bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 38.902
Sada ja to zelim tako da sigurno necu...Ako ima pravde na ovome svetu, nećeš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sada ja to zelim tako da sigurno necu...Ako ima pravde na ovome svetu, nećeš.
Pazi samo kad Gospoda Boga proglase blokaderom i Soroševim plaćenikom, zbog Glišića.Citajuci komentare SNS-ovaca, dodje mi da se onako dobro izbljujem.
To su zaista ljudi bez imalo stida i srama.
Samo nastavite da navijate da ce vasa mafijaska diktatura vecito da traje.
Srecno sa tim.
Lopurda se to zove I bezocni lazov, opet je ovo kulturnoKažu da mu centar za kraduckanje nije oštećen, za govor nisu sigurni.![]()
Jeste, pravio je specjalne cokolade za posetioce mitinga sns i cacilend ne mogu da nadjem onaj mirisljavi smajli sada...
Zato se čuvaj svojih demona, u tvom slučaju smanji malo kršenje 8, 9, i 10. zaposvesti!Može da se desi bilo kome, još ako je imao nekih navika…
Bobe, jesi se to uzrujao zbog nečega?Pa tome kako se vodiš zabludama,logičkim greškama,lupetanjima se vidi da si ti zapravo glupan i jos iz to dodatno i rasista.....
I zato mozes da mi popušiš tuki matori izlapeli sisačku kurrrčeva
Ti si ono nevidjeno evo dole maskotaPa tome kako se vodiš zabludama,logičkim greškama,lupetanjima se vidi da si ti zapravo glupan i jos iz to dodatno i rasista.....
I zato mozes da mi popušiš tuki matori izlapeli sisačku kurrrčeva
Zasto temu ne preimenuju i stave na Svastaru?Tu je maskota šita nedelje.
![]()
Može da se desi bilo kome, još ako je imao nekih navika…
Ne laži! Vidiš da Bog sve gleda.ДС демонска странка , стравично је шта раде и чиме се служе , ликују над болестима и смрћу људи .
Ili lažu da bi izbegao aps, ili je Onaj došao po svoje...
Valjda Broz sve gledaNe laži! Vidiš da Bog sve gleda.
ДС демонска странка , стравично је шта раде и чиме се служе , ликују над болестима и смрћу људи .
Шта, умро?ДС демонска странка , стравично је шта раде и чиме се служе , ликују над болестима и смрћу људи .
majko. vi ste lud
Danas si u elementu, duhovita da i ja osećam ugroženost s te strane. Će da napravimo klub duhovitih.Valjda Broz sve gleda![]()
ДС демонска странка , стравично је шта раде и чиме се служе , ликују над болестима и смрћу људи .
Ne laži! Vidiš da Bog sve gleda.
Pa šta je tu ludo?majko. vi ste ludi.
objasniti ludom da je lud?Pričaj nam o tome.![]()
Ko je uopšte rekao da je nešto gotovo?Миливојевић је људски одрон и он и комплет ДС, демонска странка, са старим и новијим функционерима , али време казне за оно што су они урадили ће тек да дође .
ништа још није готово