продала, чуј продала, поклонила Косово Албанцима, како Косово не би било баласт на путу ка обећаној, демокрацијској Еуропи.
Шта се кога сматрају преци и скорени, када обећана будућност Чедина просрбије не може да чека.

Pa i Vucko, Toma i Daci to isto rade sto bi i Ceda.

Sada bi neki Britanac u stilu nekog srpskog europejca morao da kaze :"Sta ce nam ti Foklandi ja i ovako nikada nisam bio tamo.Koliko je vas bilo tamo? "

Ali takvog Britanca nema.

Sada bi neki Britanac u stilu nekog srpskog europejca morao da kaze :"Sta ce nam ti Foklandi ja i ovako nikada nisam bio tamo.Koliko je vas bilo tamo? "

To je zato sto su oni odgajani u kolonijalnom duhu pa im tako neko tamo 15000km daleko ostrvo kao predgradje Londona jednostavno nesto njihovo...
Valjda ce i Maradona da se umesa ceo u spor..

Kada bi neko hteo da odvoji parce britanskog ostrva to bi bio laksi zadaak nego foklandska ostrva.
MNOGE britanske teritorije su u pred-referendumskoj fazi.
Skotcka, ostrvo drzava u La Mansu, gde se zivi bar 30% bolje nego u samoj Britaniji, ne znam kako se zove.
Poslednje teritorije koje ce se odvojiti od Britanije su Vels i region oko Liverpula, jer su u Velsu veci britanci nego sami Englezi.
Prve koje bi se odvojile su luke na jugu kao i. "Londonski basen", kako ga zovem. Hrpa malih gradica od po 30-50 hiljada stanovnika oko Londona. Dakle, juzna Britanija.
Zaboravio sam Mancester, koji je izuzetak od gotovo ekonomski mrtvog severa zemlje, posebno severoistoka.

Zato što je ta nacionalna svest izgubila sve poslednje ratove i narod više neće da bude gubitnik u tom smislu.Poslednji rat koji je Srbija dobila je 1918.godine ali je praktično i taj izgubila jer se utopila u Jugoslaviju.

Što se tiče Engleza, to je neki drugi mentalitet, neka druga istorija za razliku od naše, pokorili pola planete ne samo vojno nego i lingvistički, ako ne znaš engleski ti si maltene nepismen.

Jel si dobijale ratove, jesu, jel su imali Turke na svojoj teritoriji, nisu, jer su držali i Ameriku i Indiju i Australiju, jesu, jer su do skora držali i Hong Kong a i dalje drže Gibraltar.
Ljudi navikli na široko i tako gledaju stvari.

Britanija će da pukne kad i njen amerikanski bata. Siledžije bez skrupula i morala.

Znaš kako je bilo Zapadno Rimsko Carstvo, pa je puklo a Istočno Rimsko Carstvo, Vizantija, opstalo još hiljadu godina.

E tako si imao Britansku Imperiju koja je kao pukla a sad imaš Američku Imperiju koja je tek na začetku, načekaćete se da pukne.

Južnoamerička ciganija se ima držati pristojno glede kraljičinih poseda da ne bi ostala izbijenih zuba kao 1982.

Da da samo nek se kurce Britanci i nek izbijaju zube sirom sveta kao i ovde 1999 , sad kao kad se izivljavaju nad nama onda su zlikovci a u redu je kad idu tamo da tamane neku juznoamericku" ciganiju" ili neke crnce, ali ipak nema vece ciganije od tebe i takvih moralnih nakaza kao ti.

Uostalom ja ne znam zasto administratori ovog foruma vec jednom ne reaguju i dokle ce vise ovakvim neljudima i idiotima da dozvoljavaju da sire govor mrznje, da vredjaju i otvoreno propagiraju neke bolesne i nakaradne stavove.

Mislim alo bre ljakse , koji si ti ovde ***** pa da nekog vredjas ili nazivas ciganijom ?

Da da samo nek se kurce Britanci i nek izbijaju zube sirom sveta kao i ovde 1999 , sad kao kad se izivljavaju nad nama onda su zlikovci a u redu je kad idu tamo da tamane neku juznoamericku" ciganiju" ili neke crnce, ali ipak nema vece ciganije od tebe i takvih moralnih nakaza kao ti.

Uostalom ja ne znam zasto administratori ovog foruma vec jednom ne reaguju i dokle ce vise ovakvim neljudima i idiotima da dozvoljavaju da sire govor mrznje, da vredjaju i otvoreno propagiraju neke bolesne i nakaradne stavove.

Mislim alo bre ljakse , koji si ti ovde ***** pa da nekog vredjas ili nazivas ciganijom ?
за такве имаш опцију :bye:

То што је Блер стока ситног зуба не чини на ствар, исто је тако премијер УК био и Џон Мејџор који је 1992. ставио вето на захтев тандема Кол-Геншер да снаге европске уније(тада се термин европска уније није односио на данашњу ЕУ јер је постојала ЕЕЗ већ на европско крило НАТО-а) интервенишу против Срба у БиХ, без везе и резона уопштаваш.
Везе ти немаш сироти наш пријатељу, зато се и одушевљаваш тим убогим државама које су симбол корупције, сиромаштва, немаштине и егзотичних болести сваке врсте.
Само је блентава Аргентина могла 1982. започети рат с УК са једва 5(пет!) противбродских ракета Егзосе... наравно да су их Брити налупали као идиоте!
Иначе на Фоклендима нема уопште латиноса само , како би то Черчил током ДСР рекао, наша узвишена острвска раса!

Back