- Poruka
- 22.707
Čija je sad ovo reklama?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čija je sad ovo reklama?
Od njega se ne trazi, ali on trazi. Na njega sam prvog naleteo. Evo vam cenovnik. Necu da ga reklamiram, ali ovo je mnogo i previše.Druže i drugi su instruktori zavodjenja srpski gostovali po emisijama pa im nisu tražili takve stvari. Ovo je incident, a ne normalna pojava. Još se lik tad prvi put pojavio u nekom programu. Trema, nesigurnost, razmišljanje kakav će ispasti...
Evo drugog našeg instruktora od kog se ništa takvo nije tražilo. Samo objašnjava, ne stvaraju se neprijatne rijaliti situacije jer to i ne može tako da se pokaže nego treba izaći na ulicu pa razraditi neki razgovor.
Au brate.... Prvo sto klepa cene kao da prodaje nevine kanadaske cincile, drugo...Necu da ga reklamiram, ali ovo je mnogo i previše.
uputstvo za osvajanjeČija je sad ovo reklama?![]()
Ne znam koliko je covek prakticno jak, ali ako ima dobar program, bolje je da njemu daju 500 ili koliko vec evri da nauce nesto vec da kupuju Albanke da se zene za ko zna kolike sume i da opet ostaju smotani.Au brate.... Prvo sto klepa cene kao da prodaje nevine kanadaske cincile, drugo...
Zavrsio nekih kurseva za gluposti, pa resio da ih unovci.
Citiram sa stranice:
Sertifikovan sam NLP trener,
pohađao sam master nivo edukacije na temu emotivnog detoksa,
tehnika čišćenja emocija,
emotivnih blokada.
Pored toga prošao sam obuku za bodywork tantra sexual healera u inostranstvu,
kao i veliki broj raznih edukacija na temu ličnog razvoja, psihologije i poslovnih veština.
Jel' moguce da neko ko OVO procita baci 500e da ga neki saban uci kako da pridje devojci, umesto da radi na sebi, pa makar i uz pomoc psihologa?
Nauci ga da hebe ko rok zvezda za 500 evra i njima skupo.Ne znam koliko je covek prakticno jak, ali ako ima dobar program, bolje je da njemu daju 500 ili koliko vec evri da nauce nesto vec da kupuju Albanke da se zene za ko zna kolike sume i da opet ostaju smotani.
Tako je. Svaka skola se placa a ova bi trebalo da je najskuplja.Nauci ga da hebe ko rok zvezda za 500 evra i njima skupo.
A ok su mu obuke.Au brate.... Prvo sto klepa cene kao da prodaje nevine kanadaske cincile, drugo...
Zavrsio nekih kurseva za gluposti, pa resio da ih unovci.
Citiram sa stranice:
Sertifikovan sam NLP trener,
pohađao sam master nivo edukacije na temu emotivnog detoksa,
tehnika čišćenja emocija,
emotivnih blokada.
Pored toga prošao sam obuku za bodywork tantra sexual healera u inostranstvu,
kao i veliki broj raznih edukacija na temu ličnog razvoja, psihologije i poslovnih veština.
Jel' moguce da neko ko OVO procita baci 500e da ga neki saban uci kako da pridje devojci, umesto da radi na sebi, pa makar i uz pomoc psihologa?
Pa brate, mis'im..Tako je. Svaka skola se placa a ova bi trebalo da je najskuplja.