Darko Glišić imao moždani udar, u teškom stanju. Predsednik Vučić stigao u bolnicu

Da, sad se setih, šta je na kraju sa tom Ninom Janković, koja je pijano drogirana pregazila devojčicu na Voždovcu u Vojvode Stepe?
Dokle se tu stiglo ako je išta?

Tu kokošku sam zapamtila po srednjem prstu ( a kako drugačije od seljančure) kojim nam je mahala kad se grupa građana spontano skupila ispred Pinka posle zločinačkog ubistva dečice u Ribnikaru u znak protesta protiv gadaluka kojim se truje javnost.
Ova Nina Janković?

photo

I ona pije drogu? Pa stvarno kuda svet. Samo zbog drogiranosti ležala bi ona meni dvaes godine u zavtvor.

Ako je stvarno Glišić bolestan i ako je imao i tromb i krvarenje, to je onda ozbiljniji šlog. Jedan anonimni neurohirurg je to objašnjavao na N1. Čitala sam na portalu.

Ako je farsa...Muvaju nešto, da li se potpisuju Rešenja za mesta gde će Rio Tinto da kopa, ili će Luj 14 da ode na završne pregovore radi potpisivanja sporazuma u vezi KiM.

Ili, vrlo moguće, Luj ima revoluciju u svojim redovima, pa razmišlja da su izbori najbolja opcija za njihovu smenu, tih "mangupa u svojim redovima"...

Ko zna, vreme će pokazati.
pito sam te nešto,zašto ignorišeš,ako nisi bot,što bi bila još jedna potvrda?

Baš ovih dana htedoh da napišem post na forumu kako je jedna meni bliska osoba pod udarom SNS botovske ekipe (blaćenja preko društvenih mreža, otkaz, inspekcija za privatni posao, stalno prisustvo poznatih SNS batinaša ispred kuće).
I onda šef te ekipe doživi šlog uživo.

Sreća te ne moram da se pretvaram da sam neki vernik ili humanista. Želim bolesniku da preživi, jer nekad je smrt bolja opcija.

Inače, nije mu ono jedina švalerka. Ima ih još, jedna od njih je zadužena upravo za ekipu koja vrši blaćenja preko društvenih mreža.

Вучић је изјавио "разговарАО САМ са Дарком".
Дакле, он је причао, а Дарко је интубиран.

Pa je jos izjavio "moze da pomera ruke i noge".. Glisicu su sinoc otvarali lobanju, ali posto je prosao ove brutalne Vuciceve govorne i fizicke testove (sa sve kanilama, braunilama i na kiseoniku), , zivece jos 100 godina..

Molim te, ponovi pitanje. I molim te da pročitaš neke moje postove na ovom potforumu.
pito sam čemu ta fejk saosećajnost i relativizacija i glumljenje nepristrasnosti i humanosti ''i on je samo čovek..netreba se radovati ničijoj nesreći..'' i slično što si pisala na predhodnim stranama,čemu to ako nisi bot,jer to im je jedna od najpoznatijih i najljigavijih taktika

pito sam čemu ta fejk saosećajnost i relativizacija i glumljenje nepristrasnosti i humanosti ''i on je samo čovek..netreba se radovati ničijoj nesreći..'' i slično što si pisala na predhodnim stranama,čemu to ako nisi bot,jer to im je jedna od najpoznatijih i najljigavijih taktika

Uopšte ne glumim. Ne radujem se ničijoj nesreći.

Treba da ostane živ i da se izleči kako bi mogao da sedne na optuženičku klupu, kad na njega dođe red.

Heheh… odoše neki moji postovi uz napomenu moderatora… da se ne ljubimo, ne znam koliko mi je još ostalo virtuelnog života ovde 😁

@bird again - nisam bio klon! :P
Daj, baćo, bre, nemoj da si na kraj srca.
Brišu i moje upise, pa se ne bunim, a šteta neprocenjiva, sve što napišem u narodnu književnos' bi moglo da se turi! :besan2:

Daj, baćo, bre, nemoj da si na kraj srca.
Brišu i moje upise, pa se ne bunim, a šteta neprocenjiva, sve što napišem u narodnu književnos' bi moglo da se turi! :besan2:

Ne bre, nije to… nit izigravam uvredjenu mladu nit svojim škrabotinama pridajem zrno ikakve vrednosti - nek slobodno briše kome šta drago :D

Nego sam bio siguran da stiže digitalni Grim Reaper po mene, pošto sam pre toga već dobio pp od moderatora sa upozorenjem da će sledeći violation rezultirati kartom u jednom smeru.

Ali i jutros sam još tu. It’s a miracle! 😄

Poslednja izmena:
Hajte molim vas. Većini ljudi u Srbiji je drago što je ovog opičio moždani udar. Ne glumatajte neku hrišćansku saosjećajnost kada je očigledno da je on organizator batinaških falangi. Sam je to izjavio. To je kao da bi nekog normalnog Švabu zabrinulo da je Ernst Rohm doživio šlog, a taj je lik u nacističkoj Njemačkoj imao sličnu ulogu kao Glišić u Srbiji.

Ernst-Rohm-1933.jpg

Batinaše u nacističkoj Njemačkoj organizirala je Nacionalsocijalistička njemačka radnička partija (NSDAP) putem svoje paravojne formacije SA (Sturmabteilung), poznate kao Smeđekošuljaši. Njihov vođa bio je Ernst Röhm. SA je nasilno obračunavala s političkim protivnicima i pomogla Hitleru da dođe na vlast. Nakon 1934. godine, njihovu ulogu preuzima SS, koji postaje glavna sila nacističke represije.

Uopšte ne glumim. Ne radujem se ničijoj nesreći.

Treba da ostane živ i da se izleči kako bi mogao da sedne na optuženičku klupu, kad na njega dođe red.
nemoraš da se raduješ ali nemoraš ni da glumiš da ti je krivo,možeš samo da budeš neutralna,ko što su svi normalni ljudi koji su,iako se neraduju ničijoj nesreći,ipak svesni koliki je on monstrum i sociopata te nemože baš ni da im bude žao niti da furaju otrcane netačne floskule ''sVi SmO Mi LjUdI i oN jE čOvEk'' itd,ne,nije čovek

neće nikad doći na red ni na njega ni na bilo koga od njih,ovo je nažalost jedini način na koji možemo da ih se rešimo, i toga isto su svi svesni (s iqom preko 20)

Back