Dating coach. Vaše mišljenje

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
22.714
Nemate uspeh sa zenama? Kako osvojiti devojku? Kako zadrzati devojku? Naucite uz nasu knjigu. Postanite majstor za zene.

Ovo je opis kako izgleda reklama nekoliko profila na instagramu kako da vam pomognu da imate devojku i da oni dobro zarade. Naleteo sam na neke profile tog tipa. Svi nude neku svoju knjigu, seminare svojih predavanja itd. Pri tom ovo nisu psiholozi. Kako tvrde autori knjige pisu iz svog iskustva i iz citanja dosta stranih autora na tu temu. Sve se placa. Ako pitate za nešto na pp ili nece da odgovore nude odmah seminare za 70 € I knjige za 20 €. Ako daju odgovor oni su, za nekog ko se reklamira da imate uspeh na emotivnom polju i vrsi edukaciju, vise nego amaterski. U fazonu pridji, pa vidi ili tako je to sa zenama. 😂 Onda obavezno idu na story pohvale ljudi kako su iz knjige naucili nesto novo, poboljšali se, bili loše naučeni i loše gledali na neke stvari. Oni koji hejtuju su mnogo pametni što hejtuju njihov rad.

Kad sam izguglao ima ih mali milion kanala na you tubeu. Ima onih koji nude knjige, seminare, 1 na 1. To zapravo nije toliko potrebno zato što imaju you tube kanal gde je sve lepo objasnjeno za dzabe. Knjiga na tu temu isto ima za dzabe na engleskom od autora psihologa i NLP-a.

Mozemo da kazemo da domaci i strani prodaju maglu, ali domaca magla je mnogo skuplja.

Zanima me Vaše mišljenje.

Pa evo ovaj nas mr infinity je bio "love instruktor" na youtube ali pukao mu kanal.kaze lik imao je na hiljade zena. Ja mu nesto ne verujem.
On i hiljade zena? hahahahaha

Sto se tice teme, verovatno mozda moze pomoci ljudima koji su losi u komunikaciji ali da od smote naprave j.ebaca od toga nema nista, po ko zna koji put ovo pisem ili jesi ili nisi.

Šta mislim... pa, unovčavanje. jednostavno, delovalo im kao dobar biznis.
naravno, ima ko da se upeca.

Ne mislim da će to nekome pomoći. To je kao da čitate knjigu kako postati dobar naučnik, ili sportista, čak još gore, kakav si ljubavnik je još kompleksnije od prethodno navedenih.

A nema za zene? :(

Šta mislim... pa, unovčavanje. jednostavno, delovalo im kao dobar biznis.
naravno, ima ko da se upeca.

Ne mislim da će to nekome pomoći. To je kao da čitate knjigu kako postati dobar naučnik, ili sportista, čak još gore, kakav si ljubavnik je još kompleksnije od prethodno navedenih.
Pa i ne bas, neko moze da ti skrene paznju gde fulas na sastancima, a nisi ni svesan.

A nema za zene? :(

Pa i ne bas, neko moze da ti skrene paznju gde fulas na sastancima, a nisi ni svesan.
Imala sam baš tu priliku pre neko veče , išla sam na masažu, devojka koja to radi ima 31, kaže da je sama. Svaki put je baš ozbiljna. Pričam joj ja neke svoje dogodovštine, kaže ona starije žene nam pokupiše sve mladiće i to kaže onako nezadovoljno. Kaže, bila sam sa jednim dečkom letos 2 meseca, gledali filmove šetali, ali bez seksa, to me je razočaralo. Ali evo čekam, nadam se da ću da se udam za godinu ili dve, baš želim decu.. E sad šta joj reći? Mislim, rekla bih ja njoj svašta otvoreno, ali nije pristojno jer nismo prijatelji. Rekoh joj samo da ako nije spremna na razne stvari, sa nekim samo sex, sa nekim samo filmovi, sa nekim drugim prolazna veza... a ne, kaže ona ne želim prolazne veze više.. pa dobro, ako na sve to nisi spreman kako uopšte se možeš nadati tome što želiš? Sedi kod kuće, radi, kaže ne izlazi, ne ide na internet, i čeka, kaže Bog će to srediti, šta je sudbina sudbina je. Pa mislim se.... prvo, ne sme biti tako smrtno ozbiljna. drugo, nekada preko prolaznog seksa nastane kvalitetna veza, treće, koji će muškarac prići kada unapre ima toliko ograničenja, ne ovo, ne ono... Kaže možda otvori tinder. Kažem joj ako nije spremna da ide na 10tak ili 20 pogrešnih sastanaka bolje da ne i započinje.. ako nisi spreman na puno promašaja nećeš doći ni do pogotka. itd... Sve je to zdravorazumski. Džaba joj da to negde pročita, ako joj sama pamet ne kaže...

Jedino ako je deo neke psihoterapije, pa ti neko ukaže na greške.

Imala sam baš tu priliku pre neko veče , išla sam na masažu, devojka koja to radi ima 31, kaže da je sama. Svaki put je baš ozbiljna. Pričam joj ja neke svoje dogodovštine, kaže ona starije žene nam pokupiše sve mladiće i to kaže onako nezadovoljno. Kaže, bila sam sa jednim dečkom letos 2 meseca, gledali filmove šetali, ali bez seksa, to me je razočaralo. Ali evo čekam, nadam se da ću da se udam za godinu ili dve, baš želim decu.. E sad šta joj reći? Mislim, rekla bih ja njoj svašta otvoreno, ali nije pristojno jer nismo prijatelji. Rekoh joj samo da ako nije spremna na razne stvari, sa nekim samo sex, sa nekim samo filmovi, sa nekim drugim prolazna veza... a ne, kaže ona ne želim prolazne veze više.. pa dobro, ako na sve to nisi spreman kako uopšte se možeš nadati tome što želiš? Sedi kod kuće, radi, kaže ne izlazi, ne ide na internet, i čeka, kaže Bog će to srediti, šta je sudbina sudbina je. Pa mislim se.... prvo, ne sme biti tako smrtno ozbiljna. drugo, nekada preko prolaznog seksa nastane kvalitetna veza, treće, koji će muškarac prići kada unapre ima toliko ograničenja, ne ovo, ne ono... Kaže možda otvori tinder. Kažem joj ako nije spremna da ide na 10tak ili 20 pogrešnih sastanaka bolje da ne i započinje.. ako nisi spreman na puno promašaja nećeš doći ni do pogotka. itd... Sve je to zdravorazumski. Džaba joj da to negde pročita, ako joj sama pamet ne kaže...

Pa nemam nesto priliku ni za dejtovanje.
Isto cekam da se samo resi :mrgreen:

Pa citaj tu besplatnu. Vrv su ostali isto skinuli tu za dz, prepisali i sad prodaju. Internet bro. I taman kad skapiras da je magla ti onda uzmes isto prepises, malo svojim recima i ti prodajes. Sta te briga, ides malo po seminarima. Doduse dok te ne uhvate za ruku i izvedu napolje da im demonstriras uzivo na terenu.

Pa nemam nesto priliku ni za dejtovanje.
Isto cekam da se samo resi :mrgreen:
Nije tačno da nemaš priliku, nego je ne hvataš. Ko čeka, dočeka :)
Mislim da je problem u našim ličnim ograničenjima... meni je jedna žena pričala, posle planinarenja seli na ručak, išla je kod psihoterapeuta baš zbg toga. Ona joj rekla da uzme papir i napiše sve šta želi od muškarca i od neke potencijalne veze, kakav on treba da bude. I kaže ja napisala punu A4 stranu, i to sitnim slovima. Ona je iz Novog Sada. Pogleda terapeut to i kaže... ovo... ovaj opis možda ima samo par osoba u Novom Sadu. Neo.. pokušaj neke stvari da precrtaš. I tako je ona precrtavala, na kraju kada je došla do nekih par stavki šta joj je nužno posle par meseci i "našla".

Zatim ljudi nisu efektivni i produktivni, već se vrte u krug. Napišeš par osoba, kreneš redom bum tras. Ne ide. Precrtaš ih odmah, nema tu nekog čekanja. Ok, ja sama imam nekog ko mi je drag a znam da ništa neće biti, to je drugo, ali barem stoji u svojoj fioci. No, ako ne želiš samo takvu fioku, onda se ide dalje. Napravi se prosto plan i program i krene se sa realizacijom. Pa ako ne ide, ne ide, ali se dosta toga pokušalo. Ide se dalje.

Nije tačno da nemaš priliku, nego je ne hvataš. Ko čeka, dočeka :)
Mislim da je problem u našim ličnim ograničenjima... meni je jedna žena pričala, posle planinarenja seli na ručak, išla je kod psihoterapeuta baš zbg toga. Ona joj rekla da uzme papir i napiše sve šta želi od muškarca i od neke potencijalne veze, kakav on treba da bude. I kaže ja napisala punu A4 stranu, i to sitnim slovima. Ona je iz Novog Sada. Pogleda terapeut to i kaže... ovo... ovaj opis možda ima samo par osoba u Novom Sadu. Neo.. pokušaj neke stvari da precrtaš. I tako je ona precrtavala, na kraju kada je došla do nekih par stavki šta joj je nužno posle par meseci i "našla".

Zatim ljudi nisu efektivni i produktivni, već se vrte u krug. Napišeš par osoba, kreneš redom bum tras. Ne ide. Precrtaš ih odmah, nema tu nekog čekanja. Ok, ja sama imam nekog ko mi je drag a znam da ništa neće biti, to je drugo, ali barem stoji u svojoj fioci. No, ako ne želiš samo takvu fioku, onda se ide dalje. Napravi se prosto plan i program i krene se sa realizacijom. Pa ako ne ide, ne ide, ali se dosta toga pokušalo. Ide se dalje.
Mićo, ja jedva da komuniciram sa ljudima, kojih par ljudi!? :lol:

Ništa se ne rešava samo od sebe.
Pfff, znam sijaset primera sta je sve ljude us.ralo u zivotu.

e tu lezi problem, svi mi vise manje imamo nekoga koga poznajemo sa "prevelikim ocekivanjima"
koji zele SVE od druge strane a nemaju zauzvrat sta da ponude
takodje nemaju jasnu sliku o sebi da su se precenili.
pa osudjuju, pa zanovetaju, pa iscekuju nemoguce ... itd

e tu lezi problem, svi mi vise manje imamo nekoga koga poznajemo sa "prevelikim ocekivanjima"
koji zele SVE od druge strane a nemaju zauzvrat sta da ponude
takodje nemaju jasnu sliku o sebi da su se precenili.
pa osudjuju, pa zanovetaju, pa iscekuju nemoguce ... itd
Da, stvar je iracionalna :)
i sami smo često takvi
no, ne mogu se brati sa čička smokve

Back