Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja obicno izadjem na cisto tako sto probam da je smuvam,pa ako kaze da joj se i ja svidjam onda znam...a smislim nesto zasto se ne bi smuvali,ili je smuvam...tako sam barem radio kad sam bio mladji...aj sad ti meni pomozi na mojoj temi!@Xel:Kako saznati da je se neki/naka decko/devojkaops: kojeg/koju
ops: poznajes u tebe zaljubio????????
![]()
![]()
ops:
ops:
ops:
ops:
![]()
Pomagajte!!!!
Pitaj tinejdjere,ovde se vec odavno misli o necem drugom! :wink:@Xel:Kako saznati da je se neki/naka decko/devojkaops: kojeg/koju
![]()
![]()
ops:
ops:
ops:
ops:
![]()
Pomagajte!!!!
Pa, zar nisi ti tinejdzer? Ili si preshla preko toga...snaja88:Pitaj tinejdjere,ovde se vec odavno misli o necem drugom! :wink:@Xel:Kako saznati da je se neki/naka decko/devojkaops: kojeg/koju
![]()
![]()
ops:
ops:
ops:
ops:
![]()
Pomagajte!!!!
Pa ti dodjesh tinejdzer mada inteligentniji tinejdzer od ovih nashih tinejdzera,i to vazi za sve srpske teenagere(MNOGO SU INTELIGENTNIJI OD NASIH).Ajde reci kako vi sad do radite...evo,tek manje od god. dana nisam teenage i vetj me uche shta rade teenageri...snaja88:Pitaj tinejdjere,ovde se vec odavno misli o necem drugom! :wink:@Xel:Kako saznati da je se neki/naka decko/devojkaops: kojeg/koju
![]()
![]()
ops:
ops:
ops:
ops:
![]()
Pomagajte!!!!
Of kors da jesam,nego savetujem da je 8)Tinar:Pa, zar nisi ti tinejdzer? Ili si preshla preko toga...snaja88:Pitaj tinejdjere,ovde se vec odavno misli o necem drugom! :wink:@Xel:Kako saznati da je se neki/naka decko/devojkaops: kojeg/koju
![]()
![]()
ops:
ops:
ops:
ops:
![]()
Pomagajte!!!!
Opasna taktika. Ima da poludi.snaja88:Of kors da jesam,nego savetujem da je 8)Tinar:Pa, zar nisi ti tinejdzer? Ili si preshla preko toga...snaja88:Pitaj tinejdjere,ovde se vec odavno misli o necem drugom! :wink:@Xel:Kako saznati da je se neki/naka decko/devojkaops: kojeg/koju
![]()
![]()
ops:
ops:
ops:
ops:
![]()
Pomagajte!!!!
@Xel:Kako saznati da je se neki/naka decko/devojkaops: kojeg/koju
![]()