- Poruka
- 33.245
Joj bre unormali se, ne moraju svi da znaju da smo srpski seljaciЈа када имам одговор уфатим се за к...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj bre unormali se, ne moraju svi da znaju da smo srpski seljaciЈа када имам одговор уфатим се за к...![]()
O nisi, nisi ni svestan koliko nisiO razumeo sam odlicno![]()
Krajnje si nedobronameransad je Vucic na redu!
Mislim da su njega špricali pa je imun na optužbesad je Vucic na redu!
malo malo mi je pun K Srbije pa moram da izbijem a gde ces bolje nego u NY i okolinu ,promenis malo percepciju i okoliš ,viza sa dobija laganoIdeš po platicu
![]()
Zar nisam u pravu? Evo nek me neko stručniji demantuje.Имаш око за дедаље....![]()
znači moći će da svedoči pred tužilaštvom za organizovani kriminal kad se oporavi?Lončar je naveo da je intervencija bila kompleksna i komplikovana i da je trajala duže nego što je uobičajeno jer su, kako je naveo, bila oštećena dva krvna suda.
- Jedan veliki krvni sud je kompletno bio zapušen, a drugi je bio ne samo zapušen nego je i krvario. Lekari su uspeli da reše problem oba krvna suda i sada imaju protok krvi' - rekao je Lončar novinarima u Urgentnom centru.
Dodao je da je Glišić i dalje u teškom stanju, da će zbog kompleksnosti situacije do sutra ujutro biti intubiran i na respiratoru, kao i da mu predstoji ozbiljna borba.
- Mogu da vam kažem da su urađene intervencije koje se rade u malo centara u svetu. Dobra stvar je što je on ovde u prvih pola sata, sat došao i što te intervencije imaju veći uspeh i bolji rezultat kada se urade što pre. To je ovoga puta ispoštovano. U maksimalno kratkom roku je sve odrađeno. Uzrok je otklonjen, ali videćemo kako će reagovati njegov organizam na dalju terapiju koju mora da prima - istakao je Lončar.
https://zdravlje.kurir.rs/bolesti/9...m_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal
ili Lončar...Zamisli dobiješ moždani udar i poslednje što svestan vidiš za ovozemaljskog života bude Sarapa...
![]()
Nisam gledao snimak a vrv i necu.pogledah snimak, rekla bih da je mozdani...ne samo zbog govora, nego obratiti paznju na levu stranu lica kod usne, kako se grci i krivi.
A ovaj majmun kaze - DA CUJEMO STA KAZE VUCICZamisli dobiješ moždani udar i poslednje što svestan vidiš za ovozemaljskog života bude Sarapa...
![]()
fakeNisam gledao snimak a vrv i necu.
Usrećio se !ili Lončar...![]()
......a intubirani ne mogu da svedoče pred tužilaštvom za organizovani kriminal, jasno ko danLončar je kazao da predstoji period u kojem se Glišićev organizam mora sam izboriti.
"Ono što je dobro je što je bio poslije 15, 20 minuta u bolnici, i ušao u proceduru za intervenciju koja je obavljena sat do dva, što je idealno vrijeme za dobar rezultat. Ali ne želimo unaprijed ništa reći, idemo korak po korak", rekao je Lončar.
Glišić u jedinici intenzivne njege
Kako je naveo, Glišić je intubiran i priključen na respirator.
Da smo u Rusiji bilo bi sumnjivo.Pitanje kakav je čaj popio jutros.
Ne tvrdim ništa, samo razmišljam.
ma cuj stravicne poruke, mice male nicim nisu zasluzile ni prek pogled...moreee, neka se gone u tri lepe svi ti tvoji vecinom prezimena na slovo VStravične poruke ostavljaju na društvenim mrežama, utrkujući se ko će jeziviju poruku da ostavi ministru Glišiću, koji se nalazi u teškom stanju, na respiratoru na intenzivnoj nezi.
OPOZICIONARI i blokaderi monstrumi raduju se i likuju nakon što je ministar Darko Glišić doživeo moždani udar.
VIDEO SRAMA: Ovo su opozicionari i blokaderi monstrumi koji se raduju što je Glišić doživeo moždani udar
OPOZICIONARI i blokaderi monstrumi raduju se i likuju nakon što je ministar Darko Glišić doživeo moždani udar.
Zar nisam u pravu? Evo nek me neko stručniji demantuje.