- Poruka
- 2.239
Zato sto je njegova zemlja Azijska diktatura siromasna ruZija,on mrzi Srbiju a voli ruZiju. Neka ide tamo ja cu mu kupiti kartu u jednom pravcu.Pa da, zašto onda podržavaš patriotske vrednosti umesto da se učlaniš u auto-šovene
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto je njegova zemlja Azijska diktatura siromasna ruZija,on mrzi Srbiju a voli ruZiju. Neka ide tamo ja cu mu kupiti kartu u jednom pravcu.Pa da, zašto onda podržavaš patriotske vrednosti umesto da se učlaniš u auto-šovene
Bas me zanima kako bi Srbija prezivela bez finansijskih injekcija EU..Rusija ne dobija EU pomoć i samim tim je SRJ poželjnije mesto za život
разговараш о мени у трећем лицу са особом која се смејала упуцаној српској деци на косовуZato sto je njegova zemlja Azijska diktatura siromasna ruZija,on mrzi Srbiju a voli ruZiju. Neka ide tamo ja cu mu kupiti kartu u jednom pravcu.
Србија оно што добија од ЕУ добија директно у Вучићеве џепове, тако да...Bas me zanima kako bi Srbija prezivela bez finansijskih injekcija EU..
Nisi ti nista video druze teletabisu jer je srbija ruZka kolonija 80 godina.Nije Djindjica ubio Zapad nego ovi vasi kerovi ovde.ево, ја сам издајник. србија ми ништа није дала у животу. србија је као што сам рекао казахстан, још и председници личе. све што сам видео у животу је била шошанократија.
само сам уморан од пројектовања искустава смеђих балканских бизона на запад или на исток. није све БиХ
Eto sad podržavaš srpski narod, a gore si pričao da ti Jugoslavija ništa pružila nijeразговараш о мени у трећем лицу са особом која се смејала упуцаној српској деци на косову![]()
а заправо је србија била енглеска колонија 80 година...Nisi ti nista video druze teletabisu jer je srbija ruZka kolonija 80 godina.Nije Djindjica ubio Zapad nego ovi vasi kerovi ovde.
Zna se ko pravi probleme na Balkanu od 1991 vasi ruski sateliti u Srbiji,kad god je ruZiji tesko ovde izbiju neke svinjarije.разговараш о мени у трећем лицу са особом која се смејала упуцаној српској деци на косову![]()
Znači slažeš se sa Darcima da je aktuelni predsednik rusofobа заправо је србија била енглеска колонија 80 година...
аха, а они који се смеју убијеној српској деци су праве патриотеZna se ko pravi probleme na Balkanu od 1991 vasi ruski sateliti u Srbiji,kad god je ruZiji tesko ovde izbiju neke svinjarije.
Kamo lepe srece.Kamo srece i da su organizovali puc 27.3 mnogo bi bolje prosli. Svi pobegose od ruZke cizme.а заправо је србија била енглеска колонија 80 година...
Patriotizam je ružna odlika, to ti ne ide u rusoglavuаха, а они који се смеју убијеној српској деци су праве патриоте![]()
па енглези су ти који су довели Тита на власт, не?Kamo lepe srece.Kamo srece i da su organizovali puc 27.3 mnogo bi bolje prosli. Svi pobegose od ruZke cizme.
Sumnjivo da je jedna kraljevina bila za vas levičare (delioce stanova za Dž u marijupolju)па енглези су ти који су довели Тита на власт, не?
Ma kako da ne,kao sto je u Beograd 1944 umarsirala engleska kraljica licno.па енглези су ти који су довели Тита на власт, не?