Raisa
Iskusan
- Poruka
- 5.462
Dodje vam prijatelj ili prijateljica ,sa kojom ste dobri ali se ne vidjate bas redovno.
Pijete kafu,pricate o svemu ,podsecate se nekih ljudi i desavanja i odjednom vam ta osoba
zatrazi novac i to ne malu sumu,na neko vreme uz neka silna obrazlozenja zasto joj taj novac treba
i sada......Dati ili ne dati
Kako vi regujete? Da li pozajmite ili otkcite ?
davala..ne pozajmljivala
sto se pomoci meni tice...ja znam ko bi mi sigurno pomogao u zivotu, i ko bi me izdrzavao do kraja mog zviota finansijski iako to ne bi prihvatila nikad a to je drug od mog verenika ( a moj verenik,iako nije ziv, je ljubav mog zivota i sad i zauvek ) . On se posle njegove smrti skoro pa najvise i pokazao jer je pokusao pravdu da uzme u svoje ruke i Bog ga blagoslovio zbog toga i za vreme rata moj verenik je bio veoma visok cin u to vreme i ovaj drug je bio u njegovoj jedinici.... ja na njega gledam kao na svog sina iako je mnogo stariji od mene jer je moj verenik na sve njegove gledao kao na sinove i to cu mu reci kad se budemo videli, on je bio spreman za mog verenika da pogine shodno tome i ja cu poginuti za njega ako bude trebalo i ne samo to vec za sve drugo sto mu ikad bude trebalo
sto se pomoci meni tice nisu cak ni pare vec druge stvari oko kojih su mi pomogli. nikad se necu moci oduziti pre svega mom vereniku koji mi od gore daje sve u zivotu,a posle na dalekom mestu ima jedna grupa ljudi koji ce mi jako pomoci a posebno ima jedan koji ce biti kljucna uloga u narednih 10 godina mog zivota i ako sve bude kako sam isplanirala vredece svega al ako me zajebe ja cu bas jako lose da zavrsim.